Adete 3 gün kala betahcg 3.09.. :(

mine8585

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
1.778
1.173
133
Manisa
17. Gün ovulasyondu adete 3 gün var degerim böyle cikti negatif demek oluyor sanirim ( degeri boyle olup yukselen oldu mu

Yukselir canm benimde 8 gun kala 2 ckmsgi sonra yukseldi sennde yukselir iki vun sonra tekrarla kesin artms olur normalde cunku bu degerlerde ckmyr 0 degerlerde ckar olmadgi zmaan

Kızlar 3 gün önce bende bhcg yaptırdım 2.2 çıktı umarım yükselir tekrar yapmaya korkuyorm Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Kızlar 3 gün önce bende bhcg yaptırdım 2.2 çıktı umarım yükselir tekrar yapmaya korkuyorm Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Insallah canim bu arada idrar testi dd yap ikinci kez kan verene kadar ben dün yaptim hayalet cizgiyi gordum kan verdigim gun daha acikti o cizgi haberleselim olur mu insallah yukselicek..

Eşim 5 gun yok sehirdisinda is icin ben onu yolculuktan sonra evw geldim mesaj attim adet oldum diye ... yarin bat ... egee adet olmazsam bebis varsa cuma günu sürpriz yaparim diye dusunuyorum ... kul hayal kurar kader gülermiş nasip bakalim

Insallah canim bu arada idrar testi dd yap ikinci kez kan verene kadar ben dün yaptim hayalet cizgiyi gordum kan verdigim gun daha acikti o cizgi haberleselim olur mu insallah yukselicek..
Az önce yaptım canım hayalet çizgi bile yok bugün adet olmam lazım demekki hayırlı degilmiş diyorum

Ay hadi hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallah.
Amin insallah canim ... bugün oglumu okula goturdum yaz okuluma ogrendim ki seminer donemiymis oglumu ise goturdum oglen 3 e kadar zabdedebildim onu aldim annem baska ilde oraya getirdim bu arada idrar testinde ince bi cizgi var ama anlamadim yani o cizgi hep mi var okuyorum geç dollenmelerde gebelik cok gec ogreniliyormus

Biraz sabret bakalım gün geçtikçe daha da koyulaşır diye tahmin ediyorum. Bat a kaç gün vardır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…