Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen daha adet olmadin mi canim gecikme varsa şimdiye kırmızı olması gerekirdi buyuk ihtimalle kuruma çizgisiBı kaç gün sonra gidicem hastaneye dün test yaptım yarım saat sonra baktım siliklesmis acaba koruma cizgisimi baksana bi Eki Görüntüle 3182660 Eki Görüntüle 3182662
Yok daha olmadım ayın 30 nda olmuştum Kasım'da Aralık 2 de bittiSen daha adet olmadin mi canim gecikme varsa şimdiye kırmızı olması gerekirdi buyuk ihtimalle kuruma çizgisi
İnşallah canım banada haber verirsin benin var adete daha bu sefer adete iki gun kala test yapacamYok daha olmadım ayın 30 nda olmuştum Kasım'da Aralık 2 de bitti
Bende aynı evde yedek tutuyorum bakalım hani koruma bile olsa bu kadar net çıkmaz diye düşünüyorumİnşallah canım banada haber verirsin benin var adete daha bu sefer adete iki gun kala test yapacam
İnşallah canım banada haber verirsin benin var adete daha bu sefer adete iki gun kala test yapacam
Evet baya belirgin burda kaç gun gecikmen varEki Görüntüle 3182677
Şuan ki hali
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimBende adete 3 gün kala akşam yaptırmıştır test 7.16 çıktı adet günü yaptırdım 66.61 çıktı galiba geç döllenme oluyor benimki ama 1.5 yıldır istiyorduk olmuyordu çok şükür Rabbım nasip etti
Allah razı olsun Rabbım isteyen herkesede nasip etsinSağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Aminn inşallah benim adete 12 gun var daha iki gün kala yapacam inşallah.Allah razı olsun Rabbım isteyen herkesede nasip etsin
İnşallah Rabbım nasip eder bol bol kuru üzüm siyah çekirdeğinde ceviz badem fıstık yemeye çalışınAminn inşallah benim adete 12 gun var daha iki gün kala yapacam inşallah.
Eylül ayinda kürtaj oldum ara vermedim hic olmadı daha, geçen ay 7 gün gecikme yaşadım İlk defa oldu sandım adet oldum.bakalim dilerim bu ay olur .benim kuzumda buydu işte kalbi durdu ilk gebeliğim diİnşallah Rabbım nasip eder bol bol kuru üzüm siyah çekirdeğinde ceviz badem fıstık yemeye çalışın
canım saklama at bence bende üçünü ayrı ayrı sakladım,sonra hepsini ilaçlarımda dahil attım.Eylül ayinda kürtaj oldum ara vermedim hic olmadı daha, geçen ay 7 gün gecikme yaşadım İlk defa oldu sandım adet oldum.bakalim dilerim bu ay olur .benim kuzumda buydu işte kalbi durdu ilk gebeliğim di
Duruyor canim bütün ultrason resimleri hatta çifter çifter telde kopya yaptım.yeniden hamile olsam bile unutmam gibi onu öyle bir ruh hali rabbim yerini doldurur tez zamanda inşallahcanım saklama at bence bende üçünü ayrı ayrı sakladım,sonra hepsini ilaçlarımda dahil attım.
acıları geçmiyor tabiki benim 3 tane oldu,düşünüyorum en son doğmuş olan iki aylık olacaktı diye ..ama onları gördükçe daha çok acıyor insanın canım Allahım tez zaman da nasip etsin inşallahhhhDuruyor canim bütün ultrason resimleri hatta çifter çifter telde kopya yaptım.yeniden hamile olsam bile unutmam gibi onu öyle bir ruh hali rabbim yerini doldurur tez zamanda inşallah
Aminn canim inşallah kimseyi bekletmesin rabbimacıları geçmiyor tabiki benim 3 tane oldu,düşünüyorum en son doğmuş olan iki aylık olacaktı diye ..ama onları gördükçe daha çok acıyor insanın canım Allahım tez zaman da nasip etsin inşallahhhh
Canim inşallah vardır tabiki ama gebelik belirtisi birden çıkmıyor gerçekten adet belirtisi ile direk ayni yani.temmzda ben hamikeyken adetten 10 gün önce falan sol kasik ağrısı yaşadım tek taraflı yumurtlama sandım hatta yüzüm yanağım kırmızı di hiçbir değişiklik yok tu hatta şişkinlik oldu âdete 4 gün kala cok şiddetli adet ağrısı girdi adet oluyorum sandim ben sabahına test yaptım silik ti sonra ertesi gün tekrar yaptım gözle görülür şekilde pembeye dönük çıktı direk kan verdim 32 çıktı iki sonra 80 2 gün sonra 300 4 gün sonra 680 derken güzel şekilde artti yani.ben 6.haftama girdiğim de kuyruk sokumu ağrım çoğaldı.bana direk net belirti dersen mide yanması bide adet belirtisi.elle tutulur belirti olmuyor beyin oyun yapıyor beklediğimiz icin. Güzel haberin bekkiyiriz inşallah hamile sin dir.erken gebelik testi yap varsa direk çıkar zatenMerhaba benim de son bat 6 aralık. Pcosum. 15 gün süren bi kasık ağrım ve yumurta akı gibi akıntım oldu ilk kez ve müthiş bi açlık. Sürekli açım. Regle 9 gün kala test verdim 2.30 çıktı sallantıda dendi. Hep 0 çıkar. 6 gün kala yine kasık ağrısıyla gittim ve alt muayene yaptılar sağ tarafta gebelik oluşmaya başlamış gibi görünüyo sanki dedi doktor ama benim sol kasığımda ağrı oluyor. O gün verdiğim kanda hcg 0.20 çıktı. Evde test yapmaya korkuyorum yoksa diye şuan 4 gün var çarşamba günü sağlık ocağına gidicem sonucu Perşembe alırım ama çok sabırsızlanıyorum kafamda kuruyorum sizce hamile miyim?
Belirtiler;
Yumurtlamadan üç gün önce başlayıp on gün süren sol kasık ağrısı ve aynı süreçte olan yumurta akı sümüğümsü uzayan sıvı
Sarımsı beyazımsı akıntı
Uyku
Ayak üşümesi
Çok çok acıkma
Harekete bağlı devam eden kasık ağrıları
15-16 gündür kabızlık
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet adet ağrısı gibi ağrı ve mide yanması var ben yediklerimden diye düşünüyordum o saman mecburen perşembe sonuç gününü bekliycemCanim inşallah vardır tabiki ama gebelik belirtisi birden çıkmıyor gerçekten adet belirtisi ile direk ayni yani.temmzda ben hamikeyken adetten 10 gün önce falan sol kasik ağrısı yaşadım tek taraflı yumurtlama sandım hatta yüzüm yanağım kırmızı di hiçbir değişiklik yok tu hatta şişkinlik oldu âdete 4 gün kala cok şiddetli adet ağrısı girdi adet oluyorum sandim ben sabahına test yaptım silik ti sonra ertesi gün tekrar yaptım gözle görülür şekilde pembeye dönük çıktı direk kan verdim 32 çıktı iki sonra 80 2 gün sonra 300 4 gün sonra 680 derken güzel şekilde artti yani.ben 6.haftama girdiğim de kuyruk sokumu ağrım çoğaldı.bana direk net belirti dersen mide yanması bide adet belirtisi.elle tutulur belirti olmuyor beyin oyun yapıyor beklediğimiz icin. Güzel haberin bekkiyiriz inşallah hamile sin dir.erken gebelik testi yap varsa direk çıkar zaten