• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• CAACBEEC-045A-445F-8F29-4F6032E50029.jpeg
    CAACBEEC-045A-445F-8F29-4F6032E50029.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 43
doğru aslında hayal kırıklığı oluyo. ama hayalet çizgi de çıkabilir hamilelik varsa, insan tutamıyo kendini :)

Evet cıkabilir ama benim bebiş denemelerinde 3. Ay ve hep gecikti adetim denemeye başladıgımızdan beri . O yüzden kesin yine gecikmeli gelir diye ilk günden yapmayı tercih etmiiyorum , ama hiç de dayanamadım ilk gün yaptım hep :) bakalım bu defa dayanabilecek miyim

Canımslar umudumu da alıp önümüzdeki aya doğru yardırıyorum ben

Eklentiler

• E9AC59CB-F07E-4116-BF57-7B8E3CA961AD.jpeg
    E9AC59CB-F07E-4116-BF57-7B8E3CA961AD.jpeg
    14,4 KB · Görüntüleme: 40
Evet cıkabilir ama benim bebiş denemelerinde 3. Ay ve hep gecikti adetim denemeye başladıgımızdan beri . O yüzden kesin yine gecikmeli gelir diye ilk günden yapmayı tercih etmiiyorum , ama hiç de dayanamadım ilk gün yaptım hep :) bakalım bu defa dayanabilecek miyim
galiba stres yapınca gecikiyo :)

Her an her şey olabilir neler duyuyoruz ne imkansız durumlar ve sonra hamile kalmalar :) ben cok duydum cevremden o yüzden aslında nasipse her şekilde oluyor . İnşallah senin de kısa zamanda olur. Biz 2 yıl korunduk dile kolay, şimdi de olsun diye çabalıyoruz . İnsan korunurken sanki en ufak seyde hamile kalacakmış gibi hissediyo , şimdiyse amuda kalksam nasip degilse olmayacagının farkındayım :olamaz:
Aynen öyle walla canım korunurken ne kadar kızardım eşime aman ha dikkat et kaçarsa kafanı patlatırım falan :KK48::KK70: şimdi ise gitsin diye ne hallere giriyorum rabbim inşallah en kısa sürede bizlerede nasip eder çok bekletmeden canım

eee şimdi herkesin kaç günü kaldı? ne zaman test yapmayı planlıyosunuz?
Benimde 7 gün falan canım hele biraz daha yaklaşsın yapacam inşallah ama hiç bi belirti yok yaklaşıyor adete diye sanırım bugün göğüslerim ağrımaya başladı

Back