- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Âmin inş canım.rabbim daim etsin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşSagil canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Belirti istahta artis gogus damarlarim belirgindi. Birde ayaklarim cok usudu hep buz gibiydi. Suanda pek birsey yok ara ara usume devam ediyor. İstahta devam. Goguslerim az daha hassaslasti. Birde sabah yataktan cikmadan atesim 36.7-36.8 cikti sonradan bakmadim.
Sagol canim allah razi olsun. Cumlemize nasip etsin insallahÂmin inş canım.rabbim daim etsin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun inş
Canım doğrusu test nedir bilmezdim o sırada ama biliyordum o zamanlar yumurtlama olduğunu ağrım okmustu ve çok akıntım olmuştı 13 ve 14. Gün . Sonra dan ovü testi yapmaya başladım ki o gün böyle mor çıktı aha dedim hamileuim pazar günü de yaptım yine kırmızı . Sonra test yaptım ki negatif . Demekki ozmaan psikolojikmiş ben aslında adete yakın yumurtlamışım.Canım bu ay ilk defa mı böyle koyu çıktı yoksa daha erken zamanlarda da cıkmış mıydı? Testleri ne zamandan beri yaptığını merak ettim. Ben de bu ay ovu testi kullanıyorum adet bittikten 3 gün sonra başladım şuan döngüde 15.gunu bitirdim yarın 16 olacak ama hala çift çizgiyi goremedim de
Hadi bakalım canım geç döllenme olduysa kana anca karışıyor olabilir. Ovulasyon testin çok netti. Gebelik testini de atsanaGebelik testi yaptım dayanamadımmmmm:))))) ilkkez hafifle olsa bir şeyler gözüküyor yaaaa :₺)) bir umut oldu bana :)
Var dimi bana mı öyle geliyor öncekiler de bu bile yoktu
Ay inşaallah hepimiz aynı ayda güzel haber alalım da birlikte büyütelim dua edelim birbirimize :)var gibi duruyor hayırlı olsun inşallah canım , darısı isteyenlere inşallahh
Benim yumurtlama dan sonra silikleşti ve buraya hep yazdım hamile miyim diye yok dediler ama varmış o ay hamileymişim tabi evladım düştü o ayrıCanim bilindigi uzere ovu testi genelde sadece yumurtlama zamani kopkoyu cikar. Silik cikmasi bisi ifade etmez. Birde adete bir iki gun kala koyu cikanlar var oda gebelikten. Tabi istisnalarda var
Aminnnnnn allahım senden razı olsun bende sana edeceğin söz veriyoruminan bana kendıme ettiğim her an burdakı butun bayanlara dualar ediyorum ,
inşallah kısmetimizde vardır saglıklı ve hayırlı bir evlatnurnursrca
Canım silikleşmiştir evet ama bugün yaptığım araştırmaya göre silikleşmesi normalmiş . Önemli olan yavaş yavaş tekrar koyulaşması belkide 3 5 kez yapsaydın çıkardı Rabbim yar ve yardımcın olsunBenim yumurtlama dan sonra silikleşti ve buraya hep yazdım hamile miyim diye yok dediler ama varmış o ay hamileymişim tabi evladım düştü o ayrı
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun dikkat et kendine bebeğin sağlıcakla tutunsunCanım silikleşmiştir evet ama bugün yaptığım araştırmaya göre silikleşmesi normalmiş . Önemli olan yavaş yavaş tekrar koyulaşması belkide 3 5 kez yapsaydın çıkardı Rabbim yar ve yardımcın olsun
Valla orada bir çizgi var kiiVar dimi bana mı öyle geliyor öncekiler de bu bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?