- 3 Aralık 2021
- 252
- 101
- 53
- 22
- Konu Sahibi Umaykilinc
-
Evet çok hafif bir çizgi bende anlayamadım en sağlıklısı 3 gün içinde belli olur eğer gecikme olursa acaba kanda hemen çıkar mı yoksa 1 hafta beklemeli miyim sizceben 4 gün önce öğremdim ama böyle değildi net bir sekilde pozitifti. ben burda net bir çizgi göremedim malesef
İnşallah vardır :)Bebeği şimdiden öperim:)
eğer idrar testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkarEvet çok hafif bir çizgi bende anlayamadım en sağlıklısı 3 gün içinde belli olur eğer gecikme olursa acaba kanda hemen çıkar mı yoksa 1 hafta beklemeli miyim sizce
İnş:)İnşallah vardır :)
selamm bendede ayni sekilde oldu ama adet öncesi oldugu icin regl olurum die korkuyorum kimyasal gebelik cok yaygin yasanilir bisey mi simdiye kadsr herhangi bir hastaligim yoktu ve reglim kendimi bildim bileli düzenliydiben 4 gün önce öğremdim ama böyle değildi net bir sekilde pozitifti. ben burda net bir çizgi göremedim malesef
yaygın bir sey demek yanlış yaselamm bendede ayni sekilde oldu ama adet öncesi oldugu icin regl olurum die korkuyorum kimyasal gebelik cok yaygin yasanilir bisey mi simdiye kadsr herhangi bir hastaligim yoktu ve reglim kendimi bildim bileli düzenliydi
bu düsünce pesimi birakmiyor
anladim endise iste bilirsiniz beklemek zor malesef :))yaygın bir sey demek yanlış yasağlıksız gebelikse vücudunuz bunu atıyor. aslında kimyasal gebelik bir bakıma sağlığınız için iyi bir sey. kümyasal gebelik de gecirdiğiniz hastalık veya regl düzeninizle alakalı değil
bilirim vallaanladim endise iste bilirsiniz beklemek zor malesef :))
ayy saglikla kucaginiza alin insallahbilirim vallaben de çok bekledim ama 18+5 olduk bile
amin cok sağ olunayy saglikla kucaginiza alin insallah
Canım çok ümitlenme sonra üzülürsün bende bayadır istiyorum piskolojikmen olabiliyor her ay stresten adet geçikmesi yaşıyorum adetim benimde geçti hakkımızda hayırlısıKİZLAR MERHABALAR BENİM ADETİME 8GUN KALDİ AMA GUN İCERİSİNDE MİDE BULANTİSİ ADET OLACAKMİSİM GİBİ BEL VE KASİK AGRİSİ VAR DAHA ONCE YASAMADİM BUNU KENDİMİ DE UMİTLENDİRMEK İSTEMİYORUM 3 AY ONCE KİMYASAL GEBELİK YASAMİSTİM
İnşallah hamilesindir ben 2 buçuk senedir bekliyorum inşallah hamileyizdir aynen umitlenmek de istemiyorum her ay beklediğim için uzuluyorumCanım çok ümitlenme sonra üzülürsün bende bayadır istiyorum piskolojikmen olabiliyor her ay stresten adet geçikmesi yaşıyorum adetim benimde geçti hakkımızda hayırlısı
İçinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımızaselamm bendede ayni sekilde oldu ama adet öncesi oldugu icin regl olurum die korkuyorum kimyasal gebelik cok yaygin yasanilir bisey mi simdiye kadsr herhangi bir hastaligim yoktu ve reglim kendimi bildim bileli düzenliydi
bu düsünce pesimi birakmiyor
İnşallah ya Allah'ım bizim gibi bekleyenlerin kucağını boş birakmasinİçinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza
Ben normalde âdetten bir gün önce karnım ağrırdi. hamile kaldığım ay bir hafta önce ağrıyınca anladım test yaptım âdetten yedi gün önce belli oldu kaset testte. Umutlandırmak istemem biliyorum beklemek zor ama...KİZLAR MERHABALAR BENİM ADETİME 8GUN KALDİ AMA GUN İCERİSİNDE MİDE BULANTİSİ ADET OLACAKMİSİM GİBİ BEL VE KASİK AGRİSİ VAR DAHA ONCE YASAMADİM BUNU KENDİMİ DE UMİTLENDİRMEK İSTEMİYORUM 3 AY ONCE KİMYASAL GEBELİK YASAMİSTİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?