Adete 3 gün kala betahcg 3.09.. :(

Insallah canim senin bat ne zaman
Geçen ay 4 gün gecikmişti, o yüzden bu ay nasıl olur pek kestiremiyorum ve açıkcası takip de etmiyorum ama 21 Ağustos gibi sanırım. Kendimi çok dinlemek istemesem de adet olcak gibi ağrılarım var ya bakalım hayırlısı.

Benimde 2.5 cikti adetten 1 gun once.. Acaba yulselirmi ?? ?
Insallah yukselir ben 3.09 bebe time diye 5 tl ye bir gebelik testi aldim ondan 2 inci cozgi cok silikti ama vardi kan verdim 3.09 cikti her gun idrar testini tekrarla koyulasmasi lazim dediler tam aksi oldu gun gectikce silindi ve sonuc adet oldum ... ama okudum.artanlar da var insallah senin oyle olur insallah

Sorun o
Zaten kendimizi cok dinliyoruz

Yaaa hayirlisi olsun hakkinda Allah kucagini bos koymasin.. Bende yarin bir test mi yapsam ama pek umitli degilim

Yukselir canm benimde 8 gun kala 2 ckmsgi sonra yukseldi sennde yukselir iki vun sonra tekrarla kesin artms olur normalde cunku bu degerlerde ckmyr 0 degerlerde ckar olmadgi zmaan
Merhaba bebeginiz hayırlı omurlu olsun sag salim kucagınıza gelsin inş:) ben bişi sorcaktım bu gebelik bilgilerini giremiyorum nerden yapılır bulamadım yardımcı olur musunuz?

Merhaba bebeginiz hayırlı omurlu olsun sag salim kucagınıza gelsin inş:) ben bişi sorcaktım bu gebelik bilgilerini giremiyorum nerden yapılır bulamadım yardımcı olur musunuz?
Amin canm ins:) ustte kisi isareti var orda kisisel bilgileriniz var orda hamilelik takvimine bole yazysn10-12-2018 mesala bole yazysn:)umadm yardmci olmusumdr

Amin canm ins:) ustte kisi isareti var orda kisisel bilgileriniz var orda hamilelik takvimine bole yazysn10-12-2018 mesala bole yazysn:)umadm yardmci olmusumdr
Buldum yaptım cnm saol ama benim bi sorunum var su an 4 haftalık hamileyim normalde benm adetim 35 gunde bir olduğu için sattan itibaren 3 hafta sayılıyo sacma değil mi sizce

Buldum yaptım cnm saol ama benim bi sorunum var su an 4 haftalık hamileyim normalde benm adetim 35 gunde bir olduğu için sattan itibaren 3 hafta sayılıyo sacma değil mi sizce
Dr bile ole hesaplyr cnm en son adet tarigine gore hesaplanyr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…