Adete 3-4 gün kala test negatif çıkıp hamile olan ve nimo marka erken gebelik testini deneyen oldumu

petektek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
12
0
25
Adetime 3-4 gün var normalde önceden bu kadar ağrım olmaz bugün nimo marka bir test aldım negatif çıktı bu şekilde olup hamile olan var mıydı kan testi için geçmesini bekliyorum günümün test çok güven vermedi eczanede o vardı sadece

Canım adetime 4 gün kala negatifti kanda ve idrarda, bir güm geçikmeyle pozitife döndü bir hafta geç döllenme olmuş.

Canım adetime 4 gün kala negatifti kanda ve idrarda, bir güm geçikmeyle pozitife döndü bir hafta geç döllenme olmuş.
Hayırlı olsun ama ilişki olalı çok oldu ya 20-25 Kasım arasiydi bu kadar geç döllenme olabiliyormu birde belirtiler 10 gün önce başladı aslında şuan istemiyorum yani olursa tabi isterim ama psikolojik olarak takıntı yapmıyorum çok uyuyorum belim agriyo karnim ağrıyo vajinam adet olacak gibi ağrıyo bilemiyorum belirtiniz varmiydi sizin testten önce negatif çıkmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…