- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Birşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...İlkay sıkıntılı durumda olabilirsin acı çekiyor da olabilirsin bunu kimse bilemez senden başka. Aynı zamanda sen de benim ne çektiğimi bilemezsin. Rabbim şahittir ki ben sana seni kıracak en ufak bişey söylemedim. Akıl almak için de yazmadım çünki evimin durumunu bilemezsiniz ki bana akıl veresiniz. Sadece bi aydan fazladır arkadaşlık ediyoruz bizzat seninle ben ne kadar özelimi paylaştım dm da. Yanımda olmak yerine bana destek olmak yerine kopar ipleri diyorsun. Evet senin de ne çektiğini az çok biliyorum kocandan ailesinden ama herkesin yapısı farklı. Ki sen benim yapımı biliyorsun özelde anlattım sana. Ben sen olamam diye. Neyse uzatmak da istemiyorum kırıldıysan özür dilerim sadece bi daha sıkıntılı durumunda sıkıntılı birine yardım etmeye çalışma. Ters tepiyor. Sen yardım ettiğini sanıyorsun ama incittiğini anlayamıyorsun.
Geçici rahatsızlık verdim özür dilerim keyfinize bakın. Bi ara yokum. Kimsenin arkasından konuşmadım yanlış anlaşılmasın yazılar burda gelenler okuyabilir.
Döndüğümde hepinizi hamile görmek istiyorumALLAHa emanet olun
2 gün sonraki test daha koyu canım belli yani. Sen ver kanını.kızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?Eki Görüntüle 2114528
Ayran napar ki insana? :)Günaydınnnn canlarım S sky19 tatlım gördüm haberini inşallah diğer yapacağın test de böyle çıkarrr hayırlısı olsun
Ay-n ilk Hali ilkay dün ayran içtim o yüzden böyle ayrı düştük galbaaaa
Ayran napar ki insana? :)
Allah razi olsun canım benim yarın kan vericem yüksek çıkar insaAllah
Daha iyiyim.Puhahahah çok iyiydigeçti mi sancıların cınım
tamam yarın vericem insaAllah2 gün sonraki test daha koyu canım belli yani. Sen ver kanını.
Hadi inşallah hamilesindir canım bizede dua et inşallah bizde anne oluruz bir günHayırlı olsun hamileliğiniz çok belli oluyor koyulaşmış test
Bende dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm beta hcg değerimde 39.70 çıktı yarın tekrarlıcam kan testini
Hoşgeldin canımMerhaba kızlarr,bu grubada el atayım bari bat 3 mart=)
Anladım şimdi ben o ayranı yanlış anlamadıysam...Puhahahah çok iyiydigeçti mi sancıların cınım
Canım şuan adını unuttuminsaAllah kız. diğer hamile kim göremedim ben
İnşallah kalırsın canımKızlarrr bwnben vajınısmusu yeni yendimm yendigim gun esim icime bosaldıtambosaldı bir parmak bogumu kadar yer girmemisti acaba hamile kalabilir miyim yaa bide bas agrısı kasık agrısı ve akıntım var
Günaydın canımGünaydınnnn canlarım S sky19 tatlım gördüm haberini inşallah diğer yapacağın test de böyle çıkarrr hayırlısı olsun
Ay-n ilk Hali ilkay dün ayran içtim o yüzden böyle ayrı düştük galbaaaa
tuhhh ben kaçırdım onuCanım şuan adını unuttumJudy_K canım müsait olduğunda sana zahmet ilk sayfayı yenilermisin en azından hamile kim hasta olanlar kim ordan bulalım Mesajlar çok oldu ya bulamıyorum
Mesajlar çok oldu ya gözden kaçıyo canımtuhhh ben kaçırdım onu
Hoşbuldummm=)Hoşgeldin canım
Birşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...
Evet dm'de çok özelini paylaştın ama maşaAllah siteden atıldığından beri özelde ki mesajlarımı cevaplamaya bile tenezzül etmiyorsun. Neden acaba çok merak ediyorum. Zamanım yok canım sıkkın diye bahane uydurma, bu sabah bile girdiğine göre KK'e zamanın boldur. İyi arkadaş rolleri oynamayın artık.
Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden
Canım şuan yazdıkların İnan ki çok sert bence uzatmayın artık gerçekten yoksa bu aile dağılacak yazık olacakBirşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...
Evet dm'de çok özelini paylaştın ama maşaAllah siteden atıldığından beri özelde ki mesajlarımı cevaplamaya bile tenezzül etmiyorsun. Neden acaba çok merak ediyorum. Zamanım yok canım sıkkın diye bahane uydurma, bu sabah bile girdiğine göre KK'e zamanın boldur. İyi arkadaş rolleri oynamayın artık.
Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden atılırız siteden.
Birşey yaparken ben sana sormam, senden akıl da almam. Bu bir. Benim ne yapıp yapmayacağıma karar verecek kadar yakın kan bağımız mı var senle? Bana cevap vereceksen adımı kullanmak yerine mesajlarıma cevap verebilirsin Nermin, direkt bildirimi bana gelir o zaman, biliyorsun. Allah'ı da her işlerinize şahit edip bulaştırmayın daha çok günaha girersiniz...
Özrün de sende kalsın, ben özür için yaşamam. Daha fazla da bana laf yetiştirme ikimiz birden atılırız siteden.
Canım şuan yazdıkların İnan ki çok sert bence uzatmayın artık gerçekten yoksa bu aile dağılacak yazık olacak
Anladım şimdi ben o ayranı yanlış anlamadıysam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?