- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
-
- Konu Sahibi Butterfly193
5.10 çıktı yaSaglk ocagna verdysen gec yansyrms
Tamam teşekkürlerYani evet bi artışını takip edin bakalım ona göre bi doktora gidersiniz
Artisina baktrirsn5.10 çıktı ya
Gebelik yok dedi doktorArtisina baktrirsn
Hayirlisi canm uzlmeGebelik yok dedi doktor
Bugün yine kan vericem artış olursa bakalım hayırlısı olsunHayirlisi canm uzlme
Amin cnm insallahBugün yine kan vericem artış olursa bakalım hayırlısı olsun
Var mı senceAmin cnm insallah
Var bence canm bayabi belli benimde ilk oyleydi yaVar mı sence
5.10 dan cok yukselen gebelikler olms canm arstrdm braz ben benm degerm 118 ken cok erken gebelik dedi doktor mesela dua edelim cizgin belirgin baya var bence ama cok cok erken gbiVar mı sence
Merhaba kızlar bende bu gün hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişim 6 haftalık keseyi gördük normal dedi doktor ama 10 gün sonrası için tekrar çağırdı bebeğin gelişimi takip etmek için5.10 dan cok yukselen gebelikler olms canm arstrdm braz ben benm degerm 118 ken cok erken gebelik dedi doktor mesela dua edelim cizgin belirgin baya var bence ama cok cok erken gbi
Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina almayo nasip etsin AllahMerhaba kızlar bende bu gün hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişim 6 haftalık keseyi gördük normal dedi doktor ama 10 gün sonrası için tekrar çağırdı bebeğin gelişimi takip etmek için
Pazartesi yada Çarşamba günü kan vericem artık o zaman kesinleşir5.10 dan cok yukselen gebelikler olms canm arstrdm braz ben benm degerm 118 ken cok erken gebelik dedi doktor mesela dua edelim cizgin belirgin baya var bence ama cok cok erken gbi
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahMerhaba kızlar bende bu gün hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişim 6 haftalık keseyi gördük normal dedi doktor ama 10 gün sonrası için tekrar çağırdı bebeğin gelişimi takip etmek için
Bence carsamba gtPazartesi yada Çarşamba günü kan vericem artık o zaman kesinleşir
Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina almayo nasip etsin Allah
Çok teşekkür ederim darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese inşallah ben test yanıldı sanmıştım bide doktor 6 hafta 5 günlük bebek var diyince şok oldum keseyi gördü ama bebeği göremedi ama kesenin görünmesi iyi bir şey değil mi bide folik asit kullanmaya başla dediHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
Tabi daha görünmeyebilir sorun yapmayın . Folik asite hemen başlayın tabiÇok teşekkür ederim darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese inşallah ben test yanıldı sanmıştım bide doktor 6 hafta 5 günlük bebek var diyince şok oldum keseyi gördü ama bebeği göremedi ama kesenin görünmesi iyi bir şey değil mi bide folik asit kullanmaya başla dedi
Ben basladm folik asite canmÇok teşekkür ederim darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese inşallah ben test yanıldı sanmıştım bide doktor 6 hafta 5 günlük bebek var diyince şok oldum keseyi gördü ama bebeği göremedi ama kesenin görünmesi iyi bir şey değil mi bide folik asit kullanmaya başla dedi
Aldım bu günden itibaren kullanmaya başladım 12 haftaya kadar devam edilecek dedi doktor bende korktum biraz neden görünmedi Bebek diye ama 10 güne kadar görünür herhaldeTabi daha görünmeyebilir sorun yapmayın . Folik asite hemen başlayın tabi
Dayanabilirsem Çarşamba daha iyi olurBence carsamba gt