- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Ozaman yeni yumurtluyorsun şuan TELaşa gerek yok sakin ol ve değerlendirin bu günleri takma çok fazla ben 3 gündür paso geziyorum sonuçtan sonra takma kenine dikkat et sadece . Ve bir gelişme olursa yazBen ilac tedavisi almadim ilk kizimda kendi kendine olmustu gebeligim suanda hic 1se kullanmiorum 2yildirda korunmuyoruz ovulasyon testini adetten sonra basladim ilk kez 3gundur goruyorum cok net cizgiyi ilk ayim bu test kullanarak test isi cok stresliymis acikcasi ya yumurtladim yada bilmiorum adetlerim en fazla 3 4gun aksiyor ama su testler kafami karistirdi fazlasiyla
o zaman hamilesin canım benimde çok koyu çıkmıştıKizlar bu sabah ki idrar testimde baska marka kullandim hayalet 1cizgi vardi ama dun gece yatmadan ovulasyon testi yaptim merak ettim hani su testi yapmadan once dikat edilmesi gereken kurallara uymadan v testimde pozitif cizgisi dha koyuydu bugun yeniden ovulasyon yaptim ve yine pozitif cizgisi daha koyu cikti sasirdim iice 3.gun pozitif ovulasyonda
Sende belirttiler var mı benim en belirgin şeyler göğüs . Ben öncekiler de agrı sanıyordum meğer değilmiş şimdi dokunamıyorymTmm 1gelisme olursa sende yaz merak ediorum cunki benziyor hikayemiz
Kızlar ben bugün yine test verdim komşunun ısrarı üzerine :) :)[/QUOTE
Eee cnm sonuccc insalakh guzel baberler verirsn
Ayyyyy gozun aydinn cnmm cok sevndmmm darisi basimaaa kizz cok sevndmm yaa:)KIZLAAAARRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMM
Canım sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladım yemim ederim doktor yok işte deyip kızmıştı ben biliyordumAyyyyy gozun aydinn cnmm cok sevndmmm darisi basimaaa kizz cok sevndmm yaa:)
Ayyy insan aglamazmi yaaa ben olsamm cglik atardim aglardmm merak etme bisecik olmaz masallah artik hamis bi bayan olaraktan bebisine iyi bakiosn kendinedeee canmm demekki gec dollenme olms cnmm inslalah benmde oyledr yaa 6 gn kaldi adetime ay hecan yaptm smdi sni gorunce acabami dedim yaaCanım sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladım yemim ederim doktor yok işte deyip kızmıştı ben biliyordumve elhamdüllah 54.1 çıkmış ama artışa bakacaklar
Aminnn kuzummm rabbim razi olsun senden bebegini kucagina almayi nasip etsn eminimm cok guzel duygudur :)Canım inanki bu kadar ağlayacağımı ben de bilmezdim ama ağlamak da ne ki deli divane oldum karnımın sevip duruyorum ne olur bana tutulsun ayrılmasının çok dua et içini ferah tut şimdi benden size dua vakti umarım sizlerde bu güzel haberi al canım inanki bu kadar ağlayacağımı ben de bilmezdim ama ağlamak da neki deli divane oldum karnımı sevip duruyorum ne olur bana tutulsun ayrılmasının çok dua et içini ferah tut şimdi benden size dua vakti umarım sizlerde bu güzel haberi almak alırsınız
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinGözün aydın cnm hayırlı olsun sağlıcakla kucağını doldursun inşallah cnm
Canimm.tebriklerrrKIZLAAAARRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMM
Teşekkür ederim kıvırcık saçlı kızın annesi kızını yerime doyasıya öp dua edin bana ve bebeğime . Bu süreçte ilginiz içinde çok teşekkür ederimCanimm.tebriklerrr
İlk testi adete kaç gun kala yapmıştın canım :)Hamissin canim tebrikler :) benim ilk test kamerada gozukmeyecek kadar silikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?