• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim. Anlayan biri çıktı sonunda.

Ben kimsenin kötülüğünü istemem. O mânidar lafına da cevap vermedim, uzatmaya gerek yok. Beni tanımadan bana laf edilmesi de çok mânidar oldu ama. Hergün yeni şeyler görüp öğreniyorum...

Rica ederim insanların başka insanların düşüncelerine, fikirlerine anlayışı olduğu zaman bütün iletişim sorunlarımız hallolacak sanırım :D

Umudunu yitirme canım bu ay olmazsa diğer aylar var inşallah gün bitmedikçe sabrımız da bitmesin inşallah[/QUOTE
Evet doğru diyorsun umudum bitmedi zaten bu ay da olmazsa sonucta her zaman deneyeceğiz biz arayalım ki Rabbim de versin .. inşallah tez zamanda bütn bekleyenlerle beraber sevinirizz

7 aydır arıyor musunuz yoksa biraz korundunuz mu acaba
Amin canım inşallah Korunduk biz maalesef sonra 2 ay hasta olamadım doktora gittim tembellik varmış deri hafif pco var dedi öyle deyince korktum korunmayı bıraktık 2 ay ilaç verdi doktor önce adetimi düzene sokacakmış bu ikinci ayım son ondan sonra başlayacak inşallah heyecanlı bekleyişler bu arada ilacı kullandığımdan beri korunmuyorum Ümit belki bu arada kalabilirim hamile diye :KK70:

Amin canım inşallah Korunduk biz maalesef sonra 2 ay hasta olamadım doktora gittim tembellik varmış deri hafif pco var dedi öyle deyince korktum korunmayı bıraktık 2 ay ilaç verdi doktor önce adetimi düzene sokacakmış bu ikinci ayım son ondan sonra başlayacak inşallah heyecanlı bekleyişler bu arada ilacı kullandığımdan beri korunmuyorum Ümit belki bu arada kalabilirim hamile diye :KK70:
Benm durumda seninkine benziyor sana ne ilacı verdi :KK3:

Her an her şey olabilir neler duyuyoruz ne imkansız durumlar ve sonra hamile kalmalar :) ben cok duydum cevremden o yüzden aslında nasipse her şekilde oluyor . İnşallah senin de kısa zamanda olur. Biz 2 yıl korunduk dile kolay, şimdi de olsun diye çabalıyoruz . İnsan korunurken sanki en ufak seyde hamile kalacakmış gibi hissediyo , şimdiyse amuda kalksam nasip degilse olmayacagının farkındayım :olamaz:

Back