Evet canım doğru orantılı diyorlar sen bkaç güne geçsin erken gebelik testlerinden yap bi :)Kızlar adete on gün kala son iki günlük ovülasyon testlerim. Yarın da koyu çıkarsa hamilelik belirtisi Olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım doğru orantılı diyorlar sen bkaç güne geçsin erken gebelik testlerinden yap bi :)Kızlar adete on gün kala son iki günlük ovülasyon testlerim. Yarın da koyu çıkarsa hamilelik belirtisi Olabilir mi?
Kızlar adete on gün kala son iki günlük ovülasyon testlerim. Yarın da koyu çıkarsa hamilelik belirtisi Olabilir mi?
inşallah geç yumurtlama değildir :) bakalım, yarın gene yaparım ovülasyon testiOlabilir çok duymuştum ovulasyon testi ile hamileliğin öğrenildiğini inss rabbim kısmet eder güzel haberi alirsin :)
Adete on gün varsa yumurtlama günün de olabilir. Es gecme yine deOlabilir çok duymuştum ovulasyon testi ile hamileliğin öğrenildiğini inss rabbim kısmet eder güzel haberi alirsin :)
aynen o da ihtimal, biraz geç ama olabilir. mutlaka değerlendircem. peki yumurtlama en fazla ne kadar sürer? 1 gün mü çift koyu çizgi çıkar sizce?Adete on gün varsa yumurtlama günün de olabilir. Es gecme yine de
geçmiş olsun canım test yaptinmuEeveeet hanımlar bende hala ne gelen var ne giden.. bugün akşam deli gibi bulantım var ve dün gece kasık ağrım çok oldu.. ya içerde çalışma var yada ben adet olcam yediğim bişeyler dokundu.. bu arada yarın doktora gidicem endokrine şeker yükselmiş benim yine.. vah vah bana vah.
gec
geçmiş olsun canım test yaptinmu
anladım canım rabbim yardimcin olsun .bende insaAllah sabah testi tekrarlicam insaAllah olumlu haberler alirizKendim günler önce yapmıştım canım sağol bu arada ama yarın kan vercem artık adetten 6 gün önce baktırdığım değer 2 ydi asm deki ebe cuma tekrar kan bakalım demişti ama yarın zaten şeker için vericem birdaha isteyeceğim kan bakalım idrar a güvenemedim://
İnşallah canıminşallah hepimizin..anladım canım rabbim yardimcin olsun .bende insaAllah sabah testi tekrarlicam insaAllah olumlu haberler aliriz
Hic bilmiyorum. Insallah bu ay bebis gelir her iki durumda da :)aynen o da ihtimal, biraz geç ama olabilir. mutlaka değerlendircem. peki yumurtlama en fazla ne kadar sürer? 1 gün mü çift koyu çizgi çıkar sizce?
ayy keşkee :) olursa çok şaşırcam, daha ikinci ay çünkü.Hic bilmiyorum. Insallah bu ay bebis gelir her iki durumda da :)
çanim sonuç ne oldu merak içindeyiz bizde
malesef canım 0,1 yazıyor ama hala regl yok ortadaSonuç çıkmıştır ne oldu
Bence bariz bi şekilde artmış canım hatta kanı bugün verde bize müjdeli haberi ver :)kızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?Eki Görüntüle 2114528
haklisn canimda 1 gün daha beklicem sabretyim tam olsunBence bariz bi şekilde artmış canım hatta kanı bugün verde bize müjdeli haberi ver :)
Senin sabrına hayranım zaten canım sen bilirsin bekliyoruz haberlerini :)haklisn canimda 1 gün daha beklicem sabretyim tam olsun
ayyy ben bile sabrima hattın kaldımSenin sabrına hayranım zaten canım sen bilirsin bekliyoruz haberlerini :)
Ayyy hamilesin canım bence çok sevindim ya ikinci hamilemiz sen olacaksın bellikızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?Eki Görüntüle 2114528
kızlar farklı iki tarih arasında yaptığım testler .yarın kan verme ye gidicem insaAllah .sizce de silik çizgide bir artış gozukmektemi?Eki Görüntüle 2114528