-
- Konu Sahibi Butterfly193
Noldu cnm iyimsn3 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik bı tanesi kaset test hepsinde çizgi çıktı akıntım çok olduğu için ped takiyodum sabah peşimde bı damla pembe akıntı mi kan mi bilmiyorum düşük mü yapıyorum
Canım kimyasal geçiriyor olabilirsin. Düşük deme hiç. Allah korusun. Düşük başka birşey.3 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik bı tanesi kaset test hepsinde çizgi çıktı akıntım çok olduğu için ped takiyodum sabah peşimde bı damla pembe akıntı mi kan mi bilmiyorum düşük mü yapıyorum
Kimyasal oldu bu 3. Kimyasalim doktorum hiç bı test yapmadıNoldu cnm iyimsn
Kimyasal olduCanım kimyasal geçiriyor olabilirsin. Düşük deme hiç. Allah korusun. Düşük başka birşey.
Çok üzüldüm canım ama hamile kalabiliyorsun bu onun göstergesi. Moralini bozma kuzum.Kimyasal oldu
Bu ikinci yarın başka doktora gidicemÇok üzüldüm canım ama hamile kalabiliyorsun bu onun göstergesi. Moralini bozma kuzum.
Uzuldm cok cnm baska bi doktora gt isdersenKimyasal oldu bu 3. Kimyasalim doktorum hiç bı test yapmadı
Evet bugün başka bı doktora gidicemUzuldm cok cnm baska bi doktora gt isdersen
Bugün doktor kontrolün vardı galiba canım gittin mi naptınUzuldm cok cnm baska bi doktora gt isdersen
Gittim radyolijiye karindan bakti kese gozukmedi 3 bucuk 4 haftalik olablr ondan gozukmuyor olablr dedi adet tarihime gorede 5 hftalik kafam karisti doktorunza gidin takip etsin dedi neden gozukmediki dye taktm bu sferdeBugün doktor kontrolün vardı galiba canım gittin mi naptın
Doktor bişey demeden takma kafaya canımGittim radyolijiye karindan bakti kese gozukmedi 3 bucuk 4 haftalik olablr ondan gozukmuyor olablr dedi adet tarihime gorede 5 hftalik kafam karisti doktorunza gidin takip etsin dedi neden gozukmediki dye taktm bu sferde
Blmiyrm canm ya isder isdemez takyr insanDoktor bişey demeden takma kafaya canım
Evet çok haklısın belki geç döllenme falandır o yüzden öyle çıkmıştırBlmiyrm canm ya isder isdemez takyr insan
Karindan gorunmeyip alttan gorunende cok olms ama benm alttan baklmadi hc blmyrm yani ne oluck artkEvet çok haklısın belki geç döllenme falandır o yüzden öyle çıkmıştır
Evet alttan görünebilirdi belki. Doktora ne zaman gideceksinKarindan gorunmeyip alttan gorunende cok olms ama benm alttan baklmadi hc blmyrm yani ne oluck artk
Randevulrda dolu en erken 24 ne var bakicam ara ara erkene alablrsemEvet alttan görünebilirdi belki. Doktora ne zaman gideceksin
Anladım canım sıkma canını geç döllenmede olmuş olabilir alttan bakılsa görülebilirdi belkide iyi düşün strese sokma kendiniRandevulrda dolu en erken 24 ne var bakicam ara ara erkene alablrsem
Tmm canm saglAnladım canım sıkma canını geç döllenmede olmuş olabilir alttan bakılsa görülebilirdi belkide iyi düşün strese sokma kendini
Yok canım takma kafana benim Bebek 6+5 iken gözükmedi sadece biraz büyümeye ihtiyacı var merak etme Pazartesi gitçez tekrar bakalım aşırı heyecanlıyım 8+1 olcaz inşallah hem görürüz hemde kalp atışını duyarız sende merak etme zamanı gelince görünürGittim radyolijiye karindan bakti kese gozukmedi 3 bucuk 4 haftalik olablr ondan gozukmuyor olablr dedi adet tarihime gorede 5 hftalik kafam karisti doktorunza gidin takip etsin dedi neden gozukmediki dye taktm bu sferde