Daha iyi ya canım. Aramaya bile yüzleri olmaz rahat rahat yaşarsınız. Belki kızacaksın ama kovulan yerde de durulmaz. Birşey demeye kalktıklarında da ileride size, başlarına kalkar susturursunuz siz bizi kovmadınız mı karışamazsınız hayatımıza diye.
Ne bileyim benim gibi düşünen yok herhalde herkes yapıcı davranıyor şu an ama erkek tarafıyla yaşanmaz bunu da böyle bil.
Canım kavga gürültü olmasa niye yaşanmasın ki. Annelerimiz ayrı eve mi çıkmış sanki bi küçücük evde 2-3 eltiyle kaynanayla görümceyle geçinip gitmişler yıllarca.
Ben hiçbir zaman kocamı ayrı eve çıkalım diye zorlamadım. Konusunu bile açmadım o kadar haksızlıklar ettiler bana evlendiğimden bu yana içten kahkaha attığımı hatırlamıyorum. Ama sabrediyorum sadece
Canım tarlusal içme bence ben korunduğumuz zamanda gitmiştim doktora adet gecikmesinden korunuyorsunuz ama nolur nolmaz bi kan testi bakalım Allah korusun bebek varsa dedi doktorum düşük yapmaya sebep oluyor o ilaçHanımlar hala adet olmadım 17 şunattı mens dün akşam erken gebelik testi yaptık sonuç negatif bugün doktora yazdım tarlusal iç diyor başka bi doktor da 15 gün geçsin kandan baktır diyor napçağımı şaşırdım artk bu kürtajdan sonra 2. Adetim olacaktı olmadım hala..
N'olur n'olmaz canım ben olsam içmem az daha beklerim. Ben 10 gün geciktiğim ve negatif sonuç aldığım halde doktora bile gitmedim mesela daha bekliyorum.Hanımlar hala adet olmadım 17 şunattı mens dün akşam erken gebelik testi yaptık sonuç negatif bugün doktora yazdım tarlusal iç diyor başka bi doktor da 15 gün geçsin kandan baktır diyor napçağımı şaşırdım artk bu kürtajdan sonra 2. Adetim olacaktı olmadım hala..
Senin yapın benden çok farklı o zaman canım bir daha sorunun hakkında yorum yapmasam daha iyi olacak o zaman. Bu son olsun.
Ben annem veya bir başkası değilim canım. Ben benim. Annemin yaptığı şey illa iyi birşey olduğu anlamına gelmez. Elimden gelse ülke değiştiririm eşimin tarafından uzaklaşmak için, ki kendisi teyzemin oğlu. Benimde 3 görümcem 1de eltim var. Herkes yerinde olsun iyi olsun. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın ama benimkiler gibi yılan değilse senin KV beraber yaşayabilirsin bilemem. Benimki melek olsa yine uzağa kaçarım.
Benim annem Avrupa'ya gelin gitti. Yani o da KV'le yaşamadı. Ben sadece babam annem ve 2 kardeşimle bütün hayatımı geçirdim. Yalnız ve sessiz büyüdük. Akraba yoktu yanımızda ama olmadıkları halde neler neler yaptılar daha ilk günden. Biz akrabadan çok çektik, sen çekmedin demek ki bu kadar pozitifsiz.
Ben sertim canım, susmam da. Evden kovsa beni KV sevinirim ve ağzıma ne geliyorsa direkt yüzlerine söyle 1 dakika bile durmam. Sen susabiliyorsan sabrın varsa sorun yok. Allah yardım etsin diyorum başka birşey demiyorum.
İyi geceler...
Daha erken canım biraz daha bekle benceHanımlar hala adet olmadım 17 şunattı mens dün akşam erken gebelik testi yaptık sonuç negatif bugün doktora yazdım tarlusal iç diyor başka bi doktor da 15 gün geçsin kandan baktır diyor napçağımı şaşırdım artk bu kürtajdan sonra 2. Adetim olacaktı olmadım hala..
Ne zaman çıkacak canımKızlar dua edin nolur çok ihtiyacım var kan verdim sonucu bekliyorumya negatif çıkarsa
İnşallah o güzel haberi alırsın dualarım sizinle..Kızlar dua edin nolur çok ihtiyacım var kan verdim sonucu bekliyorumya negatif çıkarsa
Amin canım en kötü şey belirsizlik zatenHanımlar yazdıklarınızı okudum... biraz daha bekleyeceğim içmicem tarlusal ama bu belirsizlik çok canımı sıkıyor allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin herkese..
Benim hayatımın bir parçası değil akrabalar canım. Bu herkes için geçerli degil. Herkesi kendimiz gibi görmek yerine biraz da gözümüzü açıp etrafımıza bakmak lazım.Akrabalar hayatımızın bir parçası önemli olan ılımlı olup huzur içinde yaşayabilmek. Akrabadan uzak olup ta teyze oğluyla evlenmek biraz manidar olmuş aslında ama tabi herkesin kendi tercihi. Bence hayata biraz olumlu bakarsak daha yaşanılası bir hale gelir diye düşünüyorum
20 dk çıkar diye düşünüyorum CnmNe zaman çıkacak canım
Allah razı olsun Cnmİnşallah o güzel haberi alırsın dualarım sizinle..
Ayyy inşallah uyumadan güzel haberler verirsin canım20 dk çıkar diye düşünüyorum Cnm
Hayat o kadar kolay mı kız? Herşeyi de Allah'ın üstüne atmamak lazım. Çaresine bakmak lazım sorunun.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.20 dk çıkar diye düşünüyorum Cnm
Ben deşmediğim halde kötü oldum az önce. Ne desem kötü olur zaten. Bir daha da yardım etmeye çalısmayacağım kimseye, dediklerim ağır geliyor beğenmiyor kimse. Bu topikte olmayanlar bile gelip bana yorum yapıyor dostum. 9 köyden kovarlar beni hep zaten. Ben yardım etmeye çalışırken insanlar KK'den çıkıp gidiyor ben daha yazıyorum bir faydam dokunsun diye.Tabi canım orası öyle ama ben konunun detayını bilmiyorum aynı evde olduklarını da bilmiyordum konuyu çok deşmiiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?