- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlandirmak istemiyorum ama bu testleri gebelik için kullananlar var ve bence gebelik testi de pozitif çıkar gibi duruyor çünkü iki çizgide aynı koyulukta yada yeniden yumurtluyorsunuz. Bunun başka açıklaması yokKızlar adetime 3 gün kala ovü testim
Nasıl yorumlayabiliriz yani 9 kasımda başlayıp 13 kasıma kadar ovü testi ve bat 15 kasım
Evet ayda iki defa yumurtlayan oluyor. Belki kanda henüz yukselmedi dahaZannetmiyorum çünkü bunu yaptıktan bir gün sonra kan tahliline gittim ve negatif sanırım adetime yakın yumurtluyor iki gün kopkoyu çıkması normalmi
Adete yakın test böyle çıkınca genellikle hamilelik oluyo eğer sonucunuz 0 çıktıysa bir daha yada geç yumurtladınz bu günleri değerlendirin. Bu ovu testi olduğu için belki yumurtladığın zdan eminseniz kanda hemen yükselme olmamistir diye fikir yurutuyorum canımÇok ilginç ve çok teşekkür ederim ilginiz için
Son bir soru ovü testinde böyle olup kan da çıkmaya bilir yani .
Sonuç kaç çıkmıştıÇok ilginç ve çok teşekkür ederim ilginiz için
Son bir soru ovü testinde böyle olup kan da çıkmaya bilir yani .
Birde gebelik testi yapsaydın keşke. Bu saydıkların gebelik belirtisi gibi ama regl de olabilir. Testin çok şaşırtıcı. Kanda hemen yukselmedi yukselecek belki. Bu durumda bir gün geçmiş oluyor. Yumurtladığından emin misin? Kanda hemen çıkmayan da oluyo1.2 çıkmıştı sanırım o günde yumurtladım . Ama hala adet olmadım göğüsler fena şiş ve agrıyır misafirlerim de vardı kendimi dinleyip birşeyler arayacak halde de değildim durduk yere göğsüme inçe ince sızı giriyordu 2 gündür ama bugün sadece hafifçe ağırlar yerleşiyor damar yumurtlama günümden beri var ha birde hep adet olmuşum gibi akıntı onun dışında öyle mide bulanma baş dönmesi vs yok
O zaman geç yumurtladın belli olmaz sen yinede dene regl gecikir zaten on gün sonra gelir yumurtlama geciktiği içinYaptım ama İnan bomboş bir beyazlık :)) zaten kanda çıkmayan neden orda çıksın ki ama yapmış olmak için yaptım ve çıkmadı
Eğer o koyu günlerde çatlamak uzereyse şuan yine silik çıkması gerekir. Eğer döllenme olursa yine koyulaşırMisal bugün ovü testi yapsam nasıl çıkar yine koyu mı çıkar yoksa silikleşmiş şekilde mi çıkar adet e kadar , tabi gebelik yoksa
Koyu çıktığı günü değerlendirdik ama çok ağrılı olduğu için o gün bugün cesaret edemiyorum
Ne garip işler bunlar ya çatladım meraktancanım benim ikinci kez koyulaşan ovu testim hep koyu çıktı sonra..
elimde kalanları denemiştim :)