reglime 1 gun kala yapmistim zatenCok erken ama reglinize 3 4 gün kala yspın testi bence bende oyle ögrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglime 1 gun kala yapmistim zatenCok erken ama reglinize 3 4 gün kala yspın testi bence bende oyle ögrendim
Ne yaptınız yaptınız merak ettim doktor a gittiniz miGüzel haberlerle inşallah![]()
Benimde böyle çıktı. Bende bekliyorum tekrar test yapmak için... Gelişme olursa bilgilendirelim birbirimizi.Bana da bakar mısınız rica etsem. Reglime 6 gün var. Silik çizgi yarım saat sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi hamile miyim ?
Amin inşallah canım herkese hayırlısını versinBenimde öyle ama lekelenme gibi birsey olmadı sadece uykum geliyor bakalım 5 gün var inşallah hamileyim 10 aylık evliyim yasım 33 oldugundan tam zamanı dedim ilk denemede olmadı bu 2. Ayı degerlendırdık bakalım 5 gün sonra insallah adet olmam. Rabbin isteyen herkese versin bu mübarek zamanlarda.
Meraba bende çamaşır suyla yaptım ama emin değilim daha adetine 8 gu kalmisMerhaba herkese sizlere de danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün va rerken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Belirtiler sunlar gögüs uclarım sızlıyor ve büyüdü ve bel agrısı cook oldu. Kasıklarımda 2 gündür birsey batıyor agrıyor? Bunları yasayıp hamıle kalan var mı adetıme 1 gün kaşa kan vermeyi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?