Adete 5 gün kala gebelik testi silik çizgi

Benimkine de bakarmisiniz adetim 3 gün geçti ilk gecikme gününde yaptım belirgin değildi bu daha belirgin çıktı
Var gibi çok az gözüküyor sanki kan verin bence
Canım göğüs ağrısıni felan ne zaman yaşamaya basladin acaba yani yumurtlamadan sonra hemen başladı mi ve akıntı da değişiklik oldu mu
Ben iğne ile olduğum için iğneden 1 hafta sonra falan başladı ağrılarım akıntı da beyaz kremsi akıntı oldu test yapmadan 2 3 gün önceden testi iğnenin 14. Günü yapmıştım

Kızlar bugün bu testi yaptım dünden bugüne koyulaşmış mı sizce bir bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_20220312_224843.jpg
    IMG_20220312_224843.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 865
Kızlar bugün bu testi yaptım dünden bugüne koyulaşmış mı sizce bir bakar mısınız?
Canım gebelik testi mi yaptın pozitif görünüyor hayırlı olsun canım akıntı da farklılık gördün mü sarı felan oldu mu ve göğüs şişliği ne zaman başladı canım yumurtlama olur olmaz mı

Canım gebelik testi mi yaptın pozitif görünüyor hayırlı olsun canım akıntı da farklılık gördün mü sarı felan oldu mu ve göğüs şişliği ne zaman başladı canım yumurtlama olur olmaz mı
Evet gebelik testi yaptım canım adetime 2 gün var akıntı oluyor ama en belirgin belirti bende sürekli batmalar var gögüs ucumda ates gibi dokununca acıyor adetıme yakın böyle olmamıstı

Teşekkür ederim kan testi adet günü mü vereyim sizce ac karnına fark eder mi
Adet gunu de olabilir zaten var gibi gorunuyor kan testinde cikacak kan değerleriniz incelenerek beta hcg yüksekliğinize gore hamilelik teşhisi konulabilir.. ben adetin 4 5 gunu falan yapmistim kan testi ,ac veya tok karnina fark etmez ayni sonucu verecek diye dusunuyorum..

Merhaba herkese sizlere de danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün va rerken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Belirtiler sunlar gögüs uclarım sızlıyor ve büyüdü ve bel agrısı cook oldu. Kasıklarımda 2 gündür birsey batıyor agrıyor? Bunları yasayıp hamıle kalan var mı adetıme 1 gün kaşa kan vermeyi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Adetim 3 gün geçiyor bende de aynısı çıktı sizce nedir

Eklentiler

• IMG20220316092736.jpg
    IMG20220316092736.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 502
Adetim 1 gün gecti 490 a cıktı degerım ilk 159 du ama eve geldimm kahverengi leke gördüm neden yerleşme kanaması adet oncesi olmaz mı degerım yüksek cıktı of moralım bozuk

X