• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlkay sıkıntılı durumda olabilirsin acı çekiyor da olabilirsin bunu kimse bilemez senden başka. Aynı zamanda sen de benim ne çektiğimi bilemezsin. Rabbim şahittir ki ben sana seni kıracak en ufak bişey söylemedim. Akıl almak için de yazmadım çünki evimin durumunu bilemezsiniz ki bana akıl veresiniz. Sadece bi aydan fazladır arkadaşlık ediyoruz bizzat seninle ben ne kadar özelimi paylaştım dm da. Yanımda olmak yerine bana destek olmak yerine kopar ipleri diyorsun. Evet senin de ne çektiğini az çok biliyorum kocandan ailesinden ama herkesin yapısı farklı. Ki sen benim yapımı biliyorsun özelde anlattım sana. Ben sen olamam diye. Neyse uzatmak da istemiyorum kırıldıysan özür dilerim sadece bi daha sıkıntılı durumunda sıkıntılı birine yardım etmeye çalışma. Ters tepiyor. Sen yardım ettiğini sanıyorsun ama incittiğini anlayamıyorsun.
Geçici rahatsızlık verdim özür dilerim keyfinize bakın. Bi ara yokum. Kimsenin arkasından konuşmadım yanlış anlaşılmasın yazılar burda gelenler okuyabilir.
Döndüğümde hepinizi hamile görmek istiyorum :anneadayı: ALLAHa emanet olun :cry:
Birşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...

Evet dm'de çok özelini paylaştın ama maşaAllah siteden atıldığından beri özelde ki mesajlarımı cevaplamaya bile tenezzül etmiyorsun. Neden acaba çok merak ediyorum. Zamanım yok canım sıkkın diye bahane uydurma, bu sabah bile girdiğine göre KK'e zamanın boldur. İyi arkadaş rolleri oynamayın artık.

Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden atılırız siteden.

Hayırlı olsun hamileliğiniz çok belli oluyor koyulaşmış test
Bende dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm beta hcg değerimde 39.70 çıktı yarın tekrarlıcam kan testini
Hadi inşallah hamilesindir canım bizede dua et inşallah bizde anne oluruz bir gün

Kızlarrr bwnben vajınısmusu yeni yendimm yendigim gun esim icime bosaldıtambosaldı bir parmak bogumu kadar yer girmemisti acaba hamile kalabilir miyim yaa bide bas agrısı kasık agrısı ve akıntım var
İnşallah kalırsın canım

Birşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...

Evet dm'de çok özelini paylaştın ama maşaAllah siteden atıldığından beri özelde ki mesajlarımı cevaplamaya bile tenezzül etmiyorsun. Neden acaba çok merak ediyorum. Zamanım yok canım sıkkın diye bahane uydurma, bu sabah bile girdiğine göre KK'e zamanın boldur. İyi arkadaş rolleri oynamayın artık.

Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden

Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden atılırız siteden.
Canım şuan yazdıkların İnan ki çok sert bence uzatmayın artık gerçekten yoksa bu aile dağılacak yazık olacak

Site umurumda mı sanıyorsun bu kadar sorunumun içinde. ALLAH aşkına git ağrılarını acılarını ötede çek. Sorunların var diye benle bu üslupta konuşamazsın alttan aldım alttan aldım ama bu kadarı da olmaz ki. Ben ezik diilim sen benle böyle konuşamazsın. Kaynanama saygısızlık yapmadım diye bu benim ezikliğimi göstermez aldığım terbiyeyi gösterir bundan yararlanıp da üzerime gelmeye çalışma. Madem iyi arkadaşlıktan bahsediyorsun girdim sana yazmadım yaz sor nermin bi sorun mu var diye. İnsanız sonuçta anlatırız bir birimize derdimizi insan olan da anlar. Burda bi kızla konuşuyordum 2 gün online oldu ama yazmadı bana ben de o 2 günü yazdım canım hayırdır bişey mi oldu ben mi bişey ettim diye. Daha sonra anlattı derdini. Ben gelmişim burda derdimi yazoyorum zamanım yok sorunlarım var diyorum senin yaptığına bak. Alttan almıycam artık. Sevmiyorsan beni yazma arkadaş. Ben de sana yazmıycam bundan sonra. Ama çocuğun gibi azarlamak nedir? Haydi kendine iyi bak. İstersen kal topikte istersen git. Okumıycam zaten yazdıklarını. Keyfine bak. İyi arkadaş

Canım şuan yazdıkların İnan ki çok sert bence uzatmayın artık gerçekten yoksa bu aile dağılacak yazık olacak

Sonra bana sert diyorlar. O kadar şey yazdı ağzımı açmadım o kadar sorunumun içinde alttan aldım ama yetti

Back