Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakma milletin lafına ağzı olan konuşuyor zamanı var demek ki o günü beklemekten başka çaremiz yok canım dua edelim
Ben bu hayatta hiçbir seye hiçbir zaman kolaylıkla ulaşmadım ama artık gücüm Yok bırakıyorum cunku her ay hayal kırıklığı daha çok zarar verecek bana psikolojim daha da alt üst olacak

Ben bu hayatta hiçbir seye hiçbir zaman kolaylıkla ulaşmadım ama artık gücüm Yok bırakıyorum cunku her ay hayal kırıklığı daha çok zarar verecek bana psikolojim daha da alt üst olacak
Bırak canım belki bıraktığın anda gelir sana istediğin

Evet canım herkesin yeterince derdi tasası var. Bir tane de buradan edinmek istemiyorum. Bugün canım yeterince sıkkın zaten.

çanim tabiki kimse kimseden özür dilemek zorunda değil. ben sadece konu uzamasın diye dedim ..ama ikinizde temiz kalpli insanlarauniz. ya yeri geldi birbirimize fikir verdik, yeri geldi sabahı beraber açtık, yeri geldi geceyi beraber kapadık bence bunlar hatrina ikiniz de birbirinize olan tavrinizdan vazgeçin.. ...

Destek olmaya çalışmamla oldu zaten canım bir daha da uğraşmayacağım kimsenin derdiyle. Dilim yandı bir kere. Bana kendi sıkıntılarım yeter.

Ben birşey yapmamıştım kimseye tavırlı agresif falan da demedim canım. Bunlar kırıcı şeyler. Olan hep bana olur zaten. Bugün sadece sizi takip etmekle yetindim. Boşver artık.

Sende canını sıkma canım herşey olacağıma varır. Herşeyin bir zamanı var. Birde bizle uğraşma zaten moralin bozuk.
Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorum yeniden basa sarıyorum sen napicaksin bal çörek otu tarçın yapsana bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…