-
- Konu Sahibi Butterfly193
Insallah canım hersey gönlünce olsun saglikli bir sekilde insallah kucagina almayi nasip etsinYok canım takma kafana benim Bebek 6+5 iken gözükmedi sadece biraz büyümeye ihtiyacı var merak etme Pazartesi gitçez tekrar bakalım aşırı heyecanlıyım 8+1 olcaz inşallah hem görürüz hemde kalp atışını duyarız sende merak etme zamanı gelince görünür
İnşallah canım cümlemizin yarın haber veririm size bakalım ne olacakInsallah canım hersey gönlünce olsun saglikli bir sekilde insallah kucagina almayi nasip etsin
Oh şükür duydum kalp atışını herşey normal dedi doktor minişimin Fotoğrafınıda ekliyorumInsallah canım hersey gönlünce olsun saglikli bir sekilde insallah kucagina almayi nasip etsin
Ay maşallah yaa. Kaç haftalık şuanOh şükür duydum kalp atışını herşey normal dedi doktor minişimin Fotoğrafınıda ekliyorum
Masallah canmOh şükür duydum kalp atışını herşey normal dedi doktor minişimin Fotoğrafınıda ekliyorum
Doktor 7+6 dedi ben 8 hafta sanıyordum da 1 gün oynuyor zaten çok teşekkür ederimAy maşallah yaa. Kaç haftalık şuan
MaşallahDoktor 7+6 dedi ben 8 hafta sanıyordum da 1 gün oynuyor zaten çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım sende gürürsün yakında inşallahMasallah canm
Insallah canm su keseyi bi gorseler rahatlicamÇok teşekkür ederim canım sende gürürsün yakında inşallah
İnşallah çok güzel bir his bide insanın üstünde bir yük oluyor kalp atışını duyana kadar duydum rahatladım bu günMaşallahbende 6+4 te gidicem de inşallah bende o gün duyabilirim
Aynen gerçekten öyle onu bi duyarsam bende rahatlicamİnşallah çok güzel bir his bide insanın üstünde bir yük oluyor kalp atışını duyana kadar duydum rahatladım bu gün
Sabırla bekle canım hayırlısıyla görürsün merak etmeInsallah canm su keseyi bi gorseler rahatlicam
Insallah canmSabırla bekle canım hayırlısıyla görürsün merak etme
İnşallah böyle sağlıkla ilerlerOh şükür duydum kalp atışını herşey normal dedi doktor minişimin Fotoğrafınıda ekliyorum
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin aminİnşallah böyle sağlıkla ilerler
Alttan keseyi gordü canm kalp atslarını duyulmadı dedi kalp atslri icin 31 nde gel dedi osekldeAnladım canım sıkma canını geç döllenmede olmuş olabilir alttan bakılsa görülebilirdi belkide iyi düşün strese sokma kendini
Şuan kaç haftalık canımAlttan keseyi gordü canm kalp atslarını duyulmadı dedi kalp atslri icin 31 nde gel dedi oseklde
Valla haftalgni soylemedi canmŞuan kaç haftalık canım
Yada ben duymadmValla haftalgni soylemedi canm
Duyuldu canm kalp atisi 6 haftalkmisŞuan kaç haftalık canım