- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sevenkelebek
Adetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok zor çıkıyor hamiş olsanda daha 4 gün var sabah ilk idrarla yapsan sonuç inşallah pozitif çıkarAdetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm![]()
İnşallah canım ya inan eşimde bende feci şekilde yıkıldık ikimizde birbirimizi üzmemek için yalandan tesellilerde bulunduk amaAslında çok zor çıkıyor hamiş olsanda daha 4 gün var sabah ilk idrarla yapsan sonuç inşallah pozitif çıkar
Bu arada çok geçmiş olsun canım üzücü bişey yaşamışsın rabbim yerini doldursun inşallahhAllah büyüktür ya bende şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken çok üzüldük ama Allah inşallah sanada banada hepimize hayırlı evlatlar sağılık sıhhatli bebişler nasip eylesin amin
Amin inşallahBu arada çok geçmiş olsun canım üzücü bişey yaşamışsın rabbim yerini doldursun inşallahh
Öncelikle testin akşam yapılması önerilen bir durum değil sabah idrarı ile yapılması daha sağlıklı, ruyalariniz da siz onu çok istediğiniz için oluyor.Adetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm![]()
İnşallah vardır yarın sabah da yapmayı düşünüyorum pozitifi görmek ümidiyleüzülme canım bende bu ay tamam oldu öyle hissediyorum diyordum ama 4 gun erken geldi adetim ve cok sasırdım, üzüldüm. Hayırlı zamanda olaun bebişin. Hem belki vardır. Adet gecerse yaparsın o zaman doğru sonuc alırsın.
Nesi negatif bildiğin pozitif bu test bacımBen de 4 gün kala test yaptım ama tüm adet belirtilerim var yine de bir heves belki dedim ama negatif tabiki
Net hayatım net daha ne olsunYaa bilemedim tam net değil ama net de sayılır aslında
Cnm adetten once degıl gecıktıkten en az bır hafta sonra test yapAdetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm![]()
arkadaşım ne yaptın? benim sol kasık ağrım devam ediyor hafif şekilde. biraz belim de ağrıyor. beyaz kremsi akıntı devam ediyor ama adet olurum herhalde 27 sinde. sende ne var ne yokİnşallah vardır yarın sabah da yapmayı düşünüyorum pozitifi görmek ümidiyle![]()