İnşallah canımKuruma çizgiside olabilir elinde test varsa tekrarla canım reglin gecikirse kan ver net bir şekilde öğren inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah senin adına çok mutlu oldum inşallah bende güzel haberler verebilirim banada dua etİnşallah canımtesti yaptığımda ilk 7 8 dk içinde çıktı ama en iyisi yarın sabah tekrar yapyım
Allah bizim ve isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah canım ikimizde güzel haberler alalım inşallahİnşallah senin adına çok mutlu oldum inşallah bende güzel haberler verebilirim banada dua et
Merhaba kızlar lütfen bana yardım edinnn
Adetime 1 hafta kala alttaki testi yaptım çok hayali çizgi çıktı ertesi gün sabah adetime 6 gün kala üstteki testi yaptım silik çizgi çıktı
Göğüsümde yanma hissi var sağ kasığımda batma ve ağrı oluyor bunların eşliğinde beyaz akıntım var
Lütfennn yardımcı olur musunuz
Test bu marka canımVar gibi duruyor bir şeyler testin markası nedir?
Bu marka çok yalancı pozitif çıkarıyor, imkanınız varsa başka marka ya da Predictor marka test kullanınTest bu marka canım
Yarın tekrar deneyeceğim farklı bi test alıpBu marka çok yalancı pozitif çıkarıyor, imkanınız varsa başka marka ya da Predictor marka test kullanın
Bende şuan gecikmenin 7. Günündeyim sabah ilk idrarla testi tekrarlayacağım. Gecikmenin 4. Günü yaptım negatiftiYarın tekrar deneyeceğim farklı bi test alıp
İnşallah hakkımızda hayırlısı olurBende şuan gecikmenin 7. Günündeyim sabah ilk idrarla testi tekrarlayacağım. Gecikmenin 4. Günü yaptım negatifti
Eşim bir erken birde kaset test almıştı erken olanı yaptım daha yeni kaset teste baktım markası artımedİnşallah hakkımızda hayırlısı olurartımed test yalancı pozitif gösteriyor deniliyor benim canım sıkıldı açıkcası
Artımedin erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyormuş ama kaset olanı iyi diyorlarEşim bir erken birde kaset test almıştı erken olanı yaptım daha yeni kaset teste baktım markası artımed
Bakalım 3 gün önce yaptım sabah ilk idrarla kaset testi yapıcamArtımedin erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyormuş ama kaset olanı iyi diyorlar
Diğer testinizin markası neydiBakalım 3 gün önce yaptım sabah ilk idrarla kaset testi yapıcam
Diğer testinizin markası neydi
Bu test için iyi diyorlar kesin sonuç veriyormuşProdoctor
Negatifti artık geç döllenme mi oldu mevsim değişikliğinden dolayı mı geçikti bilmiyorum da sabah tekrarlayacağımBu test için iyi diyorlar kesin sonuç veriyormuş