Kimyasala dönecektir büyük ihtimalle ki umarım öyle olmaz bekle bende çok acele davranıyorum sonra üzülüyorum bu ay adetim geçmeden aslaaaa yapmayacağım test falan sonuçları beni üzüyorHımm siz beta yaptırınca hamilelik var sandım,benim beta 4,03 çıktı 2 gün önce anlamadım neden böyle çıktı
Kimyasala dönmez inşallah zaten geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,biraz erktt et n test yaptım hayırlısı bakalım.Kimyasala dönecektir büyük ihtimalle ki umarım öyle olmaz bekle bende çok acele davranıyorum sonra üzülüyorum bu ay adetim geçmeden aslaaaa yapmayacağım test falan sonuçları beni üzüyor
Ne kadar kaldı regli gününeKimyasala dönmez inşallah zaten geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,biraz erktt et n test yaptım hayırlısı bakalım.
Yarın regl günümNe kadar kaldı regli gününe
Merhaba sonucunuz nedir acabaKimyasala dönmez inşallah zaten geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,biraz erktt et n test yaptım hayırlısı bakalım.
Şuan hamileyim daha çok yeni…umarım sağlıklı bir gebelik olurMerhaba sonucunuz nedir acaba
Ya adına çok sevindim canım benim İnşallah Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip ederŞuan hamileyim daha çok yeni…umarım sağlıklı bir gebelik olur
Benim yumurtlama döneminden sonra tam olarak kaçıncı gün hatırlamıyorum ama 8-10 gün önce karnımda şişlik ara ara kasığımda batma göğüs hassasiyeti oldu belirgin şekilde ve evet kesinlikle kasıklarda çekilme vardı en belirginBenim de ovülsayon üzerinden 4 gün geçti bugün kasıklarımda garip bir çekilme oluyor hareket ettikçe ve ara ara sarı akıntım geldi sizce nedendir bu durum
Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok isterim bilmiyorum neden ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum :)Benim yumurtlama döneminden sonra tam olarak kaçıncı gün hatırlamıyorum ama 8-10 gün önce karnımda şişlik ara ara kasığımda batma göğüs hassasiyeti oldu belirgin şekilde ve evet kesinlikle kasıklarda çekilme vardı en belirgininşallah siz de hamile kalırsınız
Ben de öyle hissettim siz söyleyince bu süreçte dikkat edin beslenmenize vitaminlerinize fiziksek hareketlerinizeÇok teşekkür ederim canım gerçekten çok isterim bilmiyorum neden ama sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum :)
Bu o kadar zor ki Çünkü ben eşimle bir saat mağazası işi yapıyorum işletme sahibiyim ve taşınma sürecindeyiz olabildiğince ağır kaldırmamaya çalışıyorum ama tabii ki yine de ister istemez yoruluyorum çok erken daha ama neden bilmiyorum böyle göğüslerimde sanki bir şişlik oluyormuş gibi sanki böyle sızlıyorlarmış gibi ama dokunduğum zaman hiçbir şey yok Çok garip şeyler hissediyorum Umarım bu sefer hevesim kursamda kalmazBen de öyle hissettim siz söyleyince bu süreçte dikkat edin beslenmenize vitaminlerinize fiziksek hareketlerinize
Güzel düşünün güzel olsun insan sabırsızlanıyor tabiBu o kadar zor ki Çünkü ben eşimle bir saat mağazası işi yapıyorum işletme sahibiyim ve taşınma sürecindeyiz olabildiğince ağır kaldırmamaya çalışıyorum ama tabii ki yine de ister istemez yoruluyorum çok erken daha ama neden bilmiyorum böyle göğüslerimde sanki bir şişlik oluyormuş gibi sanki böyle sızlıyorlarmış gibi ama dokunduğum zaman hiçbir şey yok Çok garip şeyler hissediyorum Umarım bu sefer hevesim kursamda kalmaz
Evet Normalde kullanmıyordum bu ay folik asit aldım düzenli kullanıyorumGüzel düşünün güzel olsun insan sabırsızlanıyor tabifolik asit vs kullanıyor musunuz?
Ben de uzun süredir folik asit,magnezyum,omega3 kullanıyorumEvet Normalde kullanmıyordum bu ay folik asit aldım düzenli
Beta baktırdın mı sen kaç çıktıBen de uzun süredir folik asit,magnezyum,omega3 kullanıyorum
4,03 çıktı önce sonra 26.42 sonra 53.64Beta baktırdın mı sen kaç çıktı
Aaaa çok güzel peki regli kaç gün gecikti de öğrendin4,03 çıktı önce sonra 26.42 sonra 53.64
Reglim gecikmeden baktırdım ben o yüzden belki de ilk olarak 4,03 çıktı Reglden 4 gün önce,2,5 gün sonra 26 sonra 1,5 gün sonra 53 olduAaaa çok güzel peki regli kaç gün gecikti de öğrendin
Ayyy valla çok sevindim canım adına umarım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder darısı isteyen herkesin başınaReglim gecikmeden baktırdım ben o yüzden belki de ilk olarak 4,03 çıktı Reglden 4 gün önce,2,5 gün sonra 26 sonra 1,5 gün sonra 53 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?