Adete 11 gün kala beta hcg

Cansu1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
434
161
29
Kızlar günaydın bilginize ihtiyacım var.sabir edemeyip 3 gündür kaset test yaptım hayalî çizgi çıktı bende dün dayanamayip kan testi verdim, biliyorum cok erken ama beta hcg 0,45 cikti sizce 10 güne yükselir mi.yada 0,45 10 gunde yukselmeyecek kadar cokmu düşük kafama takıldı

Merhabalar bende adetime 9gun var ve bugün kan verdim 6,88cikti inşallah hepimizin pozitif olur sevinçli haberleri aliriz
Canimmm cok sevindim inşallah artar güzelce sag salim kucağına alırsın.ben bugünde erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.umudum da bitti adet olacam kesin iki günüm var adetime olsaydı testte muhakkak cikardi.bi belirtin oldu mu yada erken gebelik testi yaptın mi hiç.cok üzgünüm bende olsaydı pozitif görür düm çünkü

Rabbim sizede nasip etsin inşallah canım benim göğüslerim de hassaslık ve bel ağrım var hafif hafif baş ağrısı başladı evde yaptım silik çıktı direk özele gittim böyle oldu doktor yeni hayırlı olsun henüz çok küçük dedi

Hayırlı olsun kuzum dikkat et sakın ilk 3 ay kimseye söyleme.temmuzda hamile kaldım ilk gebeliğim di Eylül'de kalbi durdu.dikkat et kendine sağlıkla kucağına al

Hayırlı olsun kuzum dikkat et sakın ilk 3 ay kimseye söyleme.temmuzda hamile kaldım ilk gebeliğim di Eylül'de kalbi durdu.dikkat et kendine sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canım haklısın bende 4aylik karnında kalbi durdu şuan aileden kimse bilmiyor sevinçten burada paylaştım Allah razı olsun uyardigin için rabbim sizede nasip etsin

Canım inşallah seninde olur evet test yaptım iki çizgi çıktı şuan 6gun var regalime bugün sabah yaptım benim tek belirtim göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı

Eklentiler

• IMG20221205101315.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 368
Canım inşallah seninde olur evet test yaptım iki çizgi çıktı şuan 6gun var regalime bugün sabah yaptım benim tek belirtim göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı
Çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya ben çatlama iğnesi yaptım. Bugün 9.gunum Dr 17 mm ve 22 mm demişti yumurtalıklarıma iğneden sonra kasik ağrılarım oluyor ve bu iki üç gündür sabah saatlerinde ve akşam midem bulanıyor ama grip gibi birşeyler oldu bende acaba belirtti mi yoksa grip mi bilemedim bide sağ bacağıma kramp giryo arada bı bel ağrım var( bel ağrısından korkuyorum çünkü geçen sene hamile kaldığımda bel ağrısı sonrası düşük yaptım,)

Canım bel ve sağ bacak ağrısı bendede var bugün sağlık ocağına gittim doktorum ile görüştüm normal dedi inşallah gebesindir bende şuan grip gibi yım anlamadığım hafif baş ağrıları gelip gidiyor yarın yükselme ne kadar olmuş sonuç alacağım yazarım inşallah sizdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum şuan inşallah sende gebesindir

Amin inşallah canım çok istiyorum inşallah sende yarın güzel sonuçlar alırsın o kadar çok test yaptım ki artık umutsuzlandım iğneden sonra 5.gun grip gibi oldum başım ilk iki gün çatlayacak gibi oldu şuan hafif gelip gidiyo

Canım hiç kafanı adet olacağım diye takıntı yapma oyun oyna başka şeylerle ilgilen bende sabirsizim adet günüm gelmeden sürekli yaptım rabbim nasip ederse tahmini doldurur yeterki kafana takma beyin oraya adapte olmasın hiç aklıma bile getirme Regal olacam diye

Elimde değil ama denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…