- 27 Ekim 2024
- 22
- 7
- 33
Evet çok az bı lekenme çoğu kişi fark etmiyor bileAyrıca o lekelenme fark edilmeyecek kadar küçük mü? Bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok az bı lekenme çoğu kişi fark etmiyor bileAyrıca o lekelenme fark edilmeyecek kadar küçük mü? Bilginiz var mı
Yok bu kadınlar kulübünde de var kan yapıyor negatif aynı gün idrar yapıyor pozitif gören çok varKan testi en garanti olanı.. kanda hata olduğunu ilk defa sizde duydum normalde idrar da hata olur diye duydum ve biliyordum.
Ya benim 13 ekimde korunmasız bir ilişkim oldu 45 dakika sonra ella ictim. 11 gun sonra tam adet tarihime gelen bir kanama yaşıyorum ama nokta gibi değil adet gibi yoğunda değil. Peceteyle silince pihtili geliyor onun dışında pede suruntu şeklinde geliyor kahverengi bende adet mı oldum ella adetimi mı azalttı diye düşünüyordum. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçti test yaptirdim 0.100 çıktıEvet çok az bı lekenme çoğu kişi fark etmiyor bile
Ekim Kasım anneleri topigi var burada o oraya gel son mesajları falan bak göreceksinAyrıca o lekelenme fark edilmeyecek kadar küçük mü? Bilginiz var mı
Ekim Kasım gebeliğe hazırlık topigi arama kısmından yaz o mesajlara gel orada bir bayan da yazmışKan testi en garanti olanı.. kanda hata olduğunu ilk defa sizde duydum normalde idrar da hata olur diye duydum ve biliyordum.
Deme öyle lütfen:) internetten sürekli baktıkça bir şeyler çıkıyor yok geç döllenme yok yerleşme kanaması falan artık beynim yandı. Ben evli değilim erkek arkadaşımla bunu yaşayarak bir hata yaptım.. kac gündür neler çekiyorum ya.. Şu testi yaptirdim içim hala rahat etmedi sürekli bir şey çıkıyor yok 5 gün sonra bir daha yaptir falan diyeEkim Kasım anneleri topigi var burada o oraya gel son mesajları falan bak göreceksin
Ben de cumartesi günü kan testi yaptırdım 9 gün vardı adetime sanırım sonuc seninki ile aynı çıktı ama erken yaptırmıştım bazen kanda adet günü bile çıkmayabiliyor şimdi adetime 5 gün var bugün ya da yarın test yapacağım idrarYa benim 13 ekimde korunmasız bir ilişkim oldu 45 dakika sonra ella ictim. 11 gun sonra tam adet tarihime gelen bir kanama yaşıyorum ama nokta gibi değil adet gibi yoğunda değil. Peceteyle silince pihtili geliyor onun dışında pede suruntu şeklinde geliyor kahverengi bende adet mı oldum ella adetimi mı azalttı diye düşünüyordum. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçti test yaptirdim 0.100 çıktı
Kanama hala azar azar devam ediyor korkuyorum bir tık eger yerlesme kanamasi ise ne kadar surmesi gerekiyor dun geceden beri devam ediyorÇoğu insan o lekelenmeyi fark etmiyor aslında bazen idrarda görünüp de kanda görülmeyen gebelik çok var en son gebeliğimde ben onu yaşadım kan testi vermiştim sağlık ocağında çıkmadı adetime bir gün kala ama aynı gün idrar testinde sağlık ocağında çıktı kaset testte
Yine de nasip bekle İnşallah vardır
Yerlesme kanamasi max 3 gün sürüyormuş ne kadar az böyle nokta gibi lekeler mı?Kanama hala azar azar devam ediyor korkuyorum bir tık eger yerlesme kanamasi ise ne kadar surmesi gerekiyor dun geceden beri devam ediyor
Sen şimdi hamile kalmak istemiyorsun onu anladım ertesi gün hapi kullandın mıDeme öyle lütfen:) internetten sürekli baktıkça bir şeyler çıkıyor yok geç döllenme yok yerleşme kanaması falan artık beynim yandı. Ben evli değilim erkek arkadaşımla bunu yaşayarak bir hata yaptım.. kac gündür neler çekiyorum ya.. Şu testi yaptirdim içim hala rahat etmedi sürekli bir şey çıkıyor yok 5 gün sonra bir daha yaptir falan diye
İşte bu konularda da benim beynim yanıyor bazıları adet gibi birkaç gün görüyor lekelenme şeklinde bazıları hiç fark etmiyor bileKanama hala azar azar devam ediyor korkuyorum bir tık eger yerlesme kanamasi ise ne kadar surmesi gerekiyor dun geceden beri devam ediyor
Ay bunu mesajla yazsam olur mu sana ?Sen şimdi hamile kalmak istemiyorsun onu anladım ertesi gün hapi kullandın mı
Bir de ilişkiye girdiğin gün adetinden kaç gün sonraydı biliyor musun
Hayir nokta gibi degil bir tik daha fazla ama pihtkli degil yani anliyorum adet kanamasi olmadiginiYerlesme kanamasi max 3 gün sürüyormuş ne kadar az böyle nokta gibi lekeler mı?
Sen tam yumurtlama döneminde ilişki yaşamışsın İnşallah yoktur diyeyimYa benim 13 ekimde korunmasız bir ilişkim oldu 45 dakika sonra ella ictim. 11 gun sonra tam adet tarihime gelen bir kanama yaşıyorum ama nokta gibi değil adet gibi yoğunda değil. Peceteyle silince pihtili geliyor onun dışında pede suruntu şeklinde geliyor kahverengi bende adet mı oldum ella adetimi mı azalttı diye düşünüyordum. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçti test yaptirdim 0.100 çıktı
Birbirimizi haberdar edelim birkac gun sonra <3İşte bu konularda da benim beynim yanıyor bazıları adet gibi birkaç gün görüyor lekelenme şeklinde bazıları hiç fark etmiyor bile
Ben kefilim canim %100 yok sende korkma olsaydi en azindan kan testi 4 5 olurdu o gec dollenme muhabbeti olsaydi bile korkmaAy bunu mesajla yazsam olur mu sana ?
Ay inşallah geç döllenme konusunu tam bilmiyorum onun için bile hesaplama yaptım hiç biri ilişki yaşadığım tarihe denk gelmiyor kiBen kefilim canim %100 yok sende korkma olsaydi en azindan kan testi 4 5 olurdu o gec dollenme muhabbeti olsaydi bile korkma
Eeee ben yumurtlama hesaplaması yaptım hic biri ilişki yaşadığım güne denk gelmiyor hep ilişki yaşadığım günden oncesi yumurtlama hamile kalma dönemi gösteriyor. Günümden emin olmadığım için 21 inden 25 ine kadar olan tüm tarihleri hesapladım hamile kalma olasılığım olan tarih ilişki yaşadığım tarihten öncesine geliyorSen tam yumurtlama döneminde ilişki yaşamışsın İnşallah yoktur diyeyim
Bildiğim birseyse tabiki söylerimBu geç döllenme konusundan anliyorsunuz galiba testin erken veya geç olmasi falan benimde bir sorum olabilir mi
Şimdi ben her ay 20 sinde adet oluyordum geçen ay adetim bir kaç gün gecikti ama 25 ini geçmemiştir hani ondan eminim. Normalde bu ayda en geç 25 ekime kadar adet olmayı düşünüyordum. Ama erkek arkadaşımla 13 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. 45 dakika içinde ella aldım ve haptan 11 gün sonra kanamam oldu nokta gibi leke değil adet gibi yoğun sıvıda değil. Peceteyle sildigimde adetim gibi pihtida geliyor bazen bugün 5.ci gün oldu hala devam ediyor. Geç döllenme olayı falan var cok anlamiyorum ben garanti olsun diye birde net adet gunumu hatirlamiyorum diye 21 inden 25 ine kadar olan tüm yumurtlama günlerimi hesapladım ilişki yaşadığım günden 3 gün öncesi veya daha öncesine denk geliyor hepsi. Dün iliskimin üstünden 14 gün geçti kan testi yaptirdim 0.100 çıktı bu kesin midir ? Yoksa geç döllenme falan diye bir daha test yapmam lazım mı?Bildiğim birseyse tabiki söylerim