- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
amin çanim insaAllah :)
eee şimdi herkesin kaç günü kaldı? ne zaman test yapmayı planlıyosunuz?
doğru aslında hayal kırıklığı oluyo. ama hayalet çizgi de çıkabilir hamilelik varsa, insan tutamıyo kendini :)Benim 5 gün kaldı . Gecikirsem ilk günden test yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem :)
ben bugün yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı sabatna yine yapmayı dusunuyorumeee şimdi herkesin kaç günü kaldı? ne zaman test yapmayı planlıyosunuz?
doğru aslında hayal kırıklığı oluyo. ama hayalet çizgi de çıkabilir hamilelik varsa, insan tutamıyo kendini :)
doğru aslında hayal kırıklığı oluyo. ama hayalet çizgi de çıkabilir hamilelik varsa, insan tutamıyo kendini :)
ben adet tarihinden bir iki gün önce bi denicem. hiç umudum yok ama tutamıcam kendimiSen ne zaman yapcaksın gecikirsen
galiba stres yapınca gecikiyo :)Evet cıkabilir ama benim bebiş denemelerinde 3. Ay ve hep gecikti adetim denemeye başladıgımızdan beri . O yüzden kesin yine gecikmeli gelir diye ilk günden yapmayı tercih etmiiyorum , ama hiç de dayanamadım ilk gün yaptım hep :) bakalım bu defa dayanabilecek miyim
aaa harika haber bu. eski sayfaları okuyamadığım için bilmiyodum. kaç gün varben bugün yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı sabatna yine yapmayı dusunuyorum
aynen canım, umudumuzu kaybetmeyelim. zamanı değilmiş demekCanımslar umudumu da alıp önümüzdeki aya doğru yardırıyorum ben
aynen canım, umudumuzu kaybetmeyelim. zamanı değilmiş demek
Duphaston verdi canım sana ne ilaç verdiBenm durumda seninkine benziyor sana ne ilacı verdi
Aynen öyle walla canım korunurken ne kadar kızardım eşime aman ha dikkat et kaçarsa kafanı patlatırım falanHer an her şey olabilir neler duyuyoruz ne imkansız durumlar ve sonra hamile kalmalar :) ben cok duydum cevremden o yüzden aslında nasipse her şekilde oluyor . İnşallah senin de kısa zamanda olur. Biz 2 yıl korunduk dile kolay, şimdi de olsun diye çabalıyoruz . İnsan korunurken sanki en ufak seyde hamile kalacakmış gibi hissediyo , şimdiyse amuda kalksam nasip degilse olmayacagının farkındayım
HahahaTam yerinde oldu paylaşmasam olmazdı
Benimde 7 gün falan canım hele biraz daha yaklaşsın yapacam inşallah ama hiç bi belirti yok yaklaşıyor adete diye sanırım bugün göğüslerim ağrımaya başladıeee şimdi herkesin kaç günü kaldı? ne zaman test yapmayı planlıyosunuz?
Hayırlısı olsun canım benimCanımslar umudumu da alıp önümüzdeki aya doğru yardırıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?