Adete 5 gün kala gebelik testi silik çizgi

Bana da bakar mısınız rica etsem. Reglime 6 gün var. Silik çizgi yarım saat sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi hamile miyim ?
Benimde böyle çıktı. Bende bekliyorum tekrar test yapmak için... Gelişme olursa bilgilendirelim birbirimizi.

Doktora gittim kan testi yapıldı 0.1 çıktı bhcg. Ama regli olmadım. Hamile hissediyorum ben. Bu ay hiç sivilce çıkmadı. Ateşim düşmüyor. Çok fazla akıntım var. Bir hafta daha regl olmazsam testi yenileyeceğim

Enfeksiyon durumu olabilir mi acaba? Bende aşırı sivilce çıktı bu ay. Normalde hiç çıkmazdı. Bakalım bidaha yenilersiniz testi. Gönlünüzden geçen olsun inşallah

Smear testi aldı doktor. Hormon testi vereceğim adet olursam bir de. Amin inşallah. Allah isteyen herkese versin 🙏

Benimde öyle ama lekelenme gibi birsey olmadı sadece uykum geliyor bakalım 5 gün var inşallah hamileyim 10 aylık evliyim yasım 33 oldugundan tam zamanı dedim ilk denemede olmadı bu 2. Ayı degerlendırdık bakalım 5 gün sonra insallah adet olmam. Rabbin isteyen herkese versin bu mübarek zamanlarda.
Amin inşallah canım herkese hayırlısını versin 💕

Merhaba herkese sizlere de danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün va rerken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Belirtiler sunlar gögüs uclarım sızlıyor ve büyüdü ve bel agrısı cook oldu. Kasıklarımda 2 gündür birsey batıyor agrıyor? Bunları yasayıp hamıle kalan var mı adetıme 1 gün kaşa kan vermeyi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Meraba bende çamaşır suyla yaptım ama emin değilim daha adetine 8 gu kalmis

X