- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Bat dündüBiraz sabret bakalım gün geçtikçe daha da koyulaşır diye tahmin ediyorum. Bat a kaç gün vardır ?
Şu bir kaç gün gebelik testinden takip et bence. Koyulaştığı zamanda tekrar kan verirsin.Bat dündü
Hayırlısı olsun. Umudu yitirmek yok, gelecek aya inşallah.Bu ay da husran kizlar
Insallah canim senin bat ne zamanHayırlısı olsun. Umudu yitirmek yok, gelecek aya inşallah.
Geçen ay 4 gün gecikmişti, o yüzden bu ay nasıl olur pek kestiremiyorum ve açıkcası takip de etmiyorum ama 21 Ağustos gibi sanırım. Kendimi çok dinlemek istemesem de adet olcak gibi ağrılarım var ya bakalım hayırlısı.Insallah canim senin bat ne zaman
Insallah yukselir ben 3.09 bebe time diye 5 tl ye bir gebelik testi aldim ondan 2 inci cozgi cok silikti ama vardi kan verdim 3.09 cikti her gun idrar testini tekrarla koyulasmasi lazim dediler tam aksi oldu gun gectikce silindi ve sonuc adet oldum ... ama okudum.artanlar da var insallah senin oyle olur insallahBenimde 2.5 cikti adetten 1 gun once.. Acaba yulselirmi ?? ?
Sorun oGeçen ay 4 gün gecikmişti, o yüzden bu ay nasıl olur pek kestiremiyorum ve açıkcası takip de etmiyorum ama 21 Ağustos gibi sanırım. Kendimi çok dinlemek istemesem de adet olcak gibi ağrılarım var ya bakalım hayırlısı.
Zaten kendimizi cok dinliyoruzGeçen ay 4 gün gecikmişti, o yüzden bu ay nasıl olur pek kestiremiyorum ve açıkcası takip de etmiyorum ama 21 Ağustos gibi sanırım. Kendimi çok dinlemek istemesem de adet olcak gibi ağrılarım var ya bakalım hayırlısı.
Yaaa hayirlisi olsun hakkinda Allah kucagini bos koymasin.. Bende yarin bir test mi yapsam ama pek umitli degilimInsallah yukselir ben 3.09 bebe time diye 5 tl ye bir gebelik testi aldim ondan 2 inci cozgi cok silikti ama vardi kan verdim 3.09 cikti her gun idrar testini tekrarla koyulasmasi lazim dediler tam aksi oldu gun gectikce silindi ve sonuc adet oldum ... ama okudum.artanlar da var insallah senin oyle olur insallah
Naptin canimYaaa hayirlisi olsun hakkinda Allah kucagini bos koymasin.. Bende yarin bir test mi yapsam ama pek umitli degilim
Daha adet olmadim.. Bi tane test yaptim cuma gunu ama negatif.. Bilmiyorum kiNaptin canim
Merhaba bebeginiz hayırlı omurlu olsun sag salim kucagınıza gelsin inş:) ben bişi sorcaktım bu gebelik bilgilerini giremiyorum nerden yapılır bulamadım yardımcı olur musunuz?Yukselir canm benimde 8 gun kala 2 ckmsgi sonra yukseldi sennde yukselir iki vun sonra tekrarla kesin artms olur normalde cunku bu degerlerde ckmyr 0 degerlerde ckar olmadgi zmaan
Amin canm ins:) ustte kisi isareti var orda kisisel bilgileriniz var orda hamilelik takvimine bole yazysn10-12-2018 mesala bole yazysn:)umadm yardmci olmusumdrMerhaba bebeginiz hayırlı omurlu olsun sag salim kucagınıza gelsin inş:) ben bişi sorcaktım bu gebelik bilgilerini giremiyorum nerden yapılır bulamadım yardımcı olur musunuz?
Buldum yaptım cnm saol ama benim bi sorunum var su an 4 haftalık hamileyim normalde benm adetim 35 gunde bir olduğu için sattan itibaren 3 hafta sayılıyo sacma değil mi sizceAmin canm ins:) ustte kisi isareti var orda kisisel bilgileriniz var orda hamilelik takvimine bole yazysn10-12-2018 mesala bole yazysn:)umadm yardmci olmusumdr
Dr bile ole hesaplyr cnm en son adet tarigine gore hesaplanyr yaniBuldum yaptım cnm saol ama benim bi sorunum var su an 4 haftalık hamileyim normalde benm adetim 35 gunde bir olduğu için sattan itibaren 3 hafta sayılıyo sacma değil mi sizce
Oldu mu? Benimde aynı???Kızlar 3 gün önce bende bhcg yaptırdım 2.2 çıktı umarım yükselir tekrar yapmaya korkuyorm Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?