Kızlar yarın regli günüm sabah çok hafif pembemsi bir leke geldi Bir iki saat sonra da kahverengimsi bir leke gelmeye başladı Sizce yerleşme kanaması olabilir miAdete 4 gün kala gebelik kanda gözükür diye biliyorum ama adet gününü bekleyip yine kan ver istersen
Olabilir test yaptın mıKızlar yarın regli günüm sabah çok hafif pembemsi bir leke geldi Bir iki saat sonra da kahverengimsi bir leke gelmeye başladı Sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Hayır henüz yapmadım dün yaptığımda negatifti O yüzden bugün yapmaya gerek duymadım Yarın yapsam mı acabaOlabilir test yaptın mı
Hayır henüz yapmadım dün yaptığımda negatifti O yüzden bugün yapmaya gerek duymadım Yarın yapsam mı acaba
Pazartesi artık inşallah dönmezse adete leke gidip vericem dua edin olur mu inşallah bu sefer nasip olurKan da verebilirsin
Amin inşallah hamilesinizdir. Siz de bana dua edinPazartesi artık inşallah dönmezse adete leke gidip vericem dua edin olur mu inşallah bu sefer nasip olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın hep bu duayı ediyorum İnşallah Allah gönlünüze göre bir evlat nasip ederAmin inşallah hamilesinizdir. Siz de bana dua edin
Kan verdiniz mii?Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın hep bu duayı ediyorum İnşallah Allah gönlünüze göre bir evlat nasip eder
Evet beta 1.20 çıktı ama hala regli olmadım çok garip lekelenmem devam ediyorKan verdiniz mii?
Sökülecek büyük ihtimalle kanda çıkardı yoksa. Sonraki ay inşallah gebe kalırsınızEvet beta 1.20 çıktı ama hala regli olmadım çok garip lekelenmem devam ediyor
Umarım çok teşekkür ederimSökülecek büyük ihtimalle kanda çıkardı yoksa. Sonraki ay inşallah gebe kalırsınız
Benim 1.20 olduğu bir sonraki ay gebe kaldım.Umarım çok teşekkür ederim
Ay inşallah Vallahi canım Gözün aydın senin de benim de bu ay yumurtlamama 5 gün var diye gözüküyor Adetten sonra her gün ilişkiye girdik Bir Tek Gün girmedik O da gerçekten çok yorgunluk İşten dolayı ama yumurtlamadan sonra Hatta diğer Adete kadar her gün ilişkiye girmeyi düşünüyorum Bir senedir günaşırı ilişki deniyorum olmuyor Bir de böyle deneyeceğimBenim 1.20 olduğu bir sonraki ay gebe kaldım.
Allah versin inşallah O isterse hersey kolaylaşırAy inşallah Vallahi canım Gözün aydın senin de benim de bu ay yumurtlamama 5 gün var diye gözüküyor Adetten sonra her gün ilişkiye girdik Bir Tek Gün girmedik O da gerçekten çok yorgunluk İşten dolayı ama yumurtlamadan sonra Hatta diğer Adete kadar her gün ilişkiye girmeyi düşünüyorum Bir senedir günaşırı ilişki deniyorum olmuyor Bir de böyle deneyeceğim
Sonucunuz ne oldu?Ay inşallah Vallahi canım Gözün aydın senin de benim de bu ay yumurtlamama 5 gün var diye gözüküyor Adetten sonra her gün ilişkiye girdik Bir Tek Gün girmedik O da gerçekten çok yorgunluk İşten dolayı ama yumurtlamadan sonra Hatta diğer Adete kadar her gün ilişkiye girmeyi düşünüyorum Bir senedir günaşırı ilişki deniyorum olmuyor Bir de böyle deneyeceğim
Ovulasyonum üzerinden Bugün bir gün geçti sonraki reglim'e daha 13-14 gün var yani hep beraber bekleyip sonucu öyle göreceğiz galibaSonucunuz ne oldu?
Hımm siz beta yaptırınca hamilelik var sandım,benim beta 4,03 çıktı 2 gün önce anlamadım neden böyle çıktıOvulasyonum üzerinden Bugün bir gün geçti sonraki reglim'e daha 13-14 gün var yani hep beraber bekleyip sonucu öyle göreceğiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?