- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Yap canım yap hepimizi negatifle sen
Hayırdır canım anlatmak istersen dinleriz sonuçta bazen insan tanıdığına değilde tanımadıklarına anlatırsa daha rahat ediyor için açılır en azından bizde dedik noldu bu kıza okuyup okuyup yazmıyo tam sana msj attım sen cevap verdin
2 gündür seni bekliyoruz canım ne yapalım.
Hadi anlat bize hem için açılır hemde fikir veririz belkiKafam uyuştu 3gündür canım ne yapacağımı bilmiyorum
Hayırdır canım. Anlatmak istersen burdayız hepimiz kaç gündür seni bekliyoruz.Kafam uyuştu 3gündür canım ne yapacağımı bilmiyorum
Hissettim az önce biliyor musun. Taşının diyesim geldi sen daha birşey yazmadan tahmin ettim. Kv'le yaşanmaz zaten canım istersen melek olsun. Şimdi sana boşver geçinmeye bak demeyeceğim çünkü geçinemezsiniz. Taşınmanıza bakın siz canım daha hayırlı olacaktır.Kocamla ailesinin arası açıldı büyük kavga var 3gündür evde. Kv min tansiyonu var kötüleşiyor oraya buraya koşuşturmaktan napıcağımı düşünmekten beynim uyuştu. Taşıncaz galiba
Heyecanlı sabırsız anne adayım benim inşallah iyi haberler alırsın git yap bakalımKızlar dayanamadım agliycam sebebini bilmiyorum kan tahlili yaptırmaya gidiyorum dua edin bana nolur
Kocamla ailesinin arası açıldı büyük kavga var 3gündür evde. Kv min tansiyonu var kötüleşiyor oraya buraya koşuşturmaktan napıcağımı düşünmekten beynim uyuştu. Taşıncaz galiba
Ben çok silik bir şekilde görebiliyorum canımKızlar buda benim testim sabah idrarıyla yapamadım test elime şimdi geçti bu ayda olmadı sanırım
Psikolog İlkay'a çıkacak adım artık ama sakin ol canım güzel şeyler düşün. Kan verip yuvana geri döneceksin. Sonuç ne olursa olsun imkansız yoktur, ki 2 testin de pozitif çıktı.Kızlar dayanamadım agliycam sebebini bilmiyorum kan tahlili yaptırmaya gidiyorum dua edin bana nolur
Oku canım bol bol ayetel kürsüde oku araları düzelip yumuşarlar inşallahİki gündür hep içimden durmadan İhlas suresini okuyorum
O an ki sıkıntın duâlarla geçse bile ileride aynı şeyler yaşandığında tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın buna emin ol. Artık psikolojin alt üst olacak ve yaşama sevincini kaybedip umutsuzluğa kapılacaksın. Depresyona kadar yolu var bunun.İki gündür hep içimden durmadan İhlas suresini okuyorum
Hayat o kadar kolay mı kız? Herşeyi de Allah'ın üstüne atmamak lazım. Çaresine bakmak lazım sorunun.Allah allah ya sen çok düşünme canım dur hele bakalım allah bi kapı açar elbet
Zor bi durum canım allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlı neyse öyle olsun inşallah sen yinede kendini yıpratma güçlü ol anca öyle baş edebiliriz hayatta ki sorunlarla altında ezilmek yerine sorunların ayağımızın altına alıp biz ezelim mümkünse sorunlarıKızlar bizimki öyle güle oynaya taşınma diil işte zoraki taşınma. Kovulma da diyebiliriz. O kadar stresliyim ki
Daha iyi ya canım. Aramaya bile yüzleri olmaz rahat rahat yaşarsınız. Belki kızacaksın ama kovulan yerde de durulmaz. Birşey demeye kalktıklarında da ileride size, başlarına kalkar susturursunuz siz bizi kovmadınız mı karışamazsınız hayatımıza diye.Kızlar bizimki öyle güle oynaya taşınma diil işte zoraki taşınma. Kovulma da diyebiliriz. O kadar stresliyim ki
Zor bi durum canım allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlı neyse öyle olsun inşallah sen yinede kendini yıpratma güçlü ol anca öyle baş edebiliriz hayatta ki sorunlarla altında ezilmek yerine sorunların ayağımızın altına alıp biz ezelim mümkünse sorunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?