• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eeveeet hanımlar bende hala ne gelen var ne giden.. bugün akşam deli gibi bulantım var ve dün gece kasık ağrım çok oldu.. ya içerde çalışma var yada ben adet olcam yediğim bişeyler dokundu.. bu arada yarın doktora gidicem endokrine şeker yükselmiş benim yine.. vah vah bana vah. :işsiz:

gec
Eeveeet hanımlar bende hala ne gelen var ne giden.. bugün akşam deli gibi bulantım var ve dün gece kasık ağrım çok oldu.. ya içerde çalışma var yada ben adet olcam yediğim bişeyler dokundu.. bu arada yarın doktora gidicem endokrine şeker yükselmiş benim yine.. vah vah bana vah. :işsiz:
geçmiş olsun canım test yaptinmu

gec

geçmiş olsun canım test yaptinmu

Kendim günler önce yapmıştım canım sağol bu arada ama yarın kan vercem artık adetten 6 gün önce baktırdığım değer 2 ydi asm deki ebe cuma tekrar kan bakalım demişti ama yarın zaten şeker için vericem birdaha isteyeceğim kan bakalım idrar a güvenemedim://

Kendim günler önce yapmıştım canım sağol bu arada ama yarın kan vercem artık adetten 6 gün önce baktırdığım değer 2 ydi asm deki ebe cuma tekrar kan bakalım demişti ama yarın zaten şeker için vericem birdaha isteyeceğim kan bakalım idrar a güvenemedim://
anladım canım rabbim yardimcin olsun .bende insaAllah sabah testi tekrarlicam insaAllah olumlu haberler aliriz

kızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?
20180222_094837.jpg

kızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?Eki Görüntüle 2114528

Hayırlı olsun hamileliğiniz çok belli oluyor koyulaşmış test
Bende dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm beta hcg değerimde 39.70 çıktı yarın tekrarlıcam kan testini

Back