Adete 5 gün kala gebelik testi silik çizgi

Sonuç 106 çıkmış kızlar pozitif ama pazartesi bidaha bakalm dedi
Hayırlı olsun saglıklı bir hamilelık gecırın insallah degerlerınız gün gectıkte artacak insallah Kadın dogumada gıtmek ıcın acele etmeyın kese gözükmesi icin 1000 lerı görmenız gerekıyor söyle 15 gün sonra randevu alın

Degeriniz normal hamilesiniz zaten hadi hayırlı olsun 10 gün sonra alırsınız kadın doguma randevu gidersiniz bende 15 gün bekleyip gidicem 1000 lere ulasır degerim hemde keseyı görürüm sımdı 720 bugün degerime baktım 2 3 günde artıyor

inşAllah yükseliş

Bana da bakar mısınız rica etsem. Reglime 6 gün var. Silik çizgi yarım saat sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi hamile miyim ?

Eklentiler

• image.jpg
    244,8 KB · Görüntüleme: 1.014
sizce bende silik cizgi var mi arkadaslar adetime daha 1 gun var ve iliski uzerinden 12 gun gecti

Eklentiler

• IMG-20220319-WA0029.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 720
  • IMG-20220319-WA0029.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 644
Bugün sabah yaptım yine böyle silik çıktı. Yine aynısı çıkınca ümitlendim ama adet gününe kadar koyulaşmayacak sanırım
Gec döllenme olabılır adetınız gecsın oyle yapın eger gecıkme varsa hemen hastahaneye gidip beta hcg testine baktırın orda net cıkar zaten

Bu kez ilk 5 dakika da çıktı ama dünden daha silikti. Koyulaşması gerekirken koyulaşmıyor. Ama farklı marka kullandım. Acaba o yüzden mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…