Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beni de eklermisiniz BAT 20 şubattı 2 gün geçti

Kızlarrr bwnben vajınısmusu yeni yendimm yendigim gun esim icime bosaldıtambosaldı bir parmak bogumu kadar yer girmemisti acaba hamile kalabilir miyim yaa bide bas agrısı kasık agrısı ve akıntım var

Hayırlı olsun hamileliğiniz çok belli oluyor koyulaşmış test
Bende dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm beta hcg değerimde 39.70 çıktı yarın tekrarlıcam kan testini
en az kaç çıkmalı kan testtinde canım. bende yukselsin öyle gideyim diyorum

Kızlarrr bwnben vajınısmusu yeni yendimm yendigim gun esim icime bosaldıtambosaldı bir parmak bogumu kadar yer girmemisti acaba hamile kalabilir miyim yaa bide bas agrısı kasık agrısı ve akıntım var
sevindim canım adına. rabbim ol derse olur .bacaklarını kaldır iliskiden sonra içine aksin

en az kaç çıkmalı kan testtinde canım. bende yukselsin öyle gideyim diyorum
Belli bi sınırı yok canım kişiden kişiye değişiyor hatta aynı bedende hamilelikten hamileliğe değişiyor benim 17 aylık bi oğlum var o tüp bebek tedavisiyle oldu battan bir gün sonra 345 çıkmıştı değerim ama bak bunda 39.70 çıktı önemli olan kıstas ilk yapılan kan testtinden sonra artışın beklenildiği gibi olması ben yarın yine vericem sağlıklı gebelikse 2 katı ve daha fazlası bi şekilde artış olması lazım hcg değerimde

hadi hayırlı sonuçlar al insaAllah canimmm

hadi hayırlı sonuçlar al insaAllah canimmm
Amiin amiin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin nu duyguyu çok şükür bi evladım var hep onun için dua ettik ama bi Kardeşi olsun istiyorduk benim rahatsızlığım var menopoza girmeden çok şükür olucak gibi bakalım inşallah sağlıcakla devam eder hamileliğim etmezse de oğlumun ömrü hayırlı sağlıklı olsun

tabi canım rabbim sana bir ev alt nasip etmiş. sonuçta evladın var ama inşa Allah buda güzel olur diğer melegine kardesccik olur .sonra kavga ederler arada kalirsin valla :)

tabi canım rabbim sana bir ev alt nasip etmiş. sonuçta evladın var ama inşa Allah buda güzel olur diğer melegine kardesccik olur .sonra kavga ederler arada kalirsin valla :)

O kavgalar kardeşliğin tuzu biberi öyle öyle büyürler inşallah

Canım ağrının sebebi geç gelmesinden olablir benim her uzun süreli gecikmede artık ağrıdan ağlıyodum ilk 2 gün ağrır sonra normale döner yat dinlen
Bence de geç gelmesinden canım. Dediğin gibi bugün de ağrım var. Çok kötü birşey.

Cnm az önce dayanamadım idrar testi yaptım artık silik bile çıkmıyor negatif galiba bitti
Olsun canım canını sıkma. Demek ki bundan sonra BAT'ı beklemek lazımmış test yapmadan önce. Hemen pes etme. Belki de Mart ayı senin ayın olacak nerden bilebilirsin ki? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…