- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
5 sin üstünde olması gerekiyor pozitif çıkması icin
Ama 2 de çok yakın bi rakam ya. Bazen bazı doktorlar 3-4 gün sonra yine gel diyorlarmış şüphede kaldıkları zaman. Sana öyle bişi demediler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 sin üstünde olması gerekiyor pozitif çıkması icin
Kötüyü çağırma canım belli mı olur Rabbim inş hayırlı güzel sonuçlarla karşılaştır
Evet canım öyle. Allah yardım etsin bütün derdi olanlara.Aynen zaten buradaki mantık fikir alışverişi. Sen fikrini söylersin kişiye doğru gelirse yapar, yanlış gelirse yapmaz. Sonuçta herkesin aklı fikri var
Hayır direk yUzume gebe değilsin negatif dedi gönderdiAma 2 de çok yakın bi rakam ya. Bazen bazı doktorlar 3-4 gün sonra yine gel diyorlarmış şüphede kaldıkları zaman. Sana öyle bişi demediler mi
Teşekkür ederim. Anlayan biri çıktı sonunda.
Ben kimsenin kötülüğünü istemem. O mânidar lafına da cevap vermedim, uzatmaya gerek yok. Beni tanımadan bana laf edilmesi de çok mânidar oldu ama. Hergün yeni şeyler görüp öğreniyorum...
Umudunu yitirme canım bu ay olmazsa diğer aylar var inşallah gün bitmedikçe sabrımız da bitmesin inşallah[/QUOTE
Evet doğru diyorsun umudum bitmedi zaten bu ay da olmazsa sonucta her zaman deneyeceğiz biz arayalım ki Rabbim de versin .. inşallah tez zamanda bütn bekleyenlerle beraber sevinirizz
Bende 26 yaşındayım kızlar 7 aylık evliyim ilk çocuk olacak olursa tabi inşallah
Hayır direk yUzume gebe değilsin negatif dedi gönderdi
Öyle :)Rica ederim insanların başka insanların düşüncelerine, fikirlerine anlayışı olduğu zaman bütün iletişim sorunlarımız hallolacak sanırım
Bitti Cnm yokum artık bu kadar çok istedim olmadı bırakıyorum artık belki aklımdan çıkaramazsam buralara da gelmem görmem formaSuratsız karı! Gece nöbeti kafasına vurmuş onun. Operasyonlara devam ediyoruz o zaman moralini bozma sakın
Bu saatte hekim pratisyen olur o ne bilsin sen gene de bir jinekologa görün benimde aynı 2 çıktı değer adetten 5 gün önce beklemedeyim halaHayır direk yUzume gebe değilsin negatif dedi gönderdi
Bitti Cnm yokum artık bu kadar çok istedim olmadı bırakıyorum artık belki aklımdan çıkaramazsam buralara da gelmem görmem forma
Canım dediğin gbi negatif 0.1 değerlerinde oluyor daha çok yeni olduğundan 2 çıkmış olmasın5 sin üstünde olması gerekiyor pozitif çıkması icin
Amin canım inşallah Korunduk biz maalesef sonra 2 ay hasta olamadım doktora gittim tembellik varmış deri hafif pco var dedi öyle deyince korktum korunmayı bıraktık 2 ay ilaç verdi doktor önce adetimi düzene sokacakmış bu ikinci ayım son ondan sonra başlayacak inşallah heyecanlı bekleyişler bu arada ilacı kullandığımdan beri korunmuyorum Ümit belki bu arada kalabilirim hamile diye7 aydır arıyor musunuz yoksa biraz korundunuz mu acaba
Alemsin kızSuratsız karı! Gece nöbeti kafasına vurmuş onun. Operasyonlara devam ediyoruz o zaman moralini bozma sakın
Benm durumda seninkine benziyor sana ne ilacı verdiAmin canım inşallah Korunduk biz maalesef sonra 2 ay hasta olamadım doktora gittim tembellik varmış deri hafif pco var dedi öyle deyince korktum korunmayı bıraktık 2 ay ilaç verdi doktor önce adetimi düzene sokacakmış bu ikinci ayım son ondan sonra başlayacak inşallah heyecanlı bekleyişler bu arada ilacı kullandığımdan beri korunmuyorum Ümit belki bu arada kalabilirim hamile diye
Amin canım inşallah Korunduk biz maalesef sonra 2 ay hasta olamadım doktora gittim tembellik varmış deri hafif pco var dedi öyle deyince korktum korunmayı bıraktık 2 ay ilaç verdi doktor önce adetimi düzene sokacakmış bu ikinci ayım son ondan sonra başlayacak inşallah heyecanlı bekleyişler bu arada ilacı kullandığımdan beri korunmuyorum Ümit belki bu arada kalabilirim hamile diye
Kızlar dua edin nolur çok ihtiyacım var kan verdim sonucu bekliyorum ya negatif çıkarsa
Sonuç çıktı 2.0 yanı negatif bu hayatta ne zaman istediğim birşey oldu ki zaten
Negatif genelde 0.100 çıkardı neden 2 .0 çıktı neden mutlu olamıyorum hic