-
- Konu Sahibi Butterfly193
Insallah cnmGüzel haberlerini bekliyoruz
361 cikmis nasil sizce sonucGüzel haberlerini bekliyoruz
Dedikleri gbi 2 katimi oluyr canm ya ben anlamyrm suan heycndan hesaplayamadimdaHarika. Tebrik ederim
Ayın 9 unda 118 demiştin bugün 361 çıkmış iki katından fazla bile artış güzelDedikleri gbi 2 katimi oluyr canm ya ben anlamyrm suan heycndan hesaplayamadimda
Sagol canmAyın 9 unda 118 demiştin bugün 361 çıkmış iki katından fazla bile artış güzel
Senin normal kadin dogumdami canm benim once radyoloji bolumunden obstetrik renkli doppler us den keseye baksnlar sonucu bana getir dediHaftaya aynı gün doktora gidicez haberleşelim
Kadın doğumdan canım öyle bişey istemedi bendenSenin normal kadin dogumdami canm benim once radyoloji bolumunden obstetrik renkli doppler us den keseye baksnlar sonucu bana getir dedi
Benden neden isdediki acaba kese kntrulu dedi ama neden kendisi deglKadın doğumdan canım öyle bişey istemedi benden
Valla bilmiyorum ki canım ya devlet hastanesine mi gidiyorsunBenden neden isdediki acaba kese kntrulu dedi ama neden kendisi degl
Evet canm devlet hastanesine verdi gdip randvu almam gerekyrms 17sneValla bilmiyorum ki canım ya devlet hastanesine mi gidiyorsun
Anladım canım devlette öyle yapıyolar ultrasona başka bi yerde girip öyle doktora gidiyorsun.Evet canm devlet hastanesine verdi gdip randvu almam gerekyrms 17sne
Anldm canm hic duymamstm yaknmda felan merk ettmAnladım canım devlette öyle yapıyolar ultrasona başka bi yerde girip öyle doktora gidiyorsun.
Ben böyle bişeye şahit olmuştum diye hatırlıyorum canım.Anldm canm hic duymamstm yaknmda felan merk ettm
Hm anldm cnmBen böyle bişeye şahit olmuştum diye hatırlıyorum canım.
Harika canım361 cikmis nasil sizce sonuc
Sagl cnm senn nolduHarika canım