Ben bu hayatta hiçbir seye hiçbir zaman kolaylıkla ulaşmadım ama artık gücüm Yok bırakıyorum cunku her ay hayal kırıklığı daha çok zarar verecek bana psikolojim daha da alt üst olacakBakma milletin lafına ağzı olan konuşuyor zamanı var demek ki o günü beklemekten başka çaremiz yok canım dua edelim
Bırak canım belki bıraktığın anda gelir sana istediğinBen bu hayatta hiçbir seye hiçbir zaman kolaylıkla ulaşmadım ama artık gücüm Yok bırakıyorum cunku her ay hayal kırıklığı daha çok zarar verecek bana psikolojim daha da alt üst olacak
Zor Cnm cunku polistik over varBırak canım belki bıraktığın anda gelir sana istediğin
Evet canım herkesin yeterince derdi tasası var. Bir tane de buradan edinmek istemiyorum. Bugün canım yeterince sıkkın zaten.Haydaaa konu nerelere geldi böyle canım burdan anlaşılan şu ki ikinizde çok alınmışsınız kısa sürede bile olsa birbirinizi çok sevmişsiniz demek ki çünkü insan sevdiğine alınırJudy_K üzgün olduğu için sende yardım etmek istediğin için yanlış anlaşılmalar oldu bence artık barış çubuğunu uzatında tek isteğimiz olan hamileliğe odaklanalım zaten günlük hayatlarımızda yeterince sorunlarla uğraşıyoruz bari burda mutlu olalım dış hayattan uzak
Benimde var canım ama öyle olupta hamile olan çokZor Cnm cunku polistik over varilaç ile olmadı ki :)
Neden canım bu arada sen hasta olabildin miEvet canım herkesin yeterince derdi tasası var. Bir tane de buradan edinmek istemiyorum. Bugün canım yeterince sıkkın zaten.
çanim tabiki kimse kimseden özür dilemek zorunda değil. ben sadece konu uzamasın diye dedim ..ama ikinizde temiz kalpli insanlarauniz. ya yeri geldi birbirimize fikir verdik, yeri geldi sabahı beraber açtık, yeri geldi geceyi beraber kapadık bence bunlar hatrina ikiniz de birbirinize olan tavrinizdan vazgeçin.. ...Ben özür dileyecek birşey yapmadım canım, kusura bakma ama bir insan tatmin olsun diye de birşey yapmadığım halde özür dileyemem. Özür de beklemem kimseden. Dünyayı ben yaratmadım.
Ben sadece gerçekleri göstermek için yazdım ve kendimi de anlattım. Yardım etmek için güya ama kendisi sadece "Allah yardım etsin"i duymak istiyormuş. Ben bundan fazlasını yapınca da ağır geldi. Ama gelgelelim sonuca. Benim anlattıklarımın hepsi oluyormuş şu an ama "haklıymışsın" demek yerine "tavır aldı" lafını duydum. Ben ne kadar kötü biriymişim de haberim yok.
Benim dediklerimi anlayan 1 kişi oldu o da bugün yok burda.
Doktor bana zor dedi Cnm kendi kendine çok uzun sürermişBenimde var canım ama öyle olupta hamile olan çok
Destek olmaya çalışmamla oldu zaten canım bir daha da uğraşmayacağım kimsenin derdiyle. Dilim yandı bir kere. Bana kendi sıkıntılarım yeter.Canim kendi derdimden konuyu bilmiyorum ama zor günler geçiriyoruz hassasız kapatalım konuyu her ikiniz de çok iyi insanlarsınız ben neşeli hepimize destek olan hepimize yeten İlkay i istiyorum bak hem artık negatif te yaptirmiyorum kurtuldun benden :) test yapmıyorum artık boşuna :)
Allahtan Ümit kesilmez canımDoktor bana zor dedi Cnm kendi kendine çok uzun sürermiş
Destek olmaya çalışmamla oldu zaten canım bir daha da uğraşmayacağım kimsenin derdiyle. Dilim yandı bir kere. Bana kendi sıkıntılarım yeter.
Ben birşey yapmamıştım kimseye tavırlı agresif falan da demedim canım. Bunlar kırıcı şeyler. Olan hep bana olur zaten. Bugün sadece sizi takip etmekle yetindim. Boşver artık.çanim tabiki kimse kimseden özür dilemek zorunda değil. ben sadece konu uzamasın diye dedim ..ama ikinizde temiz kalpli insanlarauniz. ya yeri geldi birbirimize fikir verdik, yeri geldi sabahı beraber açtık, yeri geldi geceyi beraber kapadık bence bunlar hatrina ikiniz de birbirinize olan tavrinizdan vazgeçin.. ...
Bu sabah oldum canım ne ağrı kesici fayda etti ne de sıcak su torbası. Hâlâ canım çıkıyor ağrıdan.Neden canım bu arada sen hasta olabildin mi
Senin adına sevindim Cnm yeni ay yeni umud olur insallah senin icin rabbim gönlüne göre versinBu sabah oldum canım ne ağrı kesici fayda etti ne de sıcak su torbası. Hâlâ canım çıkıyor ağrıdan.
Sende canını sıkma canım herşey olacağına varır. Herşeyin bir zamanı var. Birde bizle uğraşma zaten moralin bozuk.İlkayyyy beni niye duymuyorsun aaaaa bak paikopata bağladım
İyi çok şükür en azından belirsizlikten kurtuldun canım bilirim o ağrıları her ay çekerim çok zor wallaBu sabah oldum canım ne ağrı kesici fayda etti ne de sıcak su torbası. Hâlâ canım çıkıyor ağrıdan.
Kapattım canım.İlkay bizimle iken konuyu kapatsak sohbet etsek
Cnm kabullendim negatifi sadece kendime yeni bir yol ciziyorum bazi defterleri kapatıyorum ama istemesem de agresifim hayattan tat almıyorum arada da bir umut yukselir mi 2.0 da az değil diyorum sonra salak ne umud ediyorsun nasıl yukselecek yukselse zaten yüksek çıkardı az da olsa diyorumSende canını sıkma canım herşey olacağıma varır. Herşeyin bir zamanı var. Birde bizle uğraşma zaten moralin bozuk.
Âmin canım hepimiz için inşaAllah. Allah hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasîb etsin.Senin adına sevindim Cnm yeni ay yeni umud olur insallah senin icin rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?