Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adete 11 gün olması neredeyse daha döngünün ortasi gibi çünkü. Belirti olma ihtimali çok çok zayifMerhaba adetime 11 gün varken bugün kan testi verdim çünkü belirtileri gosteriyorum. Bebek de istiyoruz ikinci cocugum olacak nasipte. 11 gün varken beta hcg nin 1.2 çıkması normal mi kendimi tutamadim kan verdim maalesef acaba mı diye dusunmekten uyku uyuyamiyorum
4 gün onceydi yumurtlamamYumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adete 11 gün olması neredeyse daha döngünün ortasi gibi çünkü. Belirti olma ihtimali çok çok zayif
Gebe olmayan kadinlarda adete 11 gun varken 0larda seyir etmesi gerekmiyor mu beta hcgYumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adete 11 gün olması neredeyse daha döngünün ortasi gibi çünkü. Belirti olma ihtimali çok çok zayif
Ihtimal varsa dikkat edecegim cunkuYumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adete 11 gün olması neredeyse daha döngünün ortasi gibi çünkü. Belirti olma ihtimali çok çok zayif
Siz yine de dikkat edin gebelik planladığınız için ama bu kadar düşünüp stres olunca bu bile engelliyor gebeliği. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olur size deIhtimal varsa dikkat edecegim cunku
Siz yine de dikkat edin gebelik planladığınız için ama bu kadar düşünüp stres olunca bu bile engelliyor gebeliği. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olur size de
Su anda Dr a da sorsanız var ya da yok diyemez bence çünkü daha 4 gün olmuş hcg salgilamasi mümkün değil benim bildiğim. Başka sebebi varsa Bilmiyorum 1 hafta daha sabredin belli olur zatenNormalde hep 0lqrda seyrederdi o yüzden merak ettim
Ihtimali bile iyiSu anda Dr a da sorsanız var ya da yok diyemez bence çünkü daha 4 gün olmuş hcg salgilamasi mümkün değil benim bildiğim. Başka sebebi varsa Bilmiyorum 1 hafta daha sabredin belli olur zaten
İhtimal her ay var uzulmeyin Rabbim gönlünüze göre versinIhtimali bile iyi
Merhaba galiba bizim adet tarihlerimiz aynı benim de şu an 6 günüm var Ben de dün dayanamayıp test yaptım çıkmadı. Ya çıkmaması normal Ben rahatsızdım ilaç yazdıracaktım o yüzden test yaptırmak zorunda kaldım emin olmak için ilaçlarımı ona göre alacaktım belirtiler hissediyorum demişsin Ben de bazı belirtileri hissettim yumurtlama döngüm bittikten sonraki gün ağız kuruluğu sürekli açlık hissi midem sürekli boş gibi Kasıgimda sürekli ağrı yumurtlama dönemi bitmesine rağmen akıntı görmek adet olacakmis gibi his arada oluyor acaba hamile miyim dedim galiba bu belirtiler yerleşme dönemi de oluyormuş. Adet döngüm de 28 günde bir düzenlidir cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırızMerhaba adetime 11 gün varken bugün kan testi verdim çünkü belirtileri gosteriyorum. Bebek de istiyoruz ikinci cocugum olacak nasipte. 11 gün varken beta hcg nin 1.2 çıkması normal mi kendimi tutamadim kan verdim maalesef acaba mı diye dusunmekten uyku uyuyamiyorum
Bir hafta var adetime suan bugun mide bulantisi ile acile gittim tum gun gecmedi cunku endiselendim doktor beta hcg test cikti 1.20 falandi yani negatif. Kizlar ayiptir soylemesi bu gece iliskiye girdik esimle ve 1 saat sonra lavaboya gittim pembemsi kan gibi bi sey akmis cok korktum gebelik testi negatif yani 7 gun var daha adetime ama bu pembe kan gibi sey neyin nesi organimi mi deldi napti bu herif acile gitsem mi acaba ic kanama mi geciriyorumYorumlarda da yazıldığı gibi yerleşme dönemi test yapmışsınız ben de test yaptıktan sonra dün hesapladım hala yerleşme döngüsü içerisindeyken test yapmışım aslında bugün yapsaydım varsa belki çıkardı ama beklemeye karar verdim
Pembe ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması oluyor insallah bebiş vardirBir hafta var adetime suan bugun mide bulantisi ile acile gittim tum gun gecmedi cunku endiselendim doktor beta hcg test cikti 1.20 falandi yani negatif. Kizlar ayiptir soylemesi bu gece iliskiye girdik esimle ve 1 saat sonra lavaboya gittim pembemsi kan gibi bi sey akmis cok korktum gebelik testi negatif yani 7 gun var daha adetime ama bu pembe kan gibi sey neyin nesi organimi mi deldi napti bu herif acile gitsem mi acaba ic kanama mi geciriyorum
Bu geç döllenme konusundan anliyorsunuz galiba testin erken veya geç olmasi falan benimde bir sorum olabilir miYumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adete 11 gün olması neredeyse daha döngünün ortasi gibi çünkü. Belirti olma ihtimali çok çok zayif
Ya dün daha beta HCG baktırdım negatifti bugün böyle kanama oldu şaşırdım emin misiniz yerleşme kanaması olduğuna tekrar hüsrana uğramak istemiyorum gebelik olsaydı beta HCG çıkması gerekmiyor muydu? Benim bir çocuğum var zaten ona hamileyken hiç böyle kanama olmamıştıPembe ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması oluyor insallah bebiş vardir
Çoğu insan o lekelenmeyi fark etmiyor aslında bazen idrarda görünüp de kanda görülmeyen gebelik çok var en son gebeliğimde ben onu yaşadım kan testi vermiştim sağlık ocağında çıkmadı adetime bir gün kala ama aynı gün idrar testinde sağlık ocağında çıktı kaset testteYa dün daha beta HCG baktırdım negatifti bugün böyle kanama oldu şaşırdım emin misiniz yerleşme kanaması olduğuna tekrar hüsrana uğramak istemiyorum gebelik olsaydı beta HCG çıkması gerekmiyor muydu? Benim bir çocuğum var zaten ona hamileyken hiç böyle kanama olmamıştı
Kan testi en garanti olanı.. kanda hata olduğunu ilk defa sizde duydum normalde idrar da hata olur diye duydum ve biliyordum.Çoğu insan o lekelenmeyi fark etmiyor aslında bazen idrarda görünüp de kanda görülmeyen gebelik çok var en son gebeliğimde ben onu yaşadım kan testi vermiştim sağlık ocağında çıkmadı adetime bir gün kala ama aynı gün idrar testinde sağlık ocağında çıktı kaset testte
Yine de nasip bekle İnşallah vardır
Ayrıca o lekelenme fark edilmeyecek kadar küçük mü? Bilginiz var mıÇoğu insan o lekelenmeyi fark etmiyor aslında bazen idrarda görünüp de kanda görülmeyen gebelik çok var en son gebeliğimde ben onu yaşadım kan testi vermiştim sağlık ocağında çıkmadı adetime bir gün kala ama aynı gün idrar testinde sağlık ocağında çıktı kaset testte
Yine de nasip bekle İnşallah vardır