Çok teşekkür ederim canim inşallah.beta 0,09 çıkardı ilk defa böyle oldu inşallah vardir.tesekkur ederimOlduysa bile dollenme daha ustunden 3 4 gun gectı 1 hafta sonra kanda cıkabılır ancak
Tekrar test yaptınızmı ?Çok teşekkür ederim canim inşallah.beta 0,09 çıkardı ilk defa böyle oldu inşallah vardir.tesekkur ederim
Canim adete 5 günüm var bugun erken gebelik silik hayalet gibi çıktı bekliyirim adete iki gün kala tekrar yapacamTekrar test yaptınızmı ?
Ben bu ay cok umutluydum fakat 6 gün var adete bugün test yaptırdım <0.100 çıktı erken mi acaba yaptırdımCanim adete 5 günüm var bugun erken gebelik silik hayalet gibi çıktı bekliyirim adete iki gün kala tekrar yapacam
Olsa muhakkak cikardi yinede Allah'tan ümit kesilmezBen bu ay cok umutluydum fakat 6 gün var adete bugün test yaptırdım <0.100 çıktı erken mi acaba yaptırdım
Merhabalar bende adetime 9gun var ve bugün kan verdim 6,88cikti inşallah hepimizin pozitif olur sevinçli haberleri alirizCanim adete 5 günüm var bugun erken gebelik silik hayalet gibi çıktı bekliyirim adete iki gün kala tekrar yapacam
Canimmm cok sevindim inşallah artar güzelce sag salim kucağına alırsın.ben bugünde erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.umudum da bitti adet olacam kesin iki günüm var adetime olsaydı testte muhakkak cikardi.bi belirtin oldu mu yada erken gebelik testi yaptın mi hiç.cok üzgünüm bende olsaydı pozitif görür düm çünküMerhabalar bende adetime 9gun var ve bugün kan verdim 6,88cikti inşallah hepimizin pozitif olur sevinçli haberleri aliriz
Merhabalar bende adetime 9gun var ve bugün kan verdim 6,88cikti inşallah hepimizin pozitif olur sevinçli haberleri aliriz
Rabbim sizede nasip etsin inşallah canım benim göğüslerim de hassaslık ve bel ağrım var hafif hafif baş ağrısı başladı evde yaptım silik çıktı direk özele gittim böyle oldu doktor yeni hayırlı olsun henüz çok küçük dediCanimmm cok sevindim inşallah artar güzelce sag salim kucağına alırsın.ben bugünde erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.umudum da bitti adet olacam kesin iki günüm var adetime olsaydı testte muhakkak cikardi.bi belirtin oldu mu yada erken gebelik testi yaptın mi hiç.cok üzgünüm bende olsaydı pozitif görür düm çünkü
Hayırlı olsun kuzum dikkat et sakın ilk 3 ay kimseye söyleme.temmuzda hamile kaldım ilk gebeliğim di Eylül'de kalbi durdu.dikkat et kendine sağlıkla kucağına alRabbim sizede nasip etsin inşallah canım benim göğüslerim de hassaslık ve bel ağrım var hafif hafif baş ağrısı başladı evde yaptım silik çıktı direk özele gittim böyle oldu doktor yeni hayırlı olsun henüz çok küçük dedi
Teşekkür ederim canım haklısın bende 4aylik karnında kalbi durdu şuan aileden kimse bilmiyor sevinçten burada paylaştım Allah razı olsun uyardigin için rabbim sizede nasip etsinHayırlı olsun kuzum dikkat et sakın ilk 3 ay kimseye söyleme.temmuzda hamile kaldım ilk gebeliğim di Eylül'de kalbi durdu.dikkat et kendine sağlıkla kucağına al
Aminnn sağol canim benimTeşekkür ederim canım haklısın bende 4aylik karnında kalbi durdu şuan aileden kimse bilmiyor sevinçten burada paylaştım Allah razı olsun uyardigin için rabbim sizede nasip etsin
Canım inşallah seninde olur evet test yaptım iki çizgi çıktı şuan 6gun var regalime bugün sabah yaptım benim tek belirtim göğüs hassasiyeti ve bel ağrısıCanimmm cok sevindim inşallah artar güzelce sag salim kucağına alırsın.ben bugünde erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.umudum da bitti adet olacam kesin iki günüm var adetime olsaydı testte muhakkak cikardi.bi belirtin oldu mu yada erken gebelik testi yaptın mi hiç.cok üzgünüm bende olsaydı pozitif görür düm çünkü
Çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya ben çatlama iğnesi yaptım. Bugün 9.gunum Dr 17 mm ve 22 mm demişti yumurtalıklarıma iğneden sonra kasik ağrılarım oluyor ve bu iki üç gündür sabah saatlerinde ve akşam midem bulanıyor ama grip gibi birşeyler oldu bende acaba belirtti mi yoksa grip mi bilemedim bide sağ bacağıma kramp giryo arada bı bel ağrım var( bel ağrısından korkuyorum çünkü geçen sene hamile kaldığımda bel ağrısı sonrası düşük yaptım,)Canım inşallah seninde olur evet test yaptım iki çizgi çıktı şuan 6gun var regalime bugün sabah yaptım benim tek belirtim göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı
Canım bel ve sağ bacak ağrısı bendede var bugün sağlık ocağına gittim doktorum ile görüştüm normal dedi inşallah gebesindir bende şuan grip gibi yım anlamadığım hafif baş ağrıları gelip gidiyor yarın yükselme ne kadar olmuş sonuç alacağım yazarım inşallah sizdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum şuan inşallah sende gebesindirÇok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya ben çatlama iğnesi yaptım. Bugün 9.gunum Dr 17 mm ve 22 mm demişti yumurtalıklarıma iğneden sonra kasik ağrılarım oluyor ve bu iki üç gündür sabah saatlerinde ve akşam midem bulanıyor ama grip gibi birşeyler oldu bende acaba belirtti mi yoksa grip mi bilemedim bide sağ bacağıma kramp giryo arada bı bel ağrım var( bel ağrısından korkuyorum çünkü geçen sene hamile kaldığımda bel ağrısı sonrası düşük yaptım,)
Amin inşallah canım çok istiyorum inşallah sende yarın güzel sonuçlar alırsınCanım bel ve sağ bacak ağrısı bendede var bugün sağlık ocağına gittim doktorum ile görüştüm normal dedi inşallah gebesindir bende şuan grip gibi yım anlamadığım hafif baş ağrıları gelip gidiyor yarın yükselme ne kadar olmuş sonuç alacağım yazarım inşallah sizdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum şuan inşallah sende gebesindir
Canım hiç kafanı adet olacağım diye takıntı yapma oyun oyna başka şeylerle ilgilen bende sabirsizim adet günüm gelmeden sürekli yaptım rabbim nasip ederse tahmini doldurur yeterki kafana takma beyin oraya adapte olmasın hiç aklıma bile getirme Regal olacam diyeAmin inşallah canım çok istiyorum inşallah sende yarın güzel sonuçlar alırsıno kadar çok test yaptım ki artık umutsuzlandım iğneden sonra 5.gun grip gibi oldum başım ilk iki gün çatlayacak gibi oldu şuan hafif gelip gidiyo
Canım hiç kafanı adet olacağım diye takıntı yapma oyun oyna başka şeylerle ilgilen bende sabirsizim adet günüm gelmeden sürekli yaptım rabbim nasip ederse tahmini doldurur yeterki kafana takma beyin oraya adapte olmasın hiç aklıma bile getirme Regal olacam
Elimde değil ama denicemCanım hiç kafanı adet olacağım diye takıntı yapma oyun oyna başka şeylerle ilgilen bende sabirsizim adet günüm gelmeden sürekli yaptım rabbim nasip ederse tahmini doldurur yeterki kafana takma beyin oraya adapte olmasın hiç aklıma bile getirme Regal olacam diye
Canım hiç kafanı adet olacağım diye takıntı yapma oyun oyna başka şeylerle ilgilen bende sabirsizim adet günüm gelmeden sürekli yaptım rabbim nasip ederse tahmini doldurur yeterki kafana takma beyin oraya adapte olmasın hiç aklıma bile getirme Regal olacam diye