Adete 4 gün kala Ovulasyon testime bakar mısınız

nurrsert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
41
14
3
23
Kızlar ben bi kaç aydır deniyorum fakat nasip olmadı . Bu ay bayram nedeniyle şehir dışına çıktık ve hiç kafaya takmadan birlikte olduk günleri dahi takip etmedim . Normalde Ovulasyon takibi yapmıştım geçen ay . Adete 9 gün kala 2. Yumurtlamam oldu. Bu ay 6 gün kala göğüslerde hassasiyet yaşıyorum gece yatarken falan uyandırıyor bazen . Ara ara kasık ve karın ağrısı ama tam çözemiyorum nerem ağrıyor 😂 aklıma düştü kısaca ve evde gebelik testim yoktu . İki gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_1317.webp
    IMG_1317.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar vücutta lh hormonu sürekli oluyormuş o yüzden silik de olsa çıkması normal şuan benim de adetim yakın silik çizgi çıkarıyor gebeliğini öğrenenler yumurtlamadaki gibi pik oluyor o şekilde öğreniyorlar yani c çizgisi t çizgisi ile aynı koyulukta oluyor yahut t çizgisi daha koyu çıkıyor yinede bekleyin belki çizgi koyulaşır adetinize varmış daha inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bende okumuştum fakat bi umut işte olabilir mi diye
Adet gününüz geçene kadar bekleyin Allahtan ümit kesilmez benim de günüm yarın az önce bi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yine hayırlısı artık var zamanı demek ki 2 senedir bekliyorum neredeyse. Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Adet gününüz geçene kadar bekleyin Allahtan ümit kesilmez benim de günüm yarın az önce bi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yine hayırlısı artık var zamanı demek ki 2 senedir bekliyorum neredeyse. Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah 🙏 Sizin için de iyi haberler olur umarım . Evet umut kesilmiyor asla ama o içe düşen umutta bizi yiyip bitiriyor .

Sizin Ovulasyon testini atabilir misiniz uygunsa

Kızlar ben bi kaç aydır deniyorum fakat nasip olmadı . Bu ay bayram nedeniyle şehir dışına çıktık ve hiç kafaya takmadan birlikte olduk günleri dahi takip etmedim . Normalde Ovulasyon takibi yapmıştım geçen ay . Adete 9 gün kala 2. Yumurtlamam oldu. Bu ay 6 gün kala göğüslerde hassasiyet yaşıyorum gece yatarken falan uyandırıyor bazen . Ara ara kasık ve karın ağrısı ama tam çözemiyorum nerem ağrıyor 😂 aklıma düştü kısaca ve evde gebelik testim yoktu . İki gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım yardımcı olur musunuz
Canım erken gebelik testi dene istersen.
Böyle testi cıkam hamile kalanda var,
Gönlünden geçen nasip olsun inşallah.

Canım erken gebelik testi dene istersen.
Böyle testi cıkam hamile kalanda var,
Gönlünden geçen nasip olsun inşallah.
Amin inşallah 🙏 dün eşime söylemiştim fakat almayı unutmuş bugün de olduğum yerde nöbetçi eczane yok yarın alıp deneyeceğim . Ama ovulasyonla da takip etmeye devam ediyorum .

Amin inşallah 🙏 dün eşime söylemiştim fakat almayı unutmuş bugün de olduğum yerde nöbetçi eczane yok yarın alıp deneyeceğim . Ama ovulasyonla da takip etmeye devam ediyorum .
2.yumurtalamada olabilir sen yine değelendir canım

Tabi atayım ben başka marka kullanmadım bu iyi demişlerdi diye 2 aydır bununla takip yapıyorum
Bende geçen ay yapmıştım fakat fark ederseniz bu kaset testte ikinci çizgi daha silik biraz önce attığıma göre o yüzden heveslendim

Eklentiler

• IMG_0965.webp
    IMG_0965.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 50
Geçen ay maalesef yaşadım bunu ve adetim tam 10 gün gecikti inanın çok üzülmüştüm 😔 ama niyeyse içimde bu sefer hamilelik hissi var umarım yanılmıyorumdur .
İnsallah canım, zaten hep öyle oluyor en ummadığın anda, her takmadığın ay oluyor.
Burda böyle yazılar çok.
İnsallah vardır canım. Test yaparsan yaz buraya sonucu

İnsallah canım, zaten hep öyle oluyor en ummadığın anda, her takmadığın ay oluyor.
Burda böyle yazılar çok.
İnsallah vardır canım. Test yaparsan yaz buraya sonucu
Cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim 🙏 umarım güzel haber alırım . Mutlaka yazıcam buraya da

Cuma günü kan verdim o yüzden umudum yok banada biraz öyle gelmişti yaptığımda ama kan sonucu olunca elimde umutlanamadım
Benim yengem de de adetten önce kan ve idrar testi göstermemişti adetten 7 gün geçtikten sonra silik bi çizgiyle öğrenmişti belki de geç döllenmedir umudunuzu kaybetmeyin

Back
X