Adete 5 gün kala hayalet çizgi

mnzek

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
38
7
6
31
Merhabalar adete 5 gün var bugün test yaptım yumurtlama testi ile günleri değerlendirdim ve bugün 13. Gün ben hayalet çizgi gördüm çok istediğimden mi yoksa gören varmı 1.5 yıldır istiyorumm hipofiz bezinde Adenom var 1.5 aydır dostinex kullanıyorum hormonlarımı kitle bozduğu için gebe kalamıyormusum inşallah ilaç işe yaramıstır

Eklentiler

• 1000019829.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 62
Canim test art med sanırım hep böyle çıkıyor doğru sonuç için iki gün sonra ilk idrarla denemelisin

Testin markası artimed ya da days doctor değilse pozitif görünüyor

Malesef artımed di ve zaten regl oldum birdaha artımed almam
Lütfen stres yapma inanki bizi stres bitiriyor unutma olanda da olmayanda da çok büyük bir hayir vardir gonlunu ferah tut rabbim en dogru zamanda kolaylikla saglikla bir evlat nasip etsin sana insallah süreç zor ama imkansiz degil Allah'a güven

Bir kızım olduktan sonra bana polikistik over tanısı kondu ve asla çocuğun olmaz bir daha demişti doktor. Hatta hiç unutmam tüp bebek dahi denesen belki oda düşük bir ihtimal demişti. Kızım 5 yaşında şuan
2 senedir korunmuyoruz zaten bebeğim olmaz dediler diye. Ama bu son 1 senedir çok istedim Allah biliyor kızıma kardeş. 2 sene korunma sonucu dedalarca kez idrar pozitif kan negatif
Yada hep negatif gördüm
Bu ay ilk kez adetim geciktiğinde dedimki asla test yapmicam bunlar adet sancısı o yüzden böyle ümitlenmicrm dedim
20 gün geçince kanama ilacımı kullanmadan bir test yapim dedim ve gebeydim. Şuan bebeğim 2 aylık kalbini duydum kendisini gördüm
Demem o ki doktor o bu şu ne demiş aslaa bakma inan olucak sadece biraz sabır ve çocuk istiyorsan hiç korunma bi gün tutucak
Ve kendini biraz sal çok stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…