Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlım agressife bağlama ben seni sinirlendirecek bişey demedim. Doğru herkesin yapısı farklı. Ben sabırlı biriyim sabrım sınırlara kadar geldi ama Rabbime hep dua ettim bana daha çok sabır versin diye. ALLAH sabredenle beraberdir. Ben ne kadar kötü olsalar da bana iftiralar atsalar da küfürler etseler de ben hiçbi zaman saygıda kusursuzluk etmedim etmem de. Sen çok çekmedin dedin ya neler çektim bilemezsin canım. Pozitif de değilim ama benim için saygı önemli. Onlar gibi olamam ben. Ben benim

Amin inşallah bir bebek gerçekten bir mucizeymiş

kızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyin

b3nde öyle hissediyorum canım. vücudumda değişiklikler var .hani göğüs çemberi varya o genişlemiş ve üzerinde tomurcukları var oda hamilelik belirtisiymis
Evet canum başka sayfalarda okumuştum bahsettiğni hamilelik belirtisi diyorlar eğer dayanabilirsen yarın test yap daha çok koyulaşmış olur hemen kan vermeye gidersin:)

kızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyin
Valla ben direk ağlıyorum şahsi konular dışındaki hepimizin ortak gayesi melek haberleri vermek hadi birbirimize daha çok destek olalım 2018 bizim yılımız olsun :)

Evet canum başka sayfalarda okumuştum bahsettiğni hamilelik belirtisi diyorlar eğer dayanabilirsen yarın test yap daha çok koyulaşmış olur hemen kan vermeye gidersin:)
evet canım sabredicem biraz daha geçişinde hayal kırıklığı yasamiyim

Valla ben direk ağlıyorum şahsi konular dışındaki hepimizin ortak gayesi melek haberleri vermek hadi birbirimize daha çok destek olalım 2018 bizim yılımız olsun :)
sen dede mi ağlama belirtileri var .sabah kahvaltıda bi aglama geldi anlatamam zor tuttum kendimi

Bende bu ay bekliyorum bel ağrımdan başka hiç bir belirti yok adet için eğer bebiş yoksada bi an önce olsam sa bidaki aylara baksam böyle beklemek çok zor
Aynen öyle canım benimde hiç yok ki hasta olacam bence hem ilacımda bitecek önümüzdeki aylarda sıkı çalışmalar beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…