burdan hemen yaz sonucu canimInsallah canim ya Allah’in izniyle
üzülme canım rabbimin izniyle insaAllah bugunleride atlatorain. en ummadigin anda güzellikler seni bulucbulucakkızlar bende biraz yumurta tembelliği falan var ya ona uzuluyorum kızlar
üzülme canım rabbimin izniyle insaAllah bugunleride atlatorain. en ummadigin anda güzellikler seni bulucbulucak
Allah yardımcın olsun canım hele sen aile içinde ki sorunları hallette öncelikle sonra bizimle ilgilenirsin biz zaten buradayız hep sen iyi ol da
kızlar size bişey anlatmam lazım. dün gece rüyamda külodumda kan görüyodum. sonra uyandım küloduma baktım kahverengi lekelenme olmuştu. çok heyecanlandım ama sonra aklıma geldi. hani bazen çıkmayan lekeler olur ya acaba eskiden mi olmuştu diye şüpheye düştüm. ama rüya da görünce acaba dedim :)
Kızlar bugün ne düşündüm. Diyorum ki o kadar yakındım ağlayıp sızladım niye çocuğum olmuyor diye ama Rabbim en hayırlısını bilir dedim hep içimden. Hayırlı kısmını da buldum sonunda. Evden çıkıyoruz eşim yeni iş bulmalı ev bulmalıyız nerde yaşarız ne yaparız bilmiyoruz yurt dışına çıkarız belki diye planlar yapıyoruz. Bebek olsaydı çok zorlanıcaktık. Şimdi ikimiziz genciz halimiz vaktimiz yerinde inşaALLAH Rabbim yardım edicek. Benim fransızcam var eşimin ingilizcesi. Holandada akrabam var oraya gidebiliriz inşaALLAH. Rabbim yolumuzu açsın dua edin benim için
çanim sonuç ne oldu merak içindeyiz bizdeInsallah canim ya Allah’in izniyle
sonuç nasıl çıktı cnmcanım bende test yapmadan önce iç camasirimda kan görmüştüm
Kızlar bugün ne düşündüm. Diyorum ki o kadar yakındım ağlayıp sızladım niye çocuğum olmuyor diye ama Rabbim en hayırlısını bilir dedim hep içimden. Hayırlı kısmını da buldum sonunda. Evden çıkıyoruz eşim yeni iş bulmalı ev bulmalıyız nerde yaşarız ne yaparız bilmiyoruz yurt dışına çıkarız belki diye planlar yapıyoruz. Bebek olsaydı çok zorlanıcaktık. Şimdi ikimiziz genciz halimiz vaktimiz yerinde inşaALLAH Rabbim yardım edicek. Benim fransızcam var eşimin ingilizcesi. Holandada akrabam var oraya gidebiliriz inşaALLAH. Rabbim yolumuzu açsın dua edin benim için
Hadi hayırlı haberler ver canımKizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Üzülme canım bende de varmış tembellik napalım bizim elimizde değil ki hayıt suyu ve arı sütü bal polen karışımı iyi geliyormuş ben aldım bakalım inşallah işe yarar olursa yazarımkızlar bende biraz yumurta tembelliği falan var ya ona uzuluyorum kızlar
Aynen öyle canım benim yaşadığımız herşeyin bir sebebi var elbet o yüzden üzülsekte kendimizi yıpratsakta herşey olacağına varıyo her nasip vaktine esirdir yaşadığın herşeyde vardır bir hayır biz bilmeyizde Allah bilir hakkınızda hayırlısı olsunKızlar bugün ne düşündüm. Diyorum ki o kadar yakındım ağlayıp sızladım niye çocuğum olmuyor diye ama Rabbim en hayırlısını bilir dedim hep içimden. Hayırlı kısmını da buldum sonunda. Evden çıkıyoruz eşim yeni iş bulmalı ev bulmalıyız nerde yaşarız ne yaparız bilmiyoruz yurt dışına çıkarız belki diye planlar yapıyoruz. Bebek olsaydı çok zorlanıcaktık. Şimdi ikimiziz genciz halimiz vaktimiz yerinde inşaALLAH Rabbim yardım edicek. Benim fransızcam var eşimin ingilizcesi. Holandada akrabam var oraya gidebiliriz inşaALLAH. Rabbim yolumuzu açsın dua edin benim için
benim silik çift çizgi çıktı yarın yine yapicam .herkes pozitif dedi ama emin olamadimsonuç nasıl çıktı cnm
galiba sormuştum ben unutmuşum. ayyy çok heyecanlandım senin adına. bu gece yapsanabenim silik çift çizgi çıktı yarın yine yapicam .herkes pozitif dedi ama emin olamadim
yok kız herkes sabah ilk idrar la yap diyor sabah yapayım buraya haber veririmgaliba sormuştum ben unutmuşum. ayyy çok heyecanlandım senin adına. bu gece yapsana
tamam cnm :) sabırlısın helal :) bu arada senin kanama adet gününe kaç gün kala olmuştu? benim daha 10 gün var, yerleşme için erken dimi?yok kız herkes sabah ilk idrar la yap diyor sabah yapayım buraya haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?