- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar bugün adete 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım negatif galiba çok zor görünen flaşla gördüm bı çizgi var ama kuruma mi acaba olsaydı 3 gün kala net bı şekilde mi ogrenirdim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremden bi çok kişi bat gününe yakın hergün test yapsalarda bat günü öğrenmişler hamileliklerini o yüzden bekle derim ümidini kesme.Kızlar bugün adete 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım negatif galiba çok zor görünen flaşla gördüm bı çizgi var ama kuruma mi acaba olsaydı 3 gün kala net bı şekilde mi ogrenirdim sizce
İnşallah öyle olur 2 gün sonra tekrar yapicam umudum yok ama test negatifÇevremden bi çok kişi bat gününe yakın hergün test yapsalarda bat günü öğrenmişler hamileliklerini o yüzden bekle derim ümidini kesme.
Var gibi görünüyor canım benimde 4 gün kala böyle çıktı durdukça belirginleşmiştiEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
Hayırlı olsun adetin geçince kan verEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
Adetinin gectigi gün kan ver canım pozitif zaten ama iki gün sonra tekrar yapıp koyulasmis mi bakabilirsinBirdaha ne zaman yapmaliyim acaba seninde oyle olmus kuzm
Insallah yaHayırlı olsun adetin geçince kan ver
Bence varEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
Insallah ya cok istyrum ama yaniliyormuyum diyede bir korku var daha 4 gun kimisi erken test icin dedilerBence var
Eğer hamile olmasan negatif çıkardı daha yenidir o yüzden silik çıkıyor canımInsallah ya cok istyrum ama yaniliyormuyum diyede bir korku var daha 4 gun kimisi erken test icin dediler
Cok tesekkur ederim canm sagol az da olsa rhatladmEğer hamile olmasan negatif çıkardı daha yenidir o yüzden silik çıkıyor canım
Ben altı gün öncesinde erken gebelik testi ile öğrendim. Reglime kadar her gün kaset test yaptım gün gün koyulaştığını görünce kan verdimInsallah ya cok istyrum ama yaniliyormuyum diyede bir korku var daha 4 gun kimisi erken test icin dediler
Ben 6 gun once erken gebelik testi yaptim o negatfti bugunde normal test yaptm sonc boyle hayrlisi olsun sizeBen altı gün öncesinde erken gebelik testi ile öğrendim. Reglime kadar her gün kaset test yaptım gün gün koyulaştığını görünce kan verdim
Teşekkür ederim, size de inşallah. Kaset test sanki daha güvenilir gibi benim testlerim böyleydiBen 6 gun once erken gebelik testi yaptim o negatfti bugunde normal test yaptm sonc boyle hayrlisi olsun size
Evet belirmis git gide insallah benimde olur hala bi tereddut var isder isdemezTeşekkür ederim, size de inşallah. Kaset test sanki daha güvenilir gibi benim testlerim böyleydi
Kan verirsen haber etEvet belirmis git gide insallah benimde olur hala bi tereddut var isder isdemez
Sali adet gunum olmazsam kan vermeye giderm haber veririmKan verirsen haber et
İnşallah öyledir canım. Var gibi duruyor ama kendini hemen kaptırma bekle. Bende de silik çizgi çıkmıştı sonra kan testinde negatif çıktı. Kimyasal gebelik sanırım. Sen yine temkinli yaklaş insan çok yıpranıyor sonrasında. Hevesle bekliyoruz hepimiz. Umarım sonucun pozitif çıkarEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz