AminÂmin canım hepimiz için inşaAllah. Allah hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasîb etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminÂmin canım hepimiz için inşaAllah. Allah hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasîb etsin.
Ben normalde ilk gün bir kaç saat çekerim ama bu sefer öldürdü beni valla canım. Hâlâ kendime gelemedim.İyi çok şükür en azından belirsizlikten kurtuldun canım bilirim o ağrıları her ay çekerim çok zor walla
Bende tat almıyorum canım bu hayattan ama yapacak birşey yok. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım ama 2 çıkmış normalde 0.100 falan çıkardı. Ben senden hâlâ umutluyum ama boş yere de umutlandırmak istemediğim için dünden beri sana yorum yapmıyorum.Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorum yeniden basa sarıyorum sen napicaksin bal çörek otu tarçın yapsana bu ay
Benim daha ilk ay'ımdı canım. O yüzden birşey kullanmayacağım daha.Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorum yeniden basa sarıyorum sen napicaksin bal çörek otu tarçın yapsana bu ay
Canım ağrının sebebi geç gelmesinden olablir benim her uzun süreli gecikmede artık ağrıdan ağlıyodum ilk 2 gün ağrır sonra normale döner yat dinlenBenim daha ilk ay'ımdı canım. O yüzden birşey kullanmayacağım daha.
Kız sen bi kendine gel :) bak benimde yumurta tembelliği var daha hiç bir çocuğum yok Allahım nasip eder mi onuda bilmiyorum ama ümidi hiç kesmiyorum sende sakın kesme şunu biliyorum ki her şey aslında akışına bırakınca düzelicek kafamıza takınca gelcek olanda gelmiyor valla
E bayağı gecikti ya canım ondan mı oldu acaba yoksa üşüttün falan mı bu ayBen normalde ilk gün bir kaç saat çekerim ama bu sefer öldürdü beni valla canım. Hâlâ kendime gelemedim.
Sen test yapmışmıydın canımAy kızlar bnde ne gelen var daha ne giden adet yok bebiş de yok vala karnım da iyice şişti vücudum aşırı ödem topladı yemek yemediğim halde 1 günde 1 kilo aldım ben nerelere gidem
Bu sabah yaptım dünkinden eser yok dün hayalide olsa Ay-n ilk Hali negatife yapmıştı vardı bugün tertemiz maşallah zaten belirtide yok bari biri geleydiSen test yapmışmıydın canım
Cnm az önce dayanamadım idrar testi yaptım artık silik bile çıkmıyor negatif galiba bittiBende tat almıyorum canım bu hayattan ama yapacak birşey yok. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım ama 2 çıkmış normalde 0.100 falan çıkardı. Ben senden hâlâ umutluyum ama boş yere de umutlandırmak istemediğim için dünden beri sana yorum yapmıyorum.
Cnm az önce dayanamadım idrar testi yaptım artık silik bile çıkmıyor negatif galiba bitti
Haklısın ama elimde değil psikolojim bozuluyor diye artık bırakmak uzaklaşmak istiyorum ya isteTatlım bak sürekli aynı şeyleri rutin haline getirme bence. Kendini şartlama o testi yapmak zorundaymışsın gibi hissetme. Biraz akışına bırak bu kadar stresi o vücut kaldırmaz. İnsan ne ederse kendine edermiş Yani kendine bunu yaparsan vücudun zaten Sağlıkla seyretmez ki..
Kizlar ben de bekliyorum. Aslinda 28 bat ama 24-26 gibi olmam lazim.... belirti yok. Bugün adet belirtileri hafif basladi. Bir de acayip agzim sulaniyor. Belki o da adettendir. Beklemek zormus ama :)
Olabilir çok duymuştum ovulasyon testi ile hamileliğin öğrenildiğini inss rabbim kısmet eder güzel haberi alirsin :)Kızlar adete on gün kala son iki günlük ovülasyon testlerim. Yarın da koyu çıkarsa hamilelik belirtisi Olabilir mi?
Haklısın ama elimde değil psikolojim bozuluyor diye artık bırakmak uzaklaşmak istiyorum ya iste