-
- Konu Sahibi Butterfly193
Aynen canmDayanabilirsem Çarşamba daha iyi olur
Hiç korkma canım daha görünürAldım bu günden itibaren kullanmaya başladım 12 haftaya kadar devam edilecek dedi doktor bende korktum biraz neden görünmedi Bebek diye ama 10 güne kadar görünür herhalde
Tabi tabi görünür inşallah merak etmeyin daha geç zamanlarda görenler varAldım bu günden itibaren kullanmaya başladım 12 haftaya kadar devam edilecek dedi doktor bende korktum biraz neden görünmedi Bebek diye ama 10 güne kadar görünür herhalde
İçim rahatladı biraz darısı senin başına inşallahHiç korkma canım daha görünür
Bi sorun olsa doktor söylerdi sanırımTabi tabi görünür inşallah merak etmeyin daha geç zamanlarda görenler var
İnşallahİçim rahatladı biraz darısı senin başına inşallah
Canım bebiş olma ihtimali yüksek. İki gün de bir test verip artışa bakmak lazımSonuç 5.10
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alMerhaba kızlar bende bu gün hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişim 6 haftalık keseyi gördük normal dedi doktor ama 10 gün sonrası için tekrar çağırdı bebeğin gelişimi takip etmek için
Canım alttan mı baktı? Bebeğe zararlı mı acaba alttan bakmak merak ediyorum da bilgin varsa beni de bilgilendirebilir misinÇok teşekkür ederim darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese inşallah ben test yanıldı sanmıştım bide doktor 6 hafta 5 günlük bebek var diyince şok oldum keseyi gördü ama bebeği göremedi ama kesenin görünmesi iyi bir şey değil mi bide folik asit kullanmaya başla dedi
İnşallah canımCanım bebiş olma ihtimali yüksek. İki gün de bir test verip artışa bakmak lazım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim inşallah hayır normal ultrason ile baktı bide kan idrar istedi bence zararı yoktur sanmıyorum çünkü zararlı olsa zaten doktor yapmaz diye düşünüyorumCanım alttan mı baktı? Bebeğe zararlı mı acaba alttan bakmak merak ediyorum da bilgin varsa beni de bilgilendirebilir misin
Anladım canım sağolasın. Benimki adetin gecikince gel bakalım diyor da. Ben de merak ediyorum alttan mı bakacak acaba bebeğe zararı olur mu diye ama heralde doğrusunu biliyordurTeşekkür ederim inşallah hayır normal ultrason ile baktı bide kan idrar istedi bence zararı yoktur sanmıyorum çünkü zararlı olsa zaten doktor yapmaz diye düşünüyorum
Tabi onlar bi işin yıllarca okulunu okumuşlar en iyi onlar bilir canımAnladım canım sağolasın. Benimki adetin gecikince gel bakalım diyor da. Ben de merak ediyorum alttan mı bakacak acaba bebeğe zararı olur mu diye ama heralde doğrusunu biliyordur
Canım çizgi göremedim ben malesefMerhaba benimde kaset teste bakar mısınız regla iki gün var
Zararı olmaz canım benim kardeşim de henüz 4 haftalık iken alttan bakıldı kese görüldüAnladım canım sağolasın. Benimki adetin gecikince gel bakalım diyor da. Ben de merak ediyorum alttan mı bakacak acaba bebeğe zararı olur mu diye ama heralde doğrusunu biliyordur
3 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik bı tanesi kaset test hepsinde çizgi çıktı akıntım çok olduğu için ped takiyodum sabah peşimde bı damla pembe akıntı mi kan mi bilmiyorum düşük mü yapıyorumAynen canm
Kan sonucun çıkmış mıydı canım3 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik bı tanesi kaset test hepsinde çizgi çıktı akıntım çok olduğu için ped takiyodum sabah peşimde bı damla pembe akıntı mi kan mi bilmiyorum düşük mü yapıyorum
Kan vermeye gitmedimKan sonucun çıkmış mıydı canım
Kan sonucun çıkmış mıydı canım