- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
20 dk çıkar diye düşünüyorum Cnm
Uuuh ne kadar erken çıkıyor şerefsizler bana sonucu yarın verecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dk çıkar diye düşünüyorum Cnm
Sonuç çıktı 2.0 yanı negatif bu hayatta ne zaman istediğim birşey oldu ki zaten
Alla alla. 2 testte mi bozuktu canım? Çok geç döllenme olmasın.Sonuç çıktı 2.0 yanı negatif bu hayatta ne zaman istediğim birşey oldu ki zaten
Bilmiyorum ama içim yanıyor ağlıyorumAlla alla. 2 testte mi bozuktu canım? Çok geç döllenme olmasın.
OffBilmiyorum ama içim yanıyor ağlıyorum
Ben deşmediğim halde kötü oldum az önce. Ne desem kötü olur zaten. Bir daha da yardım etmeye çalısmayacağım kimseye, dediklerim ağır geliyor beğenmiyor kimse. Bu topikte olmayanlar bile gelip bana yorum yapıyor dostum. 9 köyden kovarlar beni hep zaten. Ben yardım etmeye çalışırken insanlar KK'den çıkıp gidiyor ben daha yazıyorum bir faydam dokunsun diye.
Babam da böyle işte. Onu da sığdırmıyorlar biryere.
Ben deşmediğim halde kötü oldum az önce. Ne desem kötü olur zaten. Bir daha da yardım etmeye çalısmayacağım kimseye, dediklerim ağır geliyor beğenmiyor kimse. Bu topikte olmayanlar bile gelip bana yorum yapıyor dostum. 9 köyden kovarlar beni hep zaten. Ben yardım etmeye çalışırken insanlar KK'den çıkıp gidiyor ben daha yazıyorum bir faydam dokunsun diye.
Kötü olmadın canım sadece herkes kendi bakış açısından bakıyor olaya o yüzden herkes aynı fikirde olamıyor o yüzden herkes farklı hayatlar yaşıyorBen deşmediğim halde kötü oldum az önce. Ne desem kötü olur zaten. Bir daha da yardım etmeye çalısmayacağım kimseye, dediklerim ağır geliyor beğenmiyor kimse. Bu topikte olmayanlar bile gelip bana yorum yapıyor dostum. 9 köyden kovarlar beni hep zaten. Ben yardım etmeye çalışırken insanlar KK'den çıkıp gidiyor ben daha yazıyorum bir faydam dokunsun diye.
Tatlım kim sana kötü birşey söyledi ki? Olyı çarptırma bence ama şöyle de bir durum var herkesin yaşantısı hayattan beklentisi aile durumu farklıdır. Öyle yapmalıydın böyle yapmalıydın diye İnsanlara diretmemek lazım. Üstelik burası genel bir platform bu topikte olmayan kişiler demen yanlış. Belki de anlatım tarzın serttir ve insanlar rahatsız oluyordur. Belki de biraz kendimizi sorgulamamız lazım
Canım çok düşük değil sanki zamanla artar belki değerSonuç çıktı 2.0 yanı negatif bu hayatta ne zaman istediğim birşey oldu ki zaten
Ama senin söylediğin şey de yanlış canım. Akrabalardan hayır gelmez diyip teyze oğluyla evlenmek çok manidar demen Yani. Neler yaşanmıştır kim bilir bu kız bunu söylüyorsa. Sana ters gelebilir, ama insanların içinde bulunduğu durumu bilemeyiz ki değil mi? Sen de onun yaptığı şeyi kınıyorsun ama kınadığın şeyi yapıyorsun.
Canım yaBilmiyorum ama içim yanıyor ağlıyorum
Dediklerime karşı ters ters cevaplar alıyorum. Şöyle yap böyle yap diye insanların hayatına yön çizmeye çalışmadım hiç bir zaman ama ev içinde ev olmaz bunu herkes biliyor. Karışmak bana da sana da düşmez kimsenin hayatına. Kimsenin kötülüğünü düşünmedim ben hayatım boyunca, kimseye de karışmam ama kendi doğru bildiğimi söylerim, gizlemeye ne gerek?Tatlım kim sana kötü birşey söyledi ki? Olyı çarptırma bence ama şöyle de bir durum var herkesin yaşantısı hayattan beklentisi aile durumu farklıdır. Öyle yapmalıydın böyle yapmalıydın diye İnsanlara diretmemek lazım. Üstelik burası genel bir platform bu topikte olmayan kişiler demen yanlış. Belki de anlatım tarzın serttir ve insanlar rahatsız oluyordur. Belki de biraz kendimizi sorgulamamız lazım
Dediklerime karşı ters ters cevaplar alıyorum. Şöyle yap böyle yap diye insanların hayatına yön çizmeye çalışmadım hiç bir zaman ama ev içinde ev olmaz bunu herkes biliyor. Karışmak bana da sana da düşmez kimsenin hayatına. Kimsenin kötülüğünü düşünmedim ben hayatım boyunca, kimseye de karışmam ama kendi doğru bildiğimi söylerim, gizlemeye ne gerek?
Sert biri olduğum zaten bellidir. Kendimde bunu belirttim. Hoşlanmayan konuşmaz canım ne diyeyim şimdi? Arayı bozmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
Asla kınamıyorum. Ki büyüklermizin çok güzel bir lafı vardır insan kınadığı hayatı yaşamadan ölmez diye. Sadece tepkisinin biraz sert olduğunu düşünüyorum ki arkadaş kaç gündür kötü olduğunu söylemiş belki de biraz daha yapıcı olmak lazım bu aşamada.
Aynen canım benim doğrum sana yanlış gelir ama ben yinede belki yardımım dokunur diye kendi doğru bildiğimi saklamam.Canım İlkay’cığım, boş ver. Takılma. Hatta normal karşıla. Bak hiçbir zaman değişmeyecek çok güzel bi söz yapmışlar. “Herkesin doğrusu farklı” sana başka, ona başka. Senin için ya da başkası için herkes için şuan burda yapabileceğimiz tek şey dua etmek olabilir. Allah sabır versin,Allah işini rast götürsün vs vs.. @Judy_K ’nında derdini ben hala tam olarak bilmiyorum ama umarım Allah yardımcısı olur.
5 sin üstünde olması gerekiyor pozitif çıkması icinKaç olması gerekiyordu ki
Teşekkür ederim. Anlayan biri çıktı sonunda.Ama senin söylediğin şey de yanlış canım. Akrabalardan hayır gelmez diyip teyze oğluyla evlenmek çok manidar demen Yani. Neler yaşanmıştır kim bilir bu kız bunu söylüyorsa(akrabalardan uzak olunca daha iyi olduğunu)Sana ters gelebilir, ama insanların içinde bulunduğu durumu bilemeyiz ki değil mi? Sen de onun yaptığı şeyi kınıyorsun ama kınadığın şeyi yapıyorsun.
Aynen canım benim doğrum sana yanlış gelir ama ben yinede belki yardımım dokunur diye kendi doğru bildiğimi saklamam.