Sen bi tanesin canimmmmYaparım tabi canım :))
O iş bende
Mide, mide, sana kıran gire. Nedir senden çektiğim bu çile.
Ey zalım dünya, basma sende yarama.
Bana mi guluyon kız
Aklıma Müslüm Baba gelmişti zatenHatun damardan alacak şimdi
Ay vallahi güleceğim geldiyok o diğil de sanki bu konuşulanlar hep benim k*çımın dibinde yaşanıyormuş gibi hissediyorum bi taraftan kendime de gülüyorum gören bizi 40 yıllık kankaymışız zannedecek
Kız resim atsın resim ben pozitif test sonucu görmek istiyorumnmm
Kızın kocası açlıktan ölecek o zaman pozitifi zor görürsün senKız resim atsın resim ben pozitif test sonucu görmek istiyorumnmm
aynen Cnm kimseye birşey diyemiyorum iyiki tanıdım sizi heyecanımı stresimi sizlerle atıyorum :) kızlar bu gün test yapmadım büyük bir eksiklik var gibi hissettim
yok kız bugün söylemicem bi kaç gün sonra testi tekrarlicam oda pozitif olursa derimTest başında bekleme canım biryere kaybolmaz sonuçta :))
herifinle tartışmayın bu güzel sonuçtan sonra kahvaltı nerde hanııım diyesonra sürpriz yapamazsın küsersen.
yok kız bugün söylemicem bi kaç gün sonra testi tekrarlicam oda pozitif olursa derim
kız napim baksana negatif olanda varmış pozitif ten sonra .ya bende öyle olursa iyice nnetlessin diyorumKızıııaaaam sen benden de sabırlı çıktınpara verseler o kadar bekleyemem haa bide test yaptığım halde Yani
Bende sizi iyi ki tanıdım canımhahhahahahha bi gün boş geçti ya
Ay-n ilk Hali hobi olarak kendimizi jiletleriz
Öyle yap zaten canım daha kesin olur. Hadi hayırlısı bakalım.yok kız bugün söylemicem bi kaç gün sonra testi tekrarlicam oda pozitif olursa derim
O günaha giremem işteama herif Adanalı neden olmasın
Canım bu Ferro Sanol beni 15 saat içinde ishal etti. Bütün ölüm belirtileri bu yüzdenmiş. 2 ay nasıl içeceğim ki ben bu ilacı? Başka bir alternarifini mi istesem hekimden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?