- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Düşünme canım düşünme. Benim bile canımı sıktı bu dediklerin, sen bunları sakın düşünmeHaklısın Cnm ama umud edip haftalarca doktordan her gittiğinde bebeğini görmek yerine turlu turlu hastalık duyduğunu ve sonunda kalbinin durduğunu kaybettiğini düşün Cnm ona çok ihtiyacın varken ama senin açından sonuna kadar haklısın bu ay adet olunca yumurta takibi yap birde doktorundan klomen + ovitrelle yanı çatlatma iğnesi iste Cnm sansin artsın ama yumurta takibi mutlaka
Bana erken gelmiyor Cnm zaman kaybetmek istemiyorum artık belkide ondan hayırlısı tüm kalbimle insallahhhh adetin den sonra hamile kalırsın :) artık hamile listesi de yapılmaya başlanmalı :)))Düşünme canım düşünme. Benim bile canımı sıktı bu dediklerin, sen bunları sakın düşünmeAllah herkesi bir evlat nasîb etsin.
Daha ilk ayımız canım bu dediğin şeyler için biraz erken.
Hem yaşımda 22 ya canım. İlk denememizdi tam değerlendirmiş olmasakta. Doktor şimdiden bana zaten beklememi söyler.Bana erken gelmiyor Cnm zaman kaybetmek istemiyorum artık belkide ondan hayırlısı tüm kalbimle insallahhhh adetin den sonra hamile kalırsın :) artık hamile listesi de yapılmaya başlanmalı :)))
Hoşgeldin ablam.Naber kizlar kardeşler ablanız geldi
İlk denemen ise zaten bekle Cnm ben 8,9 Aydın deniyorsun sandımHem yaşımda 22 ya canım. İlk denememizdi tam değerlendirmiş olmasakta. Doktor şimdiden bana zaten beklememi söyler.
İnşaAllah canım. Belki de hamileyimdir...
Judy gelmiyor ki listeye baksın.
Kaç yaşındasın can bence abla benim :)))) 30 yasNaber kizlar kardeşler ablanız geldi
Cnm adam akıllı bir kadın Doğuma gitsen :)Hoşgeldin ablam.
Hiç iyi değilim, canım çok sıkkın. Her an ağlayasım geliyor. Ne gebeyim ne de âdet oluyorum. Bu sefer kırmızı pembe kahverengi akıntı var, tam oldum derken geri kesiliyor
Hoşgeldin ablam.
Hiç iyi değilim, canım çok sıkkın. Her an ağlayasım geliyor. Ne gebeyim ne de âdet oluyorum. Bu sefer kırmızı pembe kahverengi akıntı var, tam oldum derken geri kesiliyor
Neden zor canım pco falan mı var olsun canım sonunda kavuşalımda inşallah tüp bebeğe kadar gideriz oda bi yol en azından ya olmasaydı napardık
Var da gitmedik mi canımCnm adam akıllı bir kadın Doğuma gitsen :)
Bende ayne öyleyim canım. Hiç iyi hissetmiyorum. Kaşlarım çatık oturuyorum. Sol bacak ve kasığım çok sızlıyor.Aynısını ben yaşadım sinirimden oturup ağladım hatta. Hala sinirden oturup ağlamak istesem ağlanacak bi potansiyeldeyim o ayrı konu da
Hoşgeldin ablam.
Kaç yaşındasın can bence abla benim :)))) 30 yas
kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktırama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı
çok yapan var cnm, hatta hamile kalan da var. forumda arat bak. ben de daha yeni duydum.İlk defa böyle bişey duydum
kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktırama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı
aynen, malesef öyle.Bende ilk defa duyuyorum ama gitmiştir bence. Peki sen hamile kalmış olursan bakire mi hamile kalmış olacaksın orayı anlamadım
aynen, malesef öyle.bu arada egzersize devam ediyorum tabi yenmek için ama biraz yavaş yol katediyorum. yaşım da 28 oldu. 30'dan sonra hamilelik ihtimali azalıyo diyolar. umarım bu şekilde tutturabilirim. ben bu yolla bile bu kadar heyecanlıyken normal yoldan yapanların heyecanını düşünemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?