birazcık sabirsabirliyim .yerleşme kanaması adete 7 veya 8 gün önce oluyor. bende henüz leke lenme olmadı zaten yerleşme kanamasi her kadında görülmüyor. yani kanama olanda var olmak yanda canimtamam cnm :) sabırlısın helal :) bu arada senin kanama adet gününe kaç gün kala olmuştu? benim daha 10 gün var, yerleşme için erken dimi?
anladımm. dur bakalım nolcak. ya içimden bi ses hamile olabilirim ama diyo ama hepimiz öyleyiz heralde, psikolojik sanırım. sonra birden umutsuzluğa düşüyorum "yok canım" diyorumbirazcık sabirsabirliyim .yerleşme kanaması adete 7 veya 8 gün önce oluyor. bende henüz leke lenme olmadı zaten yerleşme kanamasi her kadında görülmüyor. yani kanama olanda var olmak yanda canim
herşey olabilir canım. Allaha işimizi bıraktık. rabbim hakkımızda en hayırlı olanı yazsinanladımm. dur bakalım nolcak. ya içimden bi ses hamile olabilirim ama diyo ama hepimiz öyleyiz heralde, psikolojik sanırım. sonra birden umutsuzluğa düşüyorum "yok canım" diyorum
72 saatte yukselebildiginu biliyorumKızlar benim 2,74 beta yükselir mi ne dersiniz
aynen canım, sabah hemen girip bakıcam sonucuna :) ben de bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay inşallah vajiyi yenmek istiyorum bakalım.herşey olabilir canım. Allaha işimizi bıraktık. rabbim hakkımızda en hayırlı olanı yazsin
insaAllah canım hayırlı olan sonuç çıkar. vajinismus dimi canım yani eşin le yakınlaşmada problemler oluyoraynen canım, sabah hemen girip bakıcam sonucuna :) ben de bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay inşallah vajiyi yenmek istiyorum bakalım.
aynen canım bir yerden sonra duvar gibi bir şey oluyo, ama kasların kasılmasından kaynaklı. onu aşarsam ihtimal çok daha yüksek olcak :)insaAllah canım hayırlı olan sonuç çıkar. vajinismus dimi canım yani eşin le yakınlaşmada problemler oluyor
evet canimmm insaAllah hayirlisiyla anlatırız canimaynen canım bir yerden sonra duvar gibi bir şey oluyo, ama kasların kasılmasından kaynaklı. onu aşarsam ihtimal çok daha yüksek olcak :)
Buradayım canım.Ay-n ilk Hali canım nerelerdesin
eee hiç yazmitorsun buraya canım. özledim vallaBuradayım canım.
Cnm ne yazayım umudum kalmadı kiCanım nerdesin sen bana bak kendini kapatmak öyle susmak pes etmek Yok ona göreDaha umudumuz bitmedi hep beraber önümüzdeki ayları bekleyecek daha heyecanla kerem34gul
Ne yazayım canım? Dünki şeyi uzatanlar olmuş bugün ben hiç yazmadığım halde. Arkamdan konuşuldu anlayacağın sadece sen oldun konuyu kapatmaya çalışan. O bana karşı yazılanları da garezime 'beğenenler' olmuş bu arada. Ben anlayacağımı anladım. Arkamdan tavırlı sert cart curt diye konuşulacağına direkt benle konuşulabilirdi...eee hiç yazmitorsun buraya canım. özledim valla
Öyle deme canım hepimiz aynı durumdayız şuan birbirimize yazmasak hepimiz sussak ne olacak hiç bişey ama böyle beraber dertleşiyoruz birbirimizin sorunlarına Sevinç’lerine ortak oluyoruzCnm ne yazayım umudum kalmadı kiiçim sıkılıyor
yaaa canım ben her iki tarafında kalbinde kötülük olduğuna zerre kadar inanmıyorum. herkesin hayatına kendine zor, kim hayatında ne yaşıyor kimse bilemez .kalpleri bilen yalnızca yüce mevlam ...biz buraya dert ortağı olmaya geldik .hepimiz aynı derdi var rabbimizdende bunu ister bunu dileriz. bence kus olmayalım ikinizde birbirinizden özür dileyip erdem lik yapın.. .emin olun ikinizinde kaybedeceği birşey yok .Ne yazayım canım? Dünki şeyi uzatanlar olmuş bugün ben hiç yazmadığım halde. Arkamdan konuşuldu anlayacağın sadece sen oldun konuyu kapatmaya çalışan. O bana karşı yazılanları da garezime 'beğenenler' olmuş bu arada. Ben anlayacağımı anladım. Arkamdan tavırlı sert cart curt diye konuşulacağına direkt benle konuşulabilirdi...
Birşey diyoruz devlet meselesi oluyor ama en sonunda da bakıyorum dediğim şeye gelinmiş. Demek ki ben boş konuşmamışım, bir bildiğim varmış, agresif de değilmişim tavırlı da değilmişim. Anlattığım herşey şu an hayatında gerçekleşmek üzere demek ki bu kalpte kötülük yok. Ben daha ne yazayım?
Bir daha yardım etmeye çalışmak mı? Töbe. Millet totosundan anlıyor herşeyi. Burada pek işim kalmadı uğraşamam insanların laflarıyla.
Haydaaa konu nerelere geldi böyle canım burdan anlaşılan şu ki ikinizde çok alınmışsınız kısa sürede bile olsa birbirinizi çok sevmişsiniz demek ki çünkü insan sevdiğine alınırNe yazayım canım? Dünki şeyi uzatanlar olmuş bugün ben hiç yazmadığım halde. Arkamdan konuşuldu anlayacağın sadece sen oldun konuyu kapatmaya çalışan. O bana karşı yazılanları da garezime 'beğenenler' olmuş bu arada. Ben anlayacağımı anladım. Arkamdan tavırlı sert cart curt diye konuşulacağına direkt benle konuşulabilirdi...
Birşey diyoruz devlet meselesi oluyor ama en sonunda da bakıyorum dediğim şeye gelinmiş. Demek ki ben boş konuşmamışım, bir bildiğim varmış, agresif de değilmişim tavırlı da değilmişim. Anlattığım herşey şu an hayatında gerçekleşmek üzere demek ki bu kalpte kötülük yok. Ben daha ne yazayım?
Bir daha yardım etmeye çalışmak mı? Töbe. Millet totosundan anlıyor herşeyi. Burada pek işim kalmadı uğraşamam insanların laflarıyla.
Cnm ben daha oncede dediğim gibi bu ay çok umut etmiştim ve artık bırakacağım Bebek İşini rabbim kısmet etmedi vardır bi hayır zorlamayacağım sadece kendime engel olamıyorum etrafımda dengesiz konuşan çok kafayı ya yiyecem neyse çok Yorgun’um bitkinim birde böyle hayal kırıklığını kaldıramıyorum İnanÖyle deme canım hepimiz aynı durumdayız şuan birbirimize yazmasak hepimiz sussak ne olacak hiç bişey ama böyle beraber dertleşiyoruz birbirimizin sorunlarına Sevinç’lerine ortak oluyoruz
Bakma milletin lafına ağzı olan konuşuyor zamanı var demek ki o günü beklemekten başka çaremiz yok canım dua edelimCnm ben daha oncede dediğim gibi bu ay çok umut etmiştim ve artık bırakacağım Bebek İşini rabbim kısmet etmedi vardır bi hayır zorlamayacağım sadece kendime engel olamıyorum etrafımda dengesiz konuşan çok kafayı ya yiyecem neyse çok Yorgun’um bitkinim birde böyle hayal kırıklığını kaldıramıyorum İnan
Canim kendi derdimden konuyu bilmiyorum ama zor günler geçiriyoruz hassasız kapatalım konuyu her ikiniz de çok iyi insanlarsınız ben neşeli hepimize destek olan hepimize yeten İlkay i istiyorum bak hem artık negatif te yaptirmiyorum kurtuldun benden :) test yapmıyorum artık boşuna :)Ne yazayım canım? Dünki şeyi uzatanlar olmuş bugün ben hiç yazmadığım halde. Arkamdan konuşuldu anlayacağın sadece sen oldun konuyu kapatmaya çalışan. O bana karşı yazılanları da garezime 'beğenenler' olmuş bu arada. Ben anlayacağımı anladım. Arkamdan tavırlı sert cart curt diye konuşulacağına direkt benle konuşulabilirdi...
Ben özür dileyecek birşey yapmadım canım, kusura bakma ama bir insan tatmin olsun diye de birşey yapmadığım halde özür dileyemem. Özür de beklemem kimseden. Dünyayı ben yaratmadım.yaaa canım ben her iki tarafında kalbinde kötülük olduğuna zerre kadar inanmıyorum. herkesin hayatına kendine zor, kim hayatında ne yaşıyor kimse bilemez .kalpleri bilen yalnızca yüce mevlam ...biz buraya dert ortağı olmaya geldik .hepimiz aynı derdi var rabbimizdende bunu ister bunu dileriz. bence kus olmayalım ikinizde birbirinizden özür dileyip erdem lik yapın.. .emin olun ikinizinde kaybedeceği birşey yok .Ay-n ilk Hali Judy_K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?