Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gölge mi var yap canım kaybedecek neyimiz var ki

Yemek yemem kesildi canım benim mide alt üst oldu. Annemde de kilo kaybı yaparmış bu ilaç.

Tamam canım.

Yemek yemem kesildi canım benim mide alt üst oldu. Annemde de kilo kaybı yaparmış bu ilaç.

Tamam canım.

Bence sen o hapı yarın içme ve bi an önce doktora git. Artık değiştirecek mi ne yapacaksa yapsın. Söyle Yani günlük yaşamımı etkiledi herşeyim alt üst oldu de Yani. Yoldurmasın saçını başını

Bugün de içtim bakacağım yarın ki durumuma canım. Olmazsa gider söylerim. Alternatifi de varmış bu ilacın, içinde folik asit falan varmış ama ben zaten folik asit içtiğim için bunu vermişti. Ferro da güya hamileler için verilen bir ilaçmış.

Senin kan depon dolu mu peki ona da baktılar mı?

duymamıştım ama senin için sağlıklı bir yöntem ise sorun yok .rabbim nasip etsin canım insaAllah

Ooo seninki iyiymiş yavrum ya maşallah hemoglobin olan. Benim 9 du, ilaçlarla 12ye kadar yükseltebildik. Bunların hepsi 3-4 ayda oldu hem ferroyu hem kan şuruplarını kullandım. Felaketti
Aynen canım düşük değil benimki. Halsizlik yorgunluk var mı dedi, bende evet diyince verdi adam.

Ben sana diyim 48 kiloya düşerim canım. 4. Lavabo maceramı da tamamladım. İlacın reçetesinde yazan bütün yan etkiler var daha ilk günden.

Kızlaarrr iyi akşamlar. Modum çok düşük. Evde biraz sorunlar var 2 gündür. Çok kötüyüm. Kafayı yiycem. Burda da mesajların heosini okuyup sona gelmeye çalışıyorum ama bi türlü gelemiyorum. Neyse nasılsınız?

2 gündür seni bekliyoruz canım ne yapalım.

Hayırdır canım anlatmak istersen dinleriz sonuçta bazen insan tanıdığına değilde tanımadıklarına anlatırsa daha rahat ediyor için açılır en azından bizde dedik noldu bu kıza okuyup okuyup yazmıyo tam sana msj attım sen cevap verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…