• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar size bişey anlatmam lazım. dün gece rüyamda külodumda kan görüyodum. sonra uyandım küloduma baktım kahverengi lekelenme olmuştu. çok heyecanlandım ama sonra aklıma geldi. hani bazen çıkmayan lekeler olur ya acaba eskiden mi olmuştu diye şüpheye düştüm. ama rüya da görünce acaba dedim :)

Kızlar bugün ne düşündüm. Diyorum ki o kadar yakındım ağlayıp sızladım niye çocuğum olmuyor diye ama Rabbim en hayırlısını bilir dedim hep içimden. Hayırlı kısmını da buldum sonunda. Evden çıkıyoruz eşim yeni iş bulmalı ev bulmalıyız nerde yaşarız ne yaparız bilmiyoruz yurt dışına çıkarız belki diye planlar yapıyoruz. Bebek olsaydı çok zorlanıcaktık. Şimdi ikimiziz genciz halimiz vaktimiz yerinde inşaALLAH Rabbim yardım edicek. Benim fransızcam var eşimin ingilizcesi. Holandada akrabam var oraya gidebiliriz inşaALLAH. Rabbim yolumuzu açsın dua edin benim için :dua:

canım bende test yapmadan önce iç camasirimda kan görmüştüm
kızlar size bişey anlatmam lazım. dün gece rüyamda külodumda kan görüyodum. sonra uyandım küloduma baktım kahverengi lekelenme olmuştu. çok heyecanlandım ama sonra aklıma geldi. hani bazen çıkmayan lekeler olur ya acaba eskiden mi olmuştu diye şüpheye düştüm. ama rüya da görünce acaba dedim :)

rabbim hayırlı olan neyse onu yaşayın canım. demekki herşeyin bi zamanı var .hakkında hayırlısı olsun
Kızlar bugün ne düşündüm. Diyorum ki o kadar yakındım ağlayıp sızladım niye çocuğum olmuyor diye ama Rabbim en hayırlısını bilir dedim hep içimden. Hayırlı kısmını da buldum sonunda. Evden çıkıyoruz eşim yeni iş bulmalı ev bulmalıyız nerde yaşarız ne yaparız bilmiyoruz yurt dışına çıkarız belki diye planlar yapıyoruz. Bebek olsaydı çok zorlanıcaktık. Şimdi ikimiziz genciz halimiz vaktimiz yerinde inşaALLAH Rabbim yardım edicek. Benim fransızcam var eşimin ingilizcesi. Holandada akrabam var oraya gidebiliriz inşaALLAH. Rabbim yolumuzu açsın dua edin benim için :dua:

canım VEKİL olan ALLAH a sığındık hakkınızda hayırlısı olsun. bizde seni özlüyouz aklımızdasın

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Hadi hayırlı haberler ver canım

kızlar bende biraz yumurta tembelliği falan var ya ona uzuluyorum kızlar
Üzülme canım bende de varmış tembellik napalım bizim elimizde değil ki hayıt suyu ve arı sütü bal polen karışımı iyi geliyormuş ben aldım bakalım inşallah işe yarar olursa yazarım

Aynen öyle canım benim yaşadığımız herşeyin bir sebebi var elbet o yüzden üzülsekte kendimizi yıpratsakta herşey olacağına varıyo her nasip vaktine esirdir yaşadığın herşeyde vardır bir hayır biz bilmeyizde Allah bilir hakkınızda hayırlısı olsun

Canım nerdesin sen bana bak kendini kapatmak öyle susmak pes etmek Yok ona göre :sinirli: Daha umudumuz bitmedi hep beraber önümüzdeki ayları bekleyecek daha heyecanla kerem34gul kerem34gul

Back