Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen Cnm kimseye birşey diyemiyorum iyiki tanıdım sizi heyecanımı stresimi sizlerle atıyorum :) kızlar bu gün test yapmadım büyük bir eksiklik var gibi hissettim

Test başında bekleme canım biryere kaybolmaz sonuçta :))
herifinle tartışmayın bu güzel sonuçtan sonra kahvaltı nerde hanııım diye sonra sürpriz yapamazsın küsersen.
yok kız bugün söylemicem bi kaç gün sonra testi tekrarlicam oda pozitif olursa derim

Bende sizi iyi ki tanıdım canım hahhahahahha bi gün boş geçti ya
Ay-n ilk Hali hobi olarak kendimizi jiletleriz

O günaha giremem işte ama herif Adanalı neden olmasın

Canım bu Ferro Sanol beni 15 saat içinde ishal etti. Bütün ölüm belirtileri bu yüzdenmiş. 2 ay nasıl içeceğim ki ben bu ilacı? Başka bir alternarifini mi istesem hekimden?

geldi yaaa off uyuz sey hic de kacirmaz gününü ama dun geceden beri basim dönüyo. fenaa..ama normal de agridigi kadar bi bel agrim da karın sisligim de yok valla cok ilginc.

Canım sürekli su gibi olmuyorsun. Yani böyle şaldır şaldır gitmezsin ama kıvamlı olmaya devam eder. Eğer çok rahatsız ederse git tabi sen Yinede doktora en azından önlemini almış ol nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…