Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman yeni yumurtluyorsun şuan TELaşa gerek yok sakin ol ve değerlendirin bu günleri takma çok fazla ben 3 gündür paso geziyorum sonuçtan sonra takma kenine dikkat et sadece . Ve bir gelişme olursa yaz

o zaman hamilesin canım benimde çok koyu çıkmıştı

Ayin 16sindan bugune kadar kasiklarim da rahatsiz edici 1agri mevcut alistim artik bu duruma benim ovulasyon testim komple pembe kaliodu bozuk gibi cikiordu sasirip test yaptim 2gun ust uste silik cikmisti ama kanda negatif gorunce umitler bitti iste ama ogunlerde ovulasyon yapmadim 3gundur tekrar yapiyorum ve 3gundur pozitif cok koyu cikiyor kasiklarimada el vuramiyorum adetimde 4gun gecti bu yasadiklarim adet oncesiydi iste dunki testimde ole zor gorunduki cizgi silikti ama daha net gorduklerimde kanda cikmadigi icin artik alistim bu duruma beklemedeim

Canım sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladım yemim ederim doktor yok işte deyip kızmıştı ben biliyordum ve elhamdüllah 54.1 çıkmış ama artışa bakacaklar
Ayyy insan aglamazmi yaaa ben olsamm cglik atardim aglardmm merak etme bisecik olmaz masallah artik hamis bi bayan olaraktan bebisine iyi bakiosn kendinedeee canmm demekki gec dollenme olms cnmm inslalah benmde oyledr yaa 6 gn kaldi adetime ay hecan yaptm smdi sni gorunce acabami dedim yaa

Canım inanki bu kadar ağlayacağımı ben de bilmezdim ama ağlamak da ne ki deli divane oldum karnımın sevip duruyorum ne olur bana tutulsun ayrılmasının çok dua et içini ferah tut şimdi benden size dua vakti umarım sizlerde bu güzel haberi al canım inanki bu kadar ağlayacağımı ben de bilmezdim ama ağlamak da neki deli divane oldum karnımı sevip duruyorum ne olur bana tutulsun ayrılmasının çok dua et içini ferah tut şimdi benden size dua vakti umarım sizlerde bu güzel haberi almak alırsınız

Aminnn kuzummm rabbim razi olsun senden bebegini kucagina almayi nasip etsn eminimm cok guzel duygudur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…