Adet gününüz geçene kadar bekleyin Allahtan ümit kesilmez benim de günüm yarın az önce bi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yine hayırlısı artık var zamanı demek ki 2 senedir bekliyorum neredeyse. Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahBende okumuştum fakat bi umut işte olabilir mi diye
Amin inşallahAdet gününüz geçene kadar bekleyin Allahtan ümit kesilmez benim de günüm yarın az önce bi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yine hayırlısı artık var zamanı demek ki 2 senedir bekliyorum neredeyse. Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Sizin Ovulasyon testini atabilir misiniz uygunsaAdet gününüz geçene kadar bekleyin Allahtan ümit kesilmez benim de günüm yarın az önce bi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yine hayırlısı artık var zamanı demek ki 2 senedir bekliyorum neredeyse. Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canım erken gebelik testi dene istersen.Kızlar ben bi kaç aydır deniyorum fakat nasip olmadı . Bu ay bayram nedeniyle şehir dışına çıktık ve hiç kafaya takmadan birlikte olduk günleri dahi takip etmedim . Normalde Ovulasyon takibi yapmıştım geçen ay . Adete 9 gün kala 2. Yumurtlamam oldu. Bu ay 6 gün kala göğüslerde hassasiyet yaşıyorum gece yatarken falan uyandırıyor bazen . Ara ara kasık ve karın ağrısı ama tam çözemiyorum nerem ağrıyoraklıma düştü kısaca ve evde gebelik testim yoktu . İki gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım yardımcı olur musunuz
Tabi atayım ben başka marka kullanmadım bu iyi demişlerdi diye 2 aydır bununla takip yapıyorumSizin Ovulasyon testini atabilir misiniz uygunsa
Amin inşallahCanım erken gebelik testi dene istersen.
Böyle testi cıkam hamile kalanda var,
Gönlünden geçen nasip olsun inşallah.
2.yumurtalamada olabilir sen yine değelendir canımAmin inşallahdün eşime söylemiştim fakat almayı unutmuş bugün de olduğum yerde nöbetçi eczane yok yarın alıp deneyeceğim . Ama ovulasyonla da takip etmeye devam ediyorum .
Bende geçen ay yapmıştım fakat fark ederseniz bu kaset testte ikinci çizgi daha silik biraz önce attığıma göre o yüzden heveslendimTabi atayım ben başka marka kullanmadım bu iyi demişlerdi diye 2 aydır bununla takip yapıyorum
Geçen ay maalesef yaşadım bunu ve adetim tam 10 gün gecikti inanın çok üzülmüştüm2.yumurtalamada olabilir sen yine değelendir canım
İnsallah canım, zaten hep öyle oluyor en ummadığın anda, her takmadığın ay oluyor.Geçen ay maalesef yaşadım bunu ve adetim tam 10 gün gecikti inanın çok üzülmüştümama niyeyse içimde bu sefer hamilelik hissi var umarım yanılmıyorumdur .
Cuma günü kan verdim o yüzden umudum yok banada biraz öyle gelmişti yaptığımda ama kan sonucu olunca elimde umutlanamadımSanki sizin de son yaptığınız biraz koyulaşmış gibi geldi bana .
Cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederimİnsallah canım, zaten hep öyle oluyor en ummadığın anda, her takmadığın ay oluyor.
Burda böyle yazılar çok.
İnsallah vardır canım. Test yaparsan yaz buraya sonucu
Bi gebelik testi ile deneyin bence adete kaç gün vardı sizinBende geçen ay yapmıştım fakat fark ederseniz bu kaset testte ikinci çizgi daha silik biraz önce attığıma göre o yüzden heveslendim
Benim yengem de de adetten önce kan ve idrar testi göstermemişti adetten 7 gün geçtikten sonra silik bi çizgiyle öğrenmişti belki de geç döllenmedir umudunuzu kaybetmeyinCuma günü kan verdim o yüzden umudum yok banada biraz öyle gelmişti yaptığımda ama kan sonucu olunca elimde umutlanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?