Adete 11 gün kala beta hcg

Merhaba son durumunuzu bize de haber verir misiniz :) İnşallah pozitiftir

Ovulasyon testi yapıyor musunuz yumurtlama geç mi oldu acaba
Yumurtlamadan 4 gün önce 2 gün önce ve reglden 2 gün önce korunmasız ilişki oldu o yüzden emin olamıyorum ama yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hemen sonra belirtiler başladı

Yumurtlamadan 4 gün önce 2 gün önce ve reglden 2 gün önce korunmasız ilişki oldu o yüzden emin olamıyorum ama yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hemen sonra belirtiler başladı
Canim baksana bişey varmı ben hayali çizgi görüyorum gibi

Eklentiler

• IMG-20230103-WA0005.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20230103-WA0003.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 142
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah varsada elini karnına köy salâvat getir ve düşüğü önliycek dualar oku
Merhaba iki kez düşük yaptım düşük önleyici dua var mı ki

Merhaba 3 kez mi düşük yaptınız bende 2 kez. Test sonuçlarınız nasıl çıktı neler yaptırdınız

Merhaba 3 kez mi düşük yaptınız bende 2 kez. Test sonuçlarınız nasıl çıktı neler yaptırdınız
ikinci düşükten sonra genetik test yaptırdık pıhtılaşma çıktı,ama doktorum ilk aylarda ki düşüklerin sağlıksız embriyo oldugunu söylediler.benim 4tane daha dondurulmuş embriyom var onları kullanmayı hiç düşünmedim.Allahıma şükürler olsun gerek kalmadan doğal yolla gebe kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…