Adete 5 gün kala gebelik testi silik çizgi

Efsanclk

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
161
58
36
Merhaba herkese sizlere de danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün va rerken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Belirtiler sunlar gögüs uclarım sızlıyor ve büyüdü ve bel agrısı cook oldu. Kasıklarımda 2 gündür birsey batıyor agrıyor? Bunları yasayıp hamıle kalan var mı adetıme 1 gün kaşa kan vermeyi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20220310_200846-01.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 4.061
Burada gözüküyor ama çok yeni tabi bence regl gecikmesini bekle öteki türlü çok ugrasirsin 2 günde bir kan ver vs çok stresli olur En azından regl gecikmesi olunca değerler de biraz daha yüksek çıkar benim tahminim

Kesinlikle erken davranmak istemedim regl gecikmesinden sonra test yaparım sonra üzülüyorsun işte bazen de silik kimyasal gebelik oluyormus

Kesinlikle erken davranmak istemedim regl gecikmesinden sonra test yaparım sonra üzülüyorsun işte bazen de silik kimyasal gebelik oluyormus
Ben çatlatma ignesini 14. Günü test yaptım regl 3 gün vardı tabi bazen iğnenin 14. Günü regl olunuyor deniyor da bilemiyorum kaset testte silik çizgi görmüştüm değerim 100 çıktı 48 saat sonra aynı yerde aynı saatte verdim 400 lerde çıktı. Silik çizgi kimyasal diye birşey değil sadece testi erken yaparsan erken farkedersen hamile olduğunu düşünüyorsun ama kimyasala dönüyor o yüzden doktorlar regl bekleyin erken test yapmayın diyorlar genelde makbulu regl 1 hafta gecikince yapilmasiymis ve 48 saat düzenli yukselis kanda

Silik cıkan testinizi paylaşabilir misiniz? Belirtiler va rmı sizde ne zaman adet olacaksınız

Silik cıkan testinizi paylaşabilir misiniz? Belirtiler va rmı sizde ne zaman adet olacaksınız
Ben 9 haftalık hamileyim 8 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu reglden önce bütün regl belirtilerini yaşadım karın ağrısı kaşık ağrısı sivilce beyaz akıntı göğüs ağrısı ama hamilelik çıktı

Eklentiler

• IMG-20220205-WA0003.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 1.446
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin cok sevindim silik cizgi de de bir umut o zaman kan ve adet gecıkmesını bekliyim

Bende böyle öğrendim hatta 5 gün kala bundan daha silikti hayırlı olsun inşallah

Aaa gercekten mi nasıl belirti yasadınız mı siz
Göğüs ve kasik agirisi adetten öncede olduğu icin onu es geçiyordum her ay umutlandiriyordu çünkü farklı olarak idrarım koyu ve kokuyordu hatta ben başka şeylerden şüphelenmiştim ama hamilelik varmis . Sizin test pozitif sağlıkla devam etsin insallah bende böyle 5 gün once öğrendim adete 1 gün kala tekrar test yaptim koyulasmisti iyice adet günümde kan verdim beta 125 çıkmıştı

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin cok sevindim silik cizgi de de bir umut o zaman kan ve adet gecıkmesını bekliyim
Amin rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla silik çizgi tabiki de umut çünkü yeni test yaptığın yeni oluştuğu zamanlar da silik çıkıyor illa kıpkırmızı göreceksin diye birşey yok he reglin gecikmistir yaparsın kırmızı olur o normal ama böyle silik diye illa kimyasal olacak diye birşey yok canım

Benimde öyle ama lekelenme gibi birsey olmadı sadece uykum geliyor bakalım 5 gün var inşallah hamileyim 10 aylık evliyim yasım 33 oldugundan tam zamanı dedim ilk denemede olmadı bu 2. Ayı degerlendırdık bakalım 5 gün sonra insallah adet olmam. Rabbin isteyen herkese versin bu mübarek zamanlarda.

Benimkine de bakarmisiniz adetim 3 gün geçti ilk gecikme gününde yaptım belirgin değildi bu daha belirgin çıktı

Eklentiler

• IMG_20220311_234152.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 2.666
Kan tahlili yaptırmadınız mı? Ben geciktiğim gün yaptırmayı düşünüyorum. Belirti yasadınız mı insallah hamilesinizdir

Kan tahlili yaptırmadınız mı? Ben geciktiğim gün yaptırmayı düşünüyorum. Belirti yasadınız mı insallah hamilesinizdir
Yarın gidicem teste her ay belirtim olurdu bu ay nedense sadece yumurtlamadan 2 gün sonra kasık ve bel ağrım oldu adete 10 gün kala göğüslerim şişti ve bel ağrım var bugünde o kadar başka da bı belirtim yok

Hayali biz cizgi var gibi sizinkinde. Yarın güzel haberler alın insallah. Benimde kasıklarımda batma var ve en belirtide gögüs uclarım sızlıyor ates gibi bide büyüdü. Normalde adete yakın büyür ama uclar büyüyüp sızlamamıstı. Bel agrısı bende de oldu insallah güzel haberler alırız

İnşallah alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım göğüs ağrısıni felan ne zaman yaşamaya basladin acaba yani yumurtlamadan sonra hemen başladı mi ve akıntı da değişiklik oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…