• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorum :KK43: yeniden basa sarıyorum sen napicaksin bal çörek otu tarçın yapsana bu ay
Bende tat almıyorum canım bu hayattan ama yapacak birşey yok. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım ama 2 çıkmış normalde 0.100 falan çıkardı. Ben senden hâlâ umutluyum ama boş yere de umutlandırmak istemediğim için dünden beri sana yorum yapmıyorum.

Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorum :KK43: yeniden basa sarıyorum sen napicaksin bal çörek otu tarçın yapsana bu ay
Benim daha ilk ay'ımdı canım. O yüzden birşey kullanmayacağım daha.

Ay kızlar bnde ne gelen var daha ne giden adet yok bebiş de yok vala karnım da iyice şişti vücudum aşırı ödem topladı yemek yemediğim halde 1 günde 1 kilo aldım ben nerelere gidem :D

Ay kızlar bnde ne gelen var daha ne giden adet yok bebiş de yok vala karnım da iyice şişti vücudum aşırı ödem topladı yemek yemediğim halde 1 günde 1 kilo aldım ben nerelere gidem :KK70:
Sen test yapmışmıydın canım

İlkay sıkıntılı durumda olabilirsin acı çekiyor da olabilirsin bunu kimse bilemez senden başka. Aynı zamanda sen de benim ne çektiğimi bilemezsin. Rabbim şahittir ki ben sana seni kıracak en ufak bişey söylemedim. Akıl almak için de yazmadım çünki evimin durumunu bilemezsiniz ki bana akıl veresiniz. Sadece bi aydan fazladır arkadaşlık ediyoruz bizzat seninle ben ne kadar özelimi paylaştım dm da. Yanımda olmak yerine bana destek olmak yerine kopar ipleri diyorsun. Evet senin de ne çektiğini az çok biliyorum kocandan ailesinden ama herkesin yapısı farklı. Ki sen benim yapımı biliyorsun özelde anlattım sana. Ben sen olamam diye. Neyse uzatmak da istemiyorum kırıldıysan özür dilerim sadece bi daha sıkıntılı durumunda sıkıntılı birine yardım etmeye çalışma. Ters tepiyor. Sen yardım ettiğini sanıyorsun ama incittiğini anlayamıyorsun.
Geçici rahatsızlık verdim özür dilerim keyfinize bakın. Bi ara yokum. Kimsenin arkasından konuşmadım yanlış anlaşılmasın yazılar burda gelenler okuyabilir.
Döndüğümde hepinizi hamile görmek istiyorum :anneadayı: ALLAHa emanet olun :cry:

Bende tat almıyorum canım bu hayattan ama yapacak birşey yok. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım ama 2 çıkmış normalde 0.100 falan çıkardı. Ben senden hâlâ umutluyum ama boş yere de umutlandırmak istemediğim için dünden beri sana yorum yapmıyorum.
Cnm az önce dayanamadım idrar testi yaptım artık silik bile çıkmıyor negatif :( galiba bitti :(

Haloooooğğğğğğ!! Bütün gün yaldır yaldır k*çımı gezdirdiğim için giremedim siteye canımslar biraz geç oldu amaa bütün bel ağrısı olanlar,kasık ağrısı olanlar,göğüs şişkinliği olanlarrrr atın üstünüzden negatif elektriği “başlarım böyle işe” diyin ve psikolojinizi başka yere yönlendirip anın tadını çıkarın. Hepinizi seviyoruuummmmmm

Cnm az önce dayanamadım idrar testi yaptım artık silik bile çıkmıyor negatif :KK43: galiba bitti :KK43:

Tatlım bak sürekli aynı şeyleri rutin haline getirme bence. Kendini şartlama o testi yapmak zorundaymışsın gibi hissetme. Biraz akışına bırak bu kadar stresi o vücut kaldırmaz. İnsan ne ederse kendine edermiş Yani kendine bunu yaparsan vücudun zaten Sağlıkla seyretmez ki..

Kizlar ben de bekliyorum. Aslinda 28 bat ama 24-26 gibi olmam lazim.... belirti yok. Bugün adet belirtileri hafif basladi. Bir de acayip agzim sulaniyor. Belki o da adettendir. Beklemek zormus ama :)

Tatlım bak sürekli aynı şeyleri rutin haline getirme bence. Kendini şartlama o testi yapmak zorundaymışsın gibi hissetme. Biraz akışına bırak bu kadar stresi o vücut kaldırmaz. İnsan ne ederse kendine edermiş Yani kendine bunu yaparsan vücudun zaten Sağlıkla seyretmez ki..
Haklısın ama elimde değil :( psikolojim bozuluyor diye artık bırakmak uzaklaşmak istiyorum ya iste :(

Kizlar ben de bekliyorum. Aslinda 28 bat ama 24-26 gibi olmam lazim.... belirti yok. Bugün adet belirtileri hafif basladi. Bir de acayip agzim sulaniyor. Belki o da adettendir. Beklemek zormus ama :)

Hayırlısı olsun canım sende kafana takıp sürekli adetim gelecek mi? Gelmeyecek mi? Hamilelik belirtileri var mı? Diyip sürekli benim gibi vücudunu dinleme yoksa adetin olmadığı kadar ağrılı ve kesik kesik gelir. Ben bunu yaptım ben dersimi aldım. Bazı şeyler sanırım hayatın akışındayken oluyor

Kızlar adete on gün kala son iki günlük ovülasyon testlerim. Yarın da koyu çıkarsa hamilelik belirtisi Olabilir mi?

Eklentiler

• 690FD8EA-6236-422A-BEB0-00C681628A73.jpeg
    690FD8EA-6236-422A-BEB0-00C681628A73.jpeg
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
Haklısın ama elimde değil :KK43: psikolojim bozuluyor diye artık bırakmak uzaklaşmak istiyorum ya iste :KK43:

Ama psikolojini kendin bozuyorsun bak böyle düşündüğün zaman psikolojisi en düzgün insanın bile bozulur Yani. İnanır mısın bütün gün belim kuyruk sokumuma kadar ağrıdı kasık ağrısı da cabası.. yatmaktan ve sürekli düşünmekten fayda gelmeyeceğini bildiğim için çıktım bugün eşimle o ağrılarıma rağmen gezdim kafamı dağıttım. Ağrı hiç Yokmuş gibi davrandım. Kendimizi biraz da kendimiz o moda sokuyoruz. Çık sende şu psikolojiden ve mutlu olmaya çalış

Back