Senin yapın benden çok farklı o zaman canım bir daha sorunun hakkında yorum yapmasam daha iyi olacak o zaman. Bu son olsun.
Ben annem veya bir başkası değilim canım. Ben benim. Annemin yaptığı şey illa iyi birşey olduğu anlamına gelmez. Elimden gelse ülke değiştiririm eşimin tarafından uzaklaşmak için, ki kendisi teyzemin oğlu. Benimde 3 görümcem 1de eltim var. Herkes yerinde olsun iyi olsun. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın ama benimkiler gibi yılan değilse senin KV beraber yaşayabilirsin bilemem. Benimki melek olsa yine uzağa kaçarım.
Benim annem Avrupa'ya gelin gitti. Yani o da KV'le yaşamadı. Ben sadece babam annem ve 2 kardeşimle bütün hayatımı geçirdim. Yalnız ve sessiz büyüdük. Akraba yoktu yanımızda ama olmadıkları halde neler neler yaptılar daha ilk günden. Biz akrabadan çok çektik, sen çekmedin demek ki bu kadar pozitifsin.
Ben sertim canım, susmam da. Evden kovsa beni KV sevinirim ve ağzıma ne geliyorsa direkt yüzlerine söyler 1 dakika bile durmam. Sen susabiliyorsan sabrın varsa sorun yok. Allah yardım etsin diyorum başka birşey demiyorum.
İyi geceler...
sabah kalktım cesaret edemedim yaaa a çıkmazsa diye .ama sevindirici olan hala adet olmadım:))Canım sen naptın bugün test yaptın mı :)dün baya belliydi :)
olsun canım önümüzdeki ay insaAllah hayirlisiyla olurKızlaar adet oldum önümüzdeki ay olur inşallah
niyr hala olamadin canmadet oldugunuzda bile sevinin bak ben olamadım
Canım bence dün ki teste göre çok çok yüksek ihtimal hamilesin :)sabah kalktım cesaret edemedim yaaa a çıkmazsa diye .ama sevindirici olan hala adet olmadım:))
Canım bence dün ki teste göre çok çok yüksek ihtimal hamilesin :)
ben adet tarihinden bir iki gün önce bi denicem. hiç umudum yok ama tutamıcam kendimi
Aynen öyle walla canım korunurken ne kadar kızardım eşime aman ha dikkat et kaçarsa kafanı patlatırım falanşimdi ise gitsin diye ne hallere giriyorum rabbim inşallah en kısa sürede bizlerede nasip eder çok bekletmeden canım
kızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyinTatlım agressife bağlama ben seni sinirlendirecek bişey demedim. Doğru herkesin yapısı farklı. Ben sabırlı biriyim sabrım sınırlara kadar geldi ama Rabbime hep dua ettim bana daha çok sabır versin diye. ALLAH sabredenle beraberdir. Ben ne kadar kötü olsalar da bana iftiralar atsalar da küfürler etseler de ben hiçbi zaman saygıda kusursuzluk etmedim etmem de. Sen çok çekmedin dedin ya neler çektim bilemezsin canım. Pozitif de değilim ama benim için saygı önemli. Onlar gibi olamam ben. Ben benim
Evet canum başka sayfalarda okumuştum bahsettiğni hamilelik belirtisi diyorlar eğer dayanabilirsen yarın test yap daha çok koyulaşmış olur hemen kan vermeye gidersin:)b3nde öyle hissediyorum canım. vücudumda değişiklikler var .hani göğüs çemberi varya o genişlemiş ve üzerinde tomurcukları var oda hamilelik belirtisiymis
Valla ben direk ağlıyorumkızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyin
Canım üzülme Allahım zamanını nasiplemiştir hayırlı zamanda bulucaklar bizi hem değerin düşük bi değer değil belki de yükselicek hadi güzel düşünRuh gibiyim hiçbir duygum kalmadi
evet canım sabredicem biraz daha geçişinde hayal kırıklığı yasamiyimEvet canum başka sayfalarda okumuştum bahsettiğni hamilelik belirtisi diyorlar eğer dayanabilirsen yarın test yap daha çok koyulaşmış olur hemen kan vermeye gidersin:)
sen dede mi ağlama belirtileri var .sabah kahvaltıda bi aglama geldi anlatamam zor tuttum kendimiValla ben direk ağlıyorumşahsi konular dışındaki hepimizin ortak gayesi melek haberleri vermek hadi birbirimize daha çok destek olalım 2018 bizim yılımız olsun :)
lütfen oyle deme insaAllah hayırlı zamanda gelicek bebislerimziRuh gibiyim hiçbir duygum kalmadi
Aynen öyle canım benimde hiç yok ki hasta olacam bence hem ilacımda bitecek önümüzdeki aylarda sıkı çalışmalar beni bekliyorBende bu ay bekliyorum bel ağrımdan başka hiç bir belirti yok adet için eğer bebiş yoksada bi an önce olsam sa bidaki aylara baksam böyle beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?