Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kızlar,

bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. Ve 36. gün çok uzun deil mi ? geçen ay doktora kontrole gitmiştim kist falanda yoktu herşey yolunda demişti doktorumç sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?

çanim adet olana kadar bir umut hep vardır. dediğin gibi geç döllenme olabilir

Hoşgeldin canım banada sanki geç döllenme gibi geldi bi kan testi yaptırsan

Canım bana gecikme yaşadığım İçin tarlusal birde inofolic diye toz ilaç vrdi sadece adetin 10.gününden 15.güne kadar içeceksin dedi
Bana 2 ay adet olamadığımda tarlusal vermişti canım onunla hasta olup sökülebildim anca sonra duphaston verdi düzene soksun diye bende adetin 15iyle 25i arası kullanıyorum bide femamed vermişti çocuk düşünüyorum dediğim için oda folik asitin bi çeşidi

Canım 3 4 gün sonra testi tekrarla ya da kan ver istiyossan kanda varsa çıkar bana a geç döllenme gibi geldi inşşallah öyledir :)

Bende bu ay bekliyorum bel ağrımdan başka hiç bir belirti yok adet için eğer bebiş yoksada bi an önce olsam sa bidaki aylara baksam böyle beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…