Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay resmen silik değil gayet net bu maşallah hamilesin
Kaçıncı dakika da çıktı bu çizgi hemen kan ver istersen sağlık ocağında akşam sonucunu öğrenirsinyaaa inanamıyorumm gerçekten görüyorsun değilmi :) daha 4 gün var emin olamadım tekrar tekrar bakıyorum doğrumu görüyorum diye :)
Kaçıncı dakika da çıktı bu çizgi hemen kan ver istersen sağlık ocağında akşam sonucunu öğrenirsin
Hamilesiiiinnnilk test çizgisi çıktı snra ardından o göründü :) adet günüm geçsin diye bekliyorum hayal kırıklığına uğramayayım diye inşlh hamileymdir :)
Aminn inşallhhBenimde boyle silik cikmisti.kan verin netlessin.tebrik ederim saglicakla kucaginiza alin insallah
Merhaba cnm Adete 4 gün kala benimki bu şekilde cıktı ve şuan 32 haftalık hamileyimEki Görüntüle 2284608
merhaba arkadaşlar, Adetimin başlamasına daha 4 gün var fakat, karın ağrım çok fazlaydı şüphelendim ve test yaptım.İkinci çizgi silik şekilde çıktı. sizce hamile olabilir miyim? böyle çıkıp hamile olan var mı?
aa öylemi inşallhh bende hamileyimdir canmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallhMerhaba cnm Adete 4 gün kala benimki bu şekilde cıktı ve şuan 32 haftalık hamileyim
yaa inşalhhHamilesin tebrikler
Amin insallah cnm vardır yüzde doksan kan ver hemen hayırlı haberlerını beklıyorum insallahaa öylemi inşallhh bende hamileyimdir canmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallh
kan vermemek icin nasil sabrediyorsunuzyaa inşalhh
Bundan 3 ay önce kanda çok erken öğrenmiştim hamile olduğumu ve kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm. Bunda da aynısı yaşamamak adına biraz zamn geçsin diye bekliyorum. inşallh vardırkan vermemek icin nasil sabrediyorsunuz
Eee net bu... Gebelik var belli.Eki Görüntüle 2284608
merhaba arkadaşlar, Adetimin başlamasına daha 4 gün var fakat, karın ağrım çok fazlaydı şüphelendim ve test yaptım.İkinci çizgi silik şekilde çıktı. sizce hamile olabilir miyim? böyle çıkıp hamile olan var mı?
Allah'ım hepinizin ağzından bal damlıyor vallahi inş öyledirEee net bu... Gebelik var belli.
Tebrik ederim canım hamilesin :) Baya net görünüyor. Bir şey sorcam karın ağrın nasıl regl agrısı gibi mi? Benim de 4 gün var ve karnım adet olacakmış gibi ağrıyor şimiden. Normalde bu ağrı olur ve bi kaç saat sonra adet olurdum. 4 gün önce olunca şaşırdım ne oluyor diye..Eki Görüntüle 2284608
Tebrik ederim canım hamilesin :) Baya net görünüyor. Bir şey sorcam karın ağrın nasıl regl agrısı gibi mi? Benim de 4 gün var ve karnım adet olacakmış gibi ağrıyor şimiden. Normalde bu ağrı olur ve bi kaç saat sonra adet olurdum. 4 gün önce olunca şaşırdım ne oluyor diye..
İnşallah canım..Ama senin testin de pozitif çıkmış, kan verip doktora gidip netleşmesini bekliyorsun sanırım..Bende adet günüm gelince test yapcam (7 temmuz) şuan adet olacak gibi sesnin dediğin gibi yoğun bir şekilde ağrılar geliyor ama sürekli kalmıyor.Evet canım adet sancısına çok benziyor hatta daha yoğunu. Bende karnım ağrıyınca hemen adet olurum, şaşırdım olmayınca o yüzden yaptım testide. ama bugün karın ağrım kalmadı ağrı bacaklarıma ve belime geçti, hala adet olacak gibi hissediyorum. umarım hamileyizdir canımm